gamer73 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα για να μην τα πολυλογώ θα μπω κατευθείαν στο θέμα οικογενεια που αποτελείται από μάνα και κόρη κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο διότι ο Δήμος θέλει να τους γκρεμίσει το 100 ετών σπιτι διότι θεωρεί ότι είναι επικίνδυνο για τους περαστικούς γιατί είχαν πέσει έξω στο δρόμο πέτρες και τους έστειλε φάκελο και τους έδωσε διορία η να το ανακαινίσουν αλλιώς θα πάνε δικαστικά η θα το γκρεμίσουν με έξοδα της οικογένειας με λίγα λόγια αυτή η οικογένεια σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο και ούτε μπορεί να ζήσει διότι παίρνει σύνταξη μόνο 350 ευρώ το μήνα μπορει Αυτό το σάιτ να βοηθήσει ? Και κάθε μέλος του εγώ μπορω να δώσω τα στοιχεία της οικογένειας αυτής μιας και έχω πάρει την άδεια τους
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν θες στειλε μου. Προσωπικά από εμένα δεν ασχολούμαι με αποστολή χρημάτων με έμβασμα. Ίσως περάσω από εκεί που μένουν να τους δώσω είτε διαφορά φαγώσιμα είτε αν χρειάζονται κάποιο υλικό αγαθό. Αθήνα μένουν; Σπίτι που είναι 100 ετων είναι σχεδόν σίγουρα διατηρητέο. Οπότε το γκρέμισμα δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι διαδικασίες και όλα αυτά που περιγράφεις με δικαστήρια κτλ είναι αρκετά χρονοβόρα. Οι δημοι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν σκαλωσιές η σήμανση περί επικίνδυνου, δεν μπορούν να κάνουν τιποτα χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Εικάζω ότι κάτι άλλο παίζει με το σπίτι τους αλλά αυτό δεν έχει σημασία την δεδομένη στιγμή. Στείλε αν θέλεις τα στοιχεία τους σε μήνυμα. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από Basilhs23___
gamer73 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αν θες στειλε μου. Προσωπικά από εμένα δεν ασχολούμαι με αποστολή χρημάτων με έμβασμα. Ίσως περάσω από εκεί που μένουν να τους δώσω είτε διαφορά φαγώσιμα είτε αν χρειάζονται κάποιο υλικό αγαθό. Αθήνα μένουν; Σπίτι που είναι 100 ετων είναι σχεδόν σίγουρα διατηρητέο. Οπότε το γκρέμισμα δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι διαδικασίες και όλα αυτά που περιγράφεις με δικαστήρια κτλ είναι αρκετά χρονοβόρα. Οι δημοι το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν σκαλωσιές η σήμανση περί επικίνδυνου, δεν μπορούν να κάνουν τιποτα χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Εικάζω ότι κάτι άλλο παίζει με το σπίτι τους αλλά αυτό δεν έχει σημασία την δεδομένη στιγμή. Στείλε αν θέλεις τα στοιχεία τους σε μήνυμα. Σου έστειλα μυνημα σε ευχαριστώ πολύ
GodzillaCover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, gamer73 είπε Καλησπέρα στην ομάδα για να μην τα πολυλογώ θα μπω κατευθείαν στο θέμα οικογενεια που αποτελείται από μάνα και κόρη κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο διότι ο Δήμος θέλει να τους γκρεμίσει το 100 ετών σπιτι διότι θεωρεί ότι είναι επικίνδυνο για τους περαστικούς γιατί είχαν πέσει έξω στο δρόμο πέτρες και τους έστειλε φάκελο και τους έδωσε διορία η να το ανακαινίσουν αλλιώς θα πάνε δικαστικά η θα το γκρεμίσουν με έξοδα της οικογένειας με λίγα λόγια αυτή η οικογένεια σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο και ούτε μπορεί να ζήσει διότι παίρνει σύνταξη μόνο 350 ευρώ το μήνα μπορει Αυτό το σάιτ να βοηθήσει ? Και κάθε μέλος του εγώ μπορω να δώσω τα στοιχεία της οικογένειας αυτής μιας και έχω πάρει την άδεια τους Δεν την αποζημιώνουν; Είναι δυνατόν;
gamer73 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Δεν την αποζημιώνουν; Είναι δυνατόν; Όχι το χαρτί λέει που έστειλε ο Δήμος θα επωμιστούν και τα έξοδα του γκρεμίσματος
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gamer73 είπε Όχι το χαρτί λέει που έστειλε ο Δήμος θα επωμιστούν και τα έξοδα του γκρεμίσματος Τα έξοδα κατεδάφισης βαραίνουν πάντα τους ιδιοκτητες. Όπως και να χει, τα κτίρια στην οδό που μου ανέφερες είναι διατηρητεα οπότε δεν παίζει να τα γκρεμίσεις ούτε ; ιδιοκτήτης ούτε το δημόσιο αν δεν εκδοθεί πρώτα έγκριση από τον φορέα που τα χαρακτήρισε (ΥΠΕΝ, ΥΠΠΟ). Ο φορέας εξαιρετικά δύσκολα εκδίδει τέτοια άδεια και στην συντριπτικη πλειοψηφία των περιπτώσεων το κτίριο θα πέσει στο κεφάλι περαστικου η σε αμάξι.
