Wisteria Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Όπως είδατε και στον τίτλο η απορία μου είναι λίγο ιδιαίτερη. Συγκεκριμένα, το δικό μου το παράδειγμα είναι το εξής: Πραγματοποίησα εγγραφή σε ένα γνωστό φροντιστήριο της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2022 κατά την οποία ενημερώθηκα για το πρόγραμμα σπουδών του ιδρύματος από έναν καθηγητή ο οποίος εκτελεί ενίωτε, κατά τη βάρδιά του, και γραμματειακά καθήκοντα στο παράρτημα. Να σημειωθεί πως επέλεξα η αποπληρωμή των διδάκτρων να γίνεται μηνιαία. Για προσωπικούς λόγους αποφάσισα πρόσφατα να σταματήσω. Έλαβα λοιπόν ένα τηλεφώνημα από το φραντιστήριο, μετά από απουσία ενός μήνα, από τον ίδιο καθηγητή ο οποίος κατά της συνομιλία μας ήταν στα όριο του επιθετικού (βέβαια μπορεί να είναι και θέμα χαρακτήρα αυτό δεν το κρίνω) όσον αφορά την απόφασή μου χρισιμοποιόντας υπερβολές του τύπου: "Δεν είπαμε πως θα βγάλεις 20.000 μόρια;" { Στόχος, στα 27 μου, Ψυχολογική σχολή Α.Π.Θ χωρίς κάποια βάση στην θεωριτική και γενικότερα χωρίς κάποια ιδιαίτερη ύφεση στο διάβασμα. Τέλος πάντων. Στο τέλος του τηλεφωνήματος μου είπε να περάσω μια μέρα που θα είναι αυτός να τα πούμε από κοντά. Τι πιστεύετε; Κάνει απλώς την δουλειά του ή υπάρχουν άλλοι λόγοι; Υ.Γ Την απόφασή μου την έχω πάρει. Απλώς ανέβασα το thread έτσι. Για σου σου! Υ.Γ.2 Αν χρειαστεί θα υπάρξει update μετά την συνομιλία που θα έχω μαζί του. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Wisteria
lector Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Αν εμπλεκεται στην ιδιοκτησια του φροντιστηριου, προσπαθει να κρατησει τον πελατη. Αν δεν εμπλεκεται στην ιδιοκτησια και ειναι απλα υπαλληλος, πιθανοτατα προσπαθει να αποφυγει μανουρες με τον εργοδοτη, τυπου "οι μαθητες σου φευγουν". * δεν ξερω ποιοι ειναι οι προσωπικοι λογοι που αναφερεις, αλλα κρινοντας απο τον τροπο που γραφεις μαλλον δεν κανεις καλα που φευγεις 😁 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δεν ξέρω τι παίζει με φροντιστήρια για πανελλήνιες καθώς πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που πήγαινα. Έχω εμπειρία από φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες. Η γνώμη μου είναι αν δεν έμεινες ικανοποιημένος για κάτι από το φροντιστήριο που πήγες να μην πας σε καμία συζήτηση και να επιμείνεις στην απόφαση σου. Τα πάει 20000 μορίων είναι παρλαπίπες εκτός κι αν στα διαγωνίσματα που βάζουν εκεί γράφεις από 18 ως 20. Έχω εμπειρία από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών που υποσχόταν το τάδε πτυχίο από το μηδέν σε 1 έτος. Όσοι πήραν πρέφα νωρίς ότι δεν επαρκούσε το πρόγραμμα μεριμνησαν και επανέλαβαν τάξεις και εδωσαν εξετάσεις για αργότερα, οι υπόλοιποι πήραν τα τρία τους. Καθηγητές είχαν λάβει γραμμή από την διοίκηση και μας κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μας. Και καλά να μην φύγουμε λέγοντας ότι και το 10% να καταλάβουμε από ότι λένε είναι πολύ και ότι ολα θα αλλάξουν στους επόμενους μήνες.
TuXaKoS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, Wisteria είπε Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Όπως είδατε και στον τίτλο η απορεία μου είναι λίγο ιδιαίτερη. Συγκεκριμένα, το δικό μου το παράδειγμα είναι το εξής: Πραγματοποίησα εγγραφή σε ένα γνωστό φροντιστήριο της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2022 κατά την οποία ενημερώθηκα για το πρόγραμμα σπουδών του ιδρύματος από έναν καθηγητή ο οποίος εκτελεί ενίωτε, κατά τη βάρδιά του, και γραμματειακά καθήκοντα στο παράρτημα. Να σημειωθεί πως επέλεξα η αποπληρωμή των διδάκτρων να γίνεται μηνιαία. Για προσωπικούς λόγους αποφάσισα πρόσφατα να σταματήσω. Έλαβα λοιπόν ένα τηλεφώνημα από το φραντιστήριο, μετά από απουσία ενός μήνα, από τον ίδιο καθηγητή ο οποίος κατά της συνομιλία μας ήταν στα όριο του επιθετικού (βέβαια μπορεί να είναι και θέμα χαρακτήρα αυτό δεν το κρίνω) όσον αφορά την απόφασή μου χρισιμοποιόντας υπερβολές του τύπου: "Δεν είπαμε πως θα βγάλεις 20.000 μόρια;" { Στόχος, στα 27 μου, Ψυχολογική σχολή Α.Π.Θ χωρίς κάποια βάση στην θεωριτική και γενικότερα χωρίς κάποια ιδιαίτερη ύφεση στο διάβασμα. Τέλος πάντων. Στο τέλος του τηλεφωνήματος μου είπε να περάσω μια μέρα που θα είναι αυτός να τα πούμε από κοντά. Τι πιστεύετε; Κάνει απλώς την δουλειά του ή υπάρχουν άλλοι λόγοι; Υ.Γ Την απόφασή μου την έχω πάρει. Απλώς ανέβασα το thread έτσι. Για σου σου! Υ.Γ.2 Αν χρειαστεί θα υπάρξει update μετά την συνομιλία που θα έχω μαζί του. Πραγματικά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Ειδικά αυτό το ύφεση με σκότωσε. Φαντάζομαι σκόπευες να δώσεις τώρα ε; Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με ποσοστά. Πιο πολύ με το ότι θέλει να κρατήσει τους μαθητές.
Wisteria Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, lector είπε Αν εμπλεκεται στην ιδιοκτησια του φροντιστηριου, προσπαθει να κρατησει τον πελατη. Αν δεν εμπλεκεται στην ιδιοκτησια και ειναι απλα υπαλληλος, πιθανοτατα προσπαθει να αποφυγει μανουρες με τον εργοδοτη, τυπου "οι μαθητες σου φευγουν". * δεν ξερω ποιοι ειναι οι προσωπικοι λογοι που αναφερεις, αλλα κρινοντας απο τον τροπο που γραφεις μαλλον δεν κανεις καλα που φευγεις 😁 Λές ε; 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ξέρω τι παίζει με φροντιστήρια για πανελλήνιες καθώς πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που πήγαινα. Έχω εμπειρία από φροντιστήριο ξένων γλωσσών για ενήλικες. Η γνώμη μου είναι αν δεν έμεινες ικανοποιημένος για κάτι από το φροντιστήριο που πήγες να μην πας σε καμία συζήτηση και να επιμείνεις στην απόφαση σου. Τα πάει 20000 μορίων είναι παρλαπίπες εκτός κι αν στα διαγωνίσματα που βάζουν εκεί γράφεις από 18 ως 20. Έχω εμπειρία από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών που υποσχόταν το τάδε πτυχίο από το μηδέν σε 1 έτος. Όσοι πήραν πρέφα νωρίς ότι δεν επαρκούσε το πρόγραμμα μεριμνησαν και επανέλαβαν τάξεις και εδωσαν εξετάσεις για αργότερα, οι υπόλοιποι πήραν τα τρία τους. Καθηγητές είχαν λάβει γραμμή από την διοίκηση και μας κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μας. Και καλά να μην φύγουμε λέγοντας ότι και το 10% να καταλάβουμε από ότι λένε είναι πολύ και ότι ολα θα αλλάξουν στους επόμενους μήνες. Κατάλαβα... 5 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Πραγματικά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Ειδικά αυτό το ύφεση με σκότωσε. Φαντάζομαι σκόπευες να δώσεις τώρα ε; Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με ποσοστά. Πιο πολύ με το ότι θέλει να κρατήσει τους μαθητές. Ε εντάξει ρεαλιστικά το βλέπω. χΔ. Θνξ.
Bitbit Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 για τον συγκεκριμένο δε ξέρεις τι γίνεται. μπορεί ναι μπορεί και όχι. Για να απαντήσω όμως στην ερώτηση σου, ναι γίνεται. Και όχι μόνο στα φροντιστήρια. Γενικά παίζει το... για κάθε πελάτη-εγγραφή που θα μου φέρνεις θα παίρνεις τόσο. Είναι κάτι που το ξέρω προσωπικά από μέσα, δε χωράει αμφιβολία. Και μου έχει τύχει και περίπτωση ατόμου που το πήγαινε στο φιλικό και οι πελάτες δε φαντάζοταν καν ότι αυτό το άτομο έπαιρνε ποσοστά. Επίσης εκτός του κλασικού ελάτε 2-3-4 άτομα μαζί και θα έχετε καλύτερη τιμή-έκπτωση παίζει και το ..φέρε άλλους 2 και θα σου κάνω έκπτωση (μόνο σε εσένα). Αλλά και να μη παίζουν ποσοστά δεν έχει τόση σημασία διότι αν είναι ιδιοκτήτης λογικό είναι να προσπαθήσει να κρατήσει τον πελάτη αν είναι υπάλληλος, θέλει να αποφύγει την γκρίνια. Δεν έχουμε εγγραφές, πάμε κατα διαόλου, όπως παμε θα κλείσουμε, δε θα μπορέσω να σας πληρώσω στην ώρα σας.... αλλά και εξωτερικός συνεργάτης να είναι, αν μειωθούν οι μαθητές έχει θέμα. Άρα δεν είναι απαραίτητο ότι παίρνει ποσοστά, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, έμμεσοι
Wisteria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 10:31 ΠΜ, Bitbit είπε για τον συγκεκριμένο δε ξέρεις τι γίνεται. μπορεί ναι μπορεί και όχι. Για να απαντήσω όμως στην ερώτηση σου, ναι γίνεται. Και όχι μόνο στα φροντιστήρια. Γενικά παίζει το... για κάθε πελάτη-εγγραφή που θα μου φέρνεις θα παίρνεις τόσο. Είναι κάτι που το ξέρω προσωπικά από μέσα, δε χωράει αμφιβολία. Και μου έχει τύχει και περίπτωση ατόμου που το πήγαινε στο φιλικό και οι πελάτες δε φαντάζοταν καν ότι αυτό το άτομο έπαιρνε ποσοστά. Επίσης εκτός του κλασικού ελάτε 2-3-4 άτομα μαζί και θα έχετε καλύτερη τιμή-έκπτωση παίζει και το ..φέρε άλλους 2 και θα σου κάνω έκπτωση (μόνο σε εσένα). Αλλά και να μη παίζουν ποσοστά δεν έχει τόση σημασία διότι αν είναι ιδιοκτήτης λογικό είναι να προσπαθήσει να κρατήσει τον πελάτη αν είναι υπάλληλος, θέλει να αποφύγει την γκρίνια. Δεν έχουμε εγγραφές, πάμε κατα διαόλου, όπως παμε θα κλείσουμε, δε θα μπορέσω να σας πληρώσω στην ώρα σας.... αλλά και εξωτερικός συνεργάτης να είναι, αν μειωθούν οι μαθητές έχει θέμα. Άρα δεν είναι απαραίτητο ότι παίρνει ποσοστά, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, έμμεσοι Κατάλαβα... Η αλήθεια είναι πως και εγώ το βλέπω περισσότερο υπαλληλικά παρα κερδοσκοπηκά. Για τα φροντιστήρια Μπαχαράκης γίνεται λόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα