Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Έχω το προαναφερθέν ταμπλετακι. Μέχρι πρότινος είχα μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση της σειράς iPadOS 15. Πήγα να το αναβάθμιση στο 16 και δεν γινόταν με τίποτα. Το άφησα στο ρεύμα ένα ολόκληρο βράδυ και το άλλο πρωί ακόμα περίμενε την επαλήθευση. Μετα το διέγραφα, το ξανά κατέβασα και τα ίδια. Είχε κολλήσει στην εικόνα που επισυνάπτω. 

του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και. Και πλέον όχι μόνο δεν κατεβάζει την 16, αλλά έχει κολλήσει στην έκδοση 15.0, ουτε τις τελευταίες ενημερώσεις του 15 δεν μπορεί να πάρει. Προσπάθησα τα πάντα και μέσω iTunes, αλλά κουβάς και πάλι. 

γνωριζετε κάτι; Να απευθυνθώ κάπου; Είχε κάποιος από εσάς τέτοιο θέμα; Το μοντέλο, σύμφωνα με την απλ, ειναι συμβατό με το 16, αυτό ειναι σίγουρο. 

4E3DA713-07A2-49DA-82FA-CCFC40021CCB.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Έχω 30+ Gb διαθέσιμο. 

ναι, προσπάθησα και κατευθείαν την 16 μέσω iTunes! Ουσιαστικά πριν την επαναφορά δεν μπορούσε καν να κατεβάσει την αναβάθμιση. Τώρα την κατεβάζει κανονικά, αλλά όταν πατάω εγκατάσταση κολλάει με τις ώρες στην «εγκατάσταση»

Επεξ/σία από Pan_kos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχες περάσει μήπως ποτέ beta version; Επίσης δοκίμασε να πας general, storage και να διαγράψεις το update αν το βλέπεις. 

Επίσης αν έχεις mac, έχεις δοκιμάσει να το συνδέσεις και από τον finder, να επιλέξεις το device και "check for update"; 

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Pan_kos είπε

Καλησπέρα σας. 

Έχω το προαναφερθέν ταμπλετακι. Μέχρι πρότινος είχα μέχρι και την τελευταία αναβάθμιση της σειράς iPadOS 15. Πήγα να το αναβάθμιση στο 16 και δεν γινόταν με τίποτα. Το άφησα στο ρεύμα ένα ολόκληρο βράδυ και το άλλο πρωί ακόμα περίμενε την επαλήθευση. Μετα το διέγραφα, το ξανά κατέβασα και τα ίδια. Είχε κολλήσει στην εικόνα που επισυνάπτω. 

του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και. Και πλέον όχι μόνο δεν κατεβάζει την 16, αλλά έχει κολλήσει στην έκδοση 15.0, ουτε τις τελευταίες ενημερώσεις του 15 δεν μπορεί να πάρει. Προσπάθησα τα πάντα και μέσω iTunes, αλλά κουβάς και πάλι. 

γνωριζετε κάτι; Να απευθυνθώ κάπου; Είχε κάποιος από εσάς τέτοιο θέμα; Το μοντέλο, σύμφωνα με την απλ, ειναι συμβατό με το 16, αυτό ειναι σίγουρο. 

4E3DA713-07A2-49DA-82FA-CCFC40021CCB.jpeg

https://support.apple.com/el-gr/HT201435

το πιθανοτερο ειναι η ενημερωση να ""παταει"" πανω στην παλια κ δεν ολοκληρωνεται εφοσον εχεις διαθεσιμο χωρο.

Πρεπει να πας στο storage να κανεις διαγραφη του αρχειου κ να ξανα ξεκινησει ξανα η ενημερωση.

Εναλλακτικη επιλογη ειναι μεσω iTunes περιεργο που δεν σε αφηνει καθολου. Μηπως δεν συνδεεται ή αναγνωριζει to Tablet αλλα κολλαει/δεν προχωραει η διαδικασια μεσω iTunes??

https://www.ired.gr/blog/item/4404-r-iphone-can-not-update-apps.html

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Διαγράφω κάθε φορά την ενημέρωση που βρίσκεται στο ρυθμίσεις > γενικά > χώρος στο iPad. Δυστυχώς δεν έχω μακ, όποτε δεν μπορώ να κινηθώ ανάλογα. Επίσης, δεν είχα κατεβάσει ποτέ κάποια ΒΕΤΑ έκδοση. 
ευελπιστω πως σύντομα θα έχω μακ και ισως είναι ευκολότερο. Εναλλακτικά θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο πιστοποιημένο κατάστημα Apple. Είναι πολύ εκνευριστικό…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Pan_kos είπε

Διαγράφω κάθε φορά την ενημέρωση που βρίσκεται στο ρυθμίσεις > γενικά > χώρος στο iPad. Δυστυχώς δεν έχω μακ, όποτε δεν μπορώ να κινηθώ ανάλογα. Επίσης, δεν είχα κατεβάσει ποτέ κάποια ΒΕΤΑ έκδοση. 
ευελπιστω πως σύντομα θα έχω μακ και ισως είναι ευκολότερο. Εναλλακτικά θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο πιστοποιημένο κατάστημα Apple. Είναι πολύ εκνευριστικό…

To iTunes τρέχει παντού περίεργο που δεν συνδέεται/δεν την αναγνωρίζει ουτε από εκεί τη συσκευή αλλά κ οταν σε αφηνει να συνδεθεις δεν ολοκληρώνει την ενημέρωση 

μένει μόνο η επαναφορά......

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
15 ώρες πριν, aces είπε

To iTunes τρέχει παντού περίεργο που δεν συνδέεται/δεν την αναγνωρίζει ουτε από εκεί τη συσκευή αλλά κ οταν σε αφηνει να συνδεθεις δεν ολοκληρώνει την ενημέρωση 

μένει μόνο η επαναφορά......

Έχει κάνει και επαναφορά. Αυτό είναι το περίεργο. Με mac φαντάζομαι θα έπαιζε μέσω finder. 

Επίσης με iTunes διάβασα ότι λύνεται το πρόβλημα τις περισσότερες φορές. Θες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία μέσω PC να δούμε μήπως βρούμε κάποια λύση εκεί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Έχει κάνει και επαναφορά. Αυτό είναι το περίεργο. Με mac φαντάζομαι θα έπαιζε μέσω finder. 

Επίσης με iTunes διάβασα ότι λύνεται το πρόβλημα τις περισσότερες φορές. Θες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία μέσω PC να δούμε μήπως βρούμε κάποια λύση εκεί; 

Δεν ειναι πυρινικη φυσικη το iTunes για ειδικες οδηγιες...........Τη 1 φορα που προεκυψε τετοιο προβλημα σε αλλη συσκευη λυθηκε ευκολα με την διαγραφη του παλιου αρχειου κ ξανα κατεβασμα την ενημερωση λογισμικου που προχωρησε η διαδικασια. Το εχουμε ξανασυναντησει. Κ προσωπικα και συνολικα εδω στην κοινοτητα.

Το εχει κανει και αυτο δυστυχως αν δεις στα πιο πανω ποστ (διαβαστηκαν μεταγενεστερα απο το χθεσινο ποστ) κ κολλησε ή τελοσπαντων δεν προχωρησε. Συνδεεις τη συσκευη με το pc & μετα τρεχεις κ το αναγνωριζει.

Οποτε ας το παει στα διαγνωστικα στα επισημα οποτε βρει χρονο εφοσον και με το που σβηνει το παλιο αρχειο εγκαταστασης κ ξανακατεβαινει κ εκει κολλαει η διαδικασια αλλα κ μεσω itunes συνδεεται μεν αλλα παρουσιαζει το ιδιο αποτελεσμα.......(οπως αναφερθηκε απο @Pan_kos)

Το οτι με ολική επαναφορα που εκανε δεν λυθηκε το προβλημα ειναι το πιο περιεργο........& ανησυχητικό ταυτοχρονα

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, πραγματικά. Όλα όσα αναφέρατε ομως τα έχω ήδη κάνει. Μόνο με Ipsw αρχείο θα το ψάξω. Αν και κάτι μου λεει ότι θα πρέπει πράγματι να πάω σε κάποιο ειδικό κατάστημα. Το ταμπλετακι δουλεύει σφαίρα, όποτε δεν με καίει να γίνει όλο αυτό στα πολύ σύντομα. Απλά με καεί το μαράζι που δεν γίνεται. Όταν βρω χρόνο, θα πεταχτώ κάποια στιγμή. 
Να περνάτε καλά εύχομαι!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα είχα με ενα iPad το οποίο δεν αναβάθμιζε με τίποτα στην iOS 15. Δοκίμασα όλες τις πιο πάνω λύσεις χωρίς επιτυχία. Σε γνωστή αλυσίδα επισκευών Apple προϊόντων δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. 

Μήπως κάποια στιγμή είχες γεμίσει με εφαρμογές, παιχνίδια ή ταινίες όλη τη μνήμη του; Εννοώ σε σημείο να μην έπαιρνε άλλο τίποτα; Είναι μια πιθανή εξήγηση σύμφωνα με κάποια φόρουμ στο Ίντερνετ. Θέμα hardware νομίζω, και δεν υπάρχει λύση. Απλώς παραμένεις στην iOS που έχεις τώρα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chris0821 είπε

Αυτό το πρόβλημα είχα με ενα iPad το οποίο δεν αναβάθμιζε με τίποτα στην iOS 15. Δοκίμασα όλες τις πιο πάνω λύσεις χωρίς επιτυχία. Σε γνωστή αλυσίδα επισκευών Apple προϊόντων δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. 

Μήπως κάποια στιγμή είχες γεμίσει με εφαρμογές, παιχνίδια ή ταινίες όλη τη μνήμη του; Εννοώ σε σημείο να μην έπαιρνε άλλο τίποτα; Είναι μια πιθανή εξήγηση σύμφωνα με κάποια φόρουμ στο Ίντερνετ. Θέμα hardware νομίζω, και δεν υπάρχει λύση. Απλώς παραμένεις στην iOS που έχεις τώρα. 

Αν θυμαμαι καλα (και ειμαι σχεδόν 100% σίγουρος) το ταμπλετ δεν έχει γεμίσει ποτέ. Και μάλιστα είχα πάντα πολλά gb ελεύθερα, μιας και το χρησιμοποιούσα κυρίως για διάβασμα/pdf/σερφαρισμα. Τώρα τελευταία σκ'εφτομαι μήπως φταίει (τί να πώ κι εγώ!) το γεγονός ότι έχω ενεργοποιήσει την συνδρομή για 50gb στο cloud? Θα την απενεργοποιήσω για να αποκλείσω και αυτό το ενδεχόμενο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...