gamer73 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τα έξοδα κατεδάφισης βαραίνουν πάντα τους ιδιοκτητες. Όπως και να χει, τα κτίρια στην οδό που μου ανέφερες είναι διατηρητεα οπότε δεν παίζει να τα γκρεμίσεις ούτε ; ιδιοκτήτης ούτε το δημόσιο αν δεν εκδοθεί πρώτα έγκριση από τον φορέα που τα χαρακτήρισε (ΥΠΕΝ, ΥΠΠΟ). Ο φορέας εξαιρετικά δύσκολα εκδίδει τέτοια άδεια και στην συντριπτικη πλειοψηφία των περιπτώσεων το κτίριο θα πέσει στο κεφάλι περαστικου η σε αμάξι. Τους έστειλε ο Δήμος 4 σελίδες προειδοποίηση κρίνανε οτι το κτίριο είναι επικίνδυνο να πέσει να βάλουν σε 10 μέρες πλέγμα και να επισκευαστεί αλλιώς θα γίνει δικαστήριο και θα το κατεδαφίσουν με έξοδα ιδιοκτήτη είχαν πέσει πέτρες έξω στο δρόμο και είχαν βάλει κορδέλες πριν
vagos789 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει το site αλλα μου φαινεται χλωμο να μην βοηθανε υπηρεσιες του δημου με ρουχα και φαγητο Απο εκει και περα υπαρχουν ουκ ολιγοι οργανισμοι που βοηθανε οικογενειες Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από vagos789
nyne Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Στειλτε σε κανενα ευαγγελατο να δειτε για ποτε ενδιαφερεται το κρατος και δημος και λυνεται το προβλημα...
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κτίριο ιδιώτη είναι ετοιμόρροπο. Γιατί να ασχοληθεί για την επισκευή του με αποκλειστική χρηματοδότηση κράτος ή δήμος? Περνάω απο δρόμο και πέφτει ένα μπαλκόνι στο κεφάλι μου. Ο ιδιοκτήτης αποκλειστικά ευθύνεται. Κανένας άλλος Ότι υπάρχουν κατά καιρούς προγράμματα που ανακαινίζεις, επισκευάζεις και καλύπτουν έμμεσα ή άμεσα μεγάλο μέρος των εξόδων υπάρχουν. Με ολική χρηματοδότηση, δεν γίνεται όμως. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από sphinxgr
DrLo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Κτίριο ιδιώτη είναι ετοιμόρροπο. Γιατί να ασχοληθεί για την επισκευή του με αποκλειστική χρηματοδότηση κράτος ή δήμος? Περνάω απο δρόμο και πέφτει ένα μπαλκόνι στο κεφάλι μου. Ο ιδιοκτήτης αποκλειστικά ευθύνεται. Κανένας άλλος Συμφωνώ απόλυτα. Με έναν μικρό αστερίσκο. Με πιο δικαίωμα μπορεί να υποχρεώνει το κράτος έναν ιδιώτη να "διατηρεί" ένα κτίριο που αυτός γουστάρει για τον οποιοδήποτε λόγο να το γκρεμίσει. Έτσι για το κέφι του του, να πεί "Ηλια !!!! ρίχτο !!! και να χορευει ζειμπέκικο" ακόμα και αν είναι η ακρόπολη που λέει ο λόγος. Ας το αγοράσει το κράτος και μετά ας το κάνει ότι θέλει. Αν θέλει να έχει λόγο το κράτος σε κάτι ... πλερώ !!!!
archer100 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, gamer73 είπε Καλησπέρα στην ομάδα για να μην τα πολυλογώ θα μπω κατευθείαν στο θέμα οικογενεια που αποτελείται από μάνα και κόρη κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο διότι ο Δήμος θέλει να τους γκρεμίσει το 100 ετών σπιτι διότι θεωρεί ότι είναι επικίνδυνο για τους περαστικούς γιατί είχαν πέσει έξω στο δρόμο πέτρες και τους έστειλε φάκελο και τους έδωσε διορία η να το ανακαινίσουν αλλιώς θα πάνε δικαστικά η θα το γκρεμίσουν με έξοδα της οικογένειας με λίγα λόγια αυτή η οικογένεια σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο και ούτε μπορεί να ζήσει διότι παίρνει σύνταξη μόνο 350 ευρώ το μήνα μπορει Αυτό το σάιτ να βοηθήσει ? Και κάθε μέλος του εγώ μπορω να δώσω τα στοιχεία της οικογένειας αυτής μιας και έχω πάρει την άδεια τους Αφου ειναι για γκρεμισμα σημαινει πως το σπιτι ειναι ακατοικητο, η θα γινει σε λιγο. Αφου δεν εχουν λεφτα να το φτιαξουν οι ιδιοι, το καλυτερο ειναι να το πουλησουν και να πανε να ζησουν στο ενοικιο η να αγορασουν καποιο φθηνοτερο αν υπαρχει. Αφου ειναι μονοκατοικια και μονο απο το οικοπεδο θα πιασουν κατι καλο
fredd0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, DrLo είπε Συμφωνώ απόλυτα. Με έναν μικρό αστερίσκο. Με πιο δικαίωμα μπορεί να υποχρεώνει το κράτος έναν ιδιώτη να "διατηρεί" ένα κτίριο που αυτός γουστάρει για τον οποιοδήποτε λόγο να το γκρεμίσει. Έτσι για το κέφι του του, να πεί "Ηλια !!!! ρίχτο !!! και να χορευει ζειμπέκικο" ακόμα και αν είναι η ακρόπολη που λέει ο λόγος. Ας το αγοράσει το κράτος και μετά ας το κάνει ότι θέλει. Αν θέλει να έχει λόγο το κράτος σε κάτι ... πλερώ !!!! αν εχεις 5 στρεμματα και στη μεση ενα ακινητο που ριμαζει και πεφτουν τουβλα και σοβαδες το δημοσιο δε σου πει τιποτα αν το ιδιο συμβαινει πανω απο πεζοδρομιο το δημοσιο θα σου πει συντηρησε το ακινητο σου, ωστε να μη κινδυνευουν οι περαστικοι, αλλιως θα στο γκρεμισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις