Chrisfm94 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δειτε και το προηγουμενο θεμα που ειχε γινει συζητηση για σειρες, κλπ.
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, leo066 είπε Ναι, έκανα login στην εφαρμογή. Ε, ναι τίποτα δεν έχει. Έχεις δει καμία από τις σειρές ή γράφεις για να γράφεις? Εχω δει φυσικά!! Δεν έχει όμως ποσότητα όπως τα Netflix και Disney. Ακόμα και το Amazon είμαι καλύτερο από τo Appletv.
vangelis_k Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Εχω δει φυσικά!! Δεν έχει όμως ποσότητα όπως τα Netflix και Disney. Ακόμα και το Amazon είμαι καλύτερο από τo Appletv. Ποσοτητα οντωϛ δεν εχει, απο ποιοτητα παντωϛ σκιζει. Και σε περιεχομενο και σε εικονα και ηχο. Η επλογη ειναι προσωπικο θεμα οπωϛ και οι αντιπαθειεϛ. Ομωϛ τα πραγματικα δεδομενα ειναι αυτα που προειπα. 1
leo066 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Εχω δει φυσικά!! Δεν έχει όμως ποσότητα όπως τα Netflix και Disney. Ακόμα και το Amazon είμαι καλύτερο από τo Appletv. Όχι, δεν έχει. Αλλά αν το Apple TV+ είναι για δωρεάν το Disney είναι να σε πληρώνουν κιόλας για τις σαχλαμάρες που έχει. 1
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Ποσοτητα οντωϛ δεν εχει, απο ποιοτητα παντωϛ σκιζει. Και σε περιεχομενο και σε εικονα και ηχο. Η επλογη ειναι προσωπικο θεμα οπωϛ και οι αντιπαθειεϛ. Ομωϛ τα πραγματικα δεδομενα ειναι αυτα που προειπα. Για δωρεάν είναι οκ μέχρι εκει 19 λεπτά πριν, leo066 είπε Όχι, δεν έχει. Αλλά αν το Apple TV+ είναι για δωρεάν το Disney είναι να σε πληρώνουν κιόλας για τις σαχλαμάρες που έχει. Απάντησες μόνος, για δωρεάν είναι οκ
vangelis_k Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Για δωρεάν είναι οκ μέχρι εκει Απάντησες μόνος, για δωρεάν είναι οκ Το τι αξιζει να ειναι δωρεαν ειναι πολυσυνθετο. Καποιοι λογω ιδεολογιαϛ θελουν τα παντα δωρεαν, καποιοι αλλοι λογω τυφλου μισουϛ προϛ εταιριεϛ απαξιωνουν τα παντα που κανουν, εκμηδενιζονταϛ τα. Η λυση ειναι μια σε ολα και απλη, επιλεγειϛ οτι σε ικανοποιει και μπορειϛ να πληρωνειϛ. Στα αλλα απλα απεχειϛ, δε σε υποχρεωνει κανεναϛ, ουτε ειναι θεμα επιβιωσηϛ οι συνδρομητικεϛ υπηρεσιεϛ. Προσωπικα πληρωνω συνδρομη σε ολεϛ πλην netflix, οχι επειδη ειναι κακη υπηρεσια, αλλα επειδη με ολα τα αλλα καλυπτω τιϛ αναγκεϛ ψυχαγωγιαϛ μου με τα ιδια περιπου χρηματα που εδινα για το netflix 4k. 2
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, vangelis_k είπε Το τι αξιζει να ειναι δωρεαν ειναι πολυσυνθετο. Καποιοι λογω ιδεολογιαϛ θελουν τα παντα δωρεαν, καποιοι αλλοι λογω τυφλου μισουϛ προϛ εταιριεϛ απαξιωνουν τα παντα που κανουν, εκμηδενιζονταϛ τα. Η λυση ειναι μια σε ολα και απλη, επιλεγειϛ οτι σε ικανοποιει και μπορειϛ να πληρωνειϛ. Στα αλλα απλα απεχειϛ, δε σε υποχρεωνει κανεναϛ, ουτε ειναι θεμα επιβιωσηϛ οι συνδρομητικεϛ υπηρεσιεϛ. Προσωπικα πληρωνω συνδρομη σε ολεϛ πλην netflix, οχι επειδη ειναι κακη υπηρεσια, αλλα επειδη με ολα τα αλλα καλυπτω τιϛ αναγκεϛ ψυχαγωγιαϛ μου με τα ιδια περιπου χρηματα που εδινα για το netflix 4k. Έτσι ναι. Εγώ παίρνω όλα από Κίνα και την βγάζω σχεδόν με μισά χρήματα. Γενικά να ψαχτείς βρίσκεις λύσεις υπάρχουν και με 150 ευρώ το έτος έχεις τα πάντα φίλε μου. Το apple tv απλά δεν έχει πολύ πράγμα μέσα ακόμα, όταν θα έχει θα το πάρω σίγουρα. 1
vangelis_k Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Έτσι ναι. Εγώ παίρνω όλα από Κίνα και την βγάζω σχεδόν με μισά χρήματα. Γενικά να ψαχτείς βρίσκεις λύσεις υπάρχουν και με 150 ευρώ το έτος έχεις τα πάντα φίλε μου. Το apple tv απλά δεν έχει πολύ πράγμα μέσα ακόμα, όταν θα έχει θα το πάρω σίγουρα. Μιλαω για νομιμεϛ συνδρομεϛ απο Ελλαδα, με 10€ vodafone tv με δωρο disney plus και 4€ apple tv και music φοιτητικο. Οποτε hbo, disney, apple tv 14€ και με κωδικο απο φιλο τζαμπα amazon prime.
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Μιλαω για νομιμεϛ συνδρομεϛ απο Ελλαδα, με 10€ vodafone tv με δωρο disney plus και 4€ apple tv και music φοιτητικο. Οποτε hbo, disney, apple tv 14€ και με κωδικο απο φιλο τζαμπα amazon prime. καλα σου βγαινει ετσι ναι ωραια 1
tonypapadovic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 7:56 ΠΜ, ison είπε Μεσα απο το PS5 το εκανες? Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι, αλλά εμένα μέσα από το PS5 δεν μου έκανε extend την συνδρομή (από άλλη προσφορά...) που λήγει τον Φεβρουάριο. Βέβαια δεν έκανα και κάτι, έβγαλε στο μενού του PS5 την προωθητική και απλά μπήκα στην εφαρμογή (έκανε και update btw)
safridia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Τελικα αποφασισα οτι μισω τοσο πολυ την Apple που δεν θελω ουτε τις δωρεαν προσφορες της. Μακρια μου αυτη η εταιρια. Θα χαρω πολυ οταν κλεισει.
leo066 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tonypapadovic είπε Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι, αλλά εμένα μέσα από το PS5 δεν μου έκανε extend την συνδρομή (από άλλη προσφορά...) που λήγει τον Φεβρουάριο. Βέβαια δεν έκανα και κάτι, έβγαλε στο μενού του PS5 την προωθητική και απλά μπήκα στην εφαρμογή (έκανε και update btw) Είχα κανονική ετήσια συνδρομή, όχι από προσφορά. 1
Boubis1411 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 πως το κανω στο ps5 για πειτε ; το θελω για τον Γιο μου
SabotazNic Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε πως το κανω στο ps5 για πειτε ; το θελω για τον Γιο μου Κατεβαζεις την εφαρμογη και θα σου βγαλει σχετικο μηνυμα. Κατι μου λεει οτι το παρον δεν ειναι "καινουργια" προσφορα για τα ps5. Απο την αρχη εδινε 6 μηνες δωρο στο ps5, και το εχω ηδη εκμεταλλευτει. Θα το τσεκαρω ομως καποια αλλη στιγμη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις