Προς το περιεχόμενο

G580 lenovo πληκτρολόγιο

noobogadgetakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα.εχω ένα λάπτοπ στα χέρια μου.το κράτησα και του έβαλα αντί να το πετάξω έναν ssd και έβαλα και λίγη ραμ παραπάνω και πάει σφαίρα με τα 10αρια.το μόνο πρόβλημα είναι ότι το πληκτρολόγιο το χτύπησε η κόρη μου λίγο.του έβγαλε τα μάτια δηλαδή χωρίς να το θέλει.και δεν λειτουργεί καλά..έβαλα εξωτερικό πληκτρολόγιο και δουλεύει κανονικά.αλλα θέλω να του αλλάξω το δικό του με καινούριο.θα κάνει δουλειά αν του βάλω καινούριο ή θα έχει θέμα;;δεν μιλάμε για χτύπημα δυνατό.απλα κάτι έκανε με τα πλήκτρα και τα έβγαλε.σορρυ για το σεντόνι αλλά είπα να το αναλύσω.εχω βρει στο Σκρουτζ ένα το οποίο λέει κάνει για g580 /g585.θα ταιριάζει;είναι τα ίδια μοντέλα;

https://www.skroutz.gr/s/25348539/Πληκτρολόγιο-για-Lenovo-G585-G580-Αγγλικά-US-Μαύρο-KEY-058.html

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Καλημέρα στην παρέα.εχω ένα λάπτοπ στα χέρια μου.το κράτησα και του έβαλα αντί να το πετάξω έναν ssd και έβαλα και λίγη ραμ παραπάνω και πάει σφαίρα με τα 10αρια.το μόνο πρόβλημα είναι ότι το πληκτρολόγιο το χτύπησε η κόρη μου λίγο.του έβγαλε τα μάτια δηλαδή χωρίς να το θέλει.και δεν λειτουργεί καλά..έβαλα εξωτερικό πληκτρολόγιο και δουλεύει κανονικά.αλλα θέλω να του αλλάξω το δικό του με καινούριο.θα κάνει δουλειά αν του βάλω καινούριο ή θα έχει θέμα;;δεν μιλάμε για χτύπημα δυνατό.απλα κάτι έκανε με τα πλήκτρα και τα έβγαλε.σορρυ για το σεντόνι αλλά είπα να το αναλύσω.εχω βρει στο Σκρουτζ ένα το οποίο λέει κάνει για g580 /g585.θα ταιριάζει;είναι τα ίδια μοντέλα;

https://www.skroutz.gr/s/25348539/Πληκτρολόγιο-για-Lenovo-G585-G580-Αγγλικά-US-Μαύρο-KEY-058.html

Πάρε ένα τηλέφωνο εδώ: www.itsys.gr

Αν δεν θες να το κάνεις ο ίδιος το πηγαίνεις και το αλλάζουν.

7 λεπτά πριν, dpolal είπε

Πάρε ένα τηλέφωνο εδώ: www.itsys.gr

Αν δεν θες να το κάνεις ο ίδιος το πηγαίνεις και το αλλάζουν.

Δεν μου είναι κάτι να το αλλάξω.απλα ξεβιδωνω τις 3 βιδουλες από πίσω και πέφτει κατευθείαν με ένα μικρό λεπιδακι πλαστικό.το αντικαθιστω.δεν μου είναι αυτό πρόβλημα.απλα έλεγα αν αυτό που έχω βάλει και στο λινκ κιόλας κάνει κανονικά και θα κουμπώσει όπως πρέπει.γτ αναφέρει δύο μοντέλα.δεν γνωρίζω αν τα μοντέλα αυτά είναι παρομοια και χρησιμοποιούν το ίδιο πληκτρολόγιο.

3 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Δεν μου είναι κάτι να το αλλάξω.απλα ξεβιδωνω τις 3 βιδουλες από πίσω και πέφτει κατευθείαν με ένα μικρό λεπιδακι πλαστικό.το αντικαθιστω.δεν μου είναι αυτό πρόβλημα.απλα έλεγα αν αυτό που έχω βάλει και στο λινκ κιόλας κάνει κανονικά και θα κουμπώσει όπως πρέπει.γτ αναφέρει δύο μοντέλα.δεν γνωρίζω αν τα μοντέλα αυτά είναι παρομοια και χρησιμοποιούν το ίδιο πληκτρολόγιο.

https://www.itsys.gr/index.php?route=product/search&search=lenovo g580&category_id=28

Συνήθως παρόμοια μοντέλα χρησιμοποιούν ίδια part numbers ανταλλακτικών αλλά επειδή για το δικό σου λάπτοπ βλέπω 3 διαφορετικά πληκτρολόγια καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο για σιγουριά και να σου πουν το ακριβές μοντέλο.

Μετά το παραγγέλνεις από όπου θες.

2 ώρες πριν, dpolal είπε

Τελικά δεν είχε διαφορα όσον αφορά τα τεχνικά.απλα άλλο είχε μόνο us και το άλλο είχε και τα ελληνικά γραμμένα επάνω.σε ευχαριστώ φίλε μου.το παρήγγειλα από εκεί και θα το έχω σε δύο μερουλε.να είσαι καλά.σε ευχαριστώ 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...