Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κατεβαζεις την εφαρμογη και θα σου βγαλει σχετικο μηνυμα.

Κατι μου λεει οτι το παρον δεν ειναι "καινουργια" προσφορα για τα ps5. Απο την αρχη εδινε 6 μηνες δωρο στο ps5, και το εχω ηδη εκμεταλλευτει. Θα το τσεκαρω ομως καποια αλλη στιγμη

Μωρέ κ αυτός δεν το πήρε γραμμή γιατί μόνο παιχνίδια παίζει, αλλά του είπα ότι παίζει δωρεάν και λέει οκ ας υπάρχει. 

Εγώ εκεί βλέπω το see αν και το έβλεπα μέσω θείου. 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Μωρέ κ αυτός δεν το πήρε γραμμή γιατί μόνο παιχνίδια παίζει, αλλά του είπα ότι παίζει δωρεάν και λέει οκ ας υπάρχει. 

Εγώ εκεί βλέπω το see αν και το έβλεπα μέσω θείου. 

Κοίτα να δεις που το κράζεις στις προηγούμενες σελίδες, αλλά βλέπεις τις σειρές που έχει 🥴

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Κοίτα να δεις που το κράζεις στις προηγούμενες σελίδες, αλλά βλέπεις τις σειρές που έχει 🥴

Το έβλεπα δωρεάν φίλε, το apletv δωρεάν το έχω, δεν αξίζει χρήμα 

• Moderators
Δημοσ.

Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μία φορά ανά κονσόλα PS4 και ανά συνδρομητή Apple TV+. Πρέπει να εξαργυρωθεί ως τις 31/7/23. Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί μέσω της εφαρμογής Apple TV στην ενότητα TV και βίντεο του PS4. Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές στο Apple TV+ στην ΕΛΛΆΔΑ. Απαιτείται Apple ID με μέθοδο πληρωμής στο αρχείο. Ισχύουν οι Όροι και Προϋποθέσεις της Πολιτικής Απορρήτου της Apple. Δείτε τους ισχύοντες όρους για τη χώρα σας στο https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/. Απαιτούνται συμβατά προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές που παρέχουν πρόσβαση στο Apple TV+. Το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα στην τιμή της περιοχής σας, μέχρι να ακυρωθεί. Το Apple TV+ είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Apple Inc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...