ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giorgos1966 είπε Τελικά βρήκα σφραγισμένο σε καλή τιμή έναν WD SN750 SE SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 Χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο στην εγκατάσταση στο σύστημα μου; Επειδή είναι GEN 4 και όχι 3. οταν λες καλη τιμη ?ποσο δηλαδη? αποδειξη σου δινει? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε οταν λες καλη τιμη ?ποσο δηλαδη? αποδειξη σου δινει? 80 ευρώ αλλά εγώ ρωτάω εάν θα υπάρχει κάποιο θέμα στην εγκατάσταση η εάν χρειάζεται κάτι να κάνω. Κάποια ρύθμιση ίσως στο bios.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε 80 ευρώ αλλά εγώ ρωτάω εάν θα υπάρχει κάποιο θέμα στην εγκατάσταση η εάν χρειάζεται κάτι να κάνω. Κάποια ρύθμιση ίσως στο bios.... βασικα πολλα ειναι τα 80 για αυτον δε θα τα εδινα οχι δε θα υπαρξει προβλημα ουσιαστικα στην εγκατασταση δεν τερματiζει ουτε το pci 3.0 στη θεση σου θα επαιρνα τον κινκστον nvm2 στ 58 ευρο που αν και pci 4.0 ειναι στα νουμερα του pci 3.0 ετσι και αλλιως εκει παιζεις σε ταχυτητα https://www.tech-critter.com/kingston-nv2-pcie-4-0-m-2-nvme-ssd-review/ https://www.skroutz.gr/s/37931416/Kingston-NV2-SSD-1TB-M-2-NVMe-PCI-Express-4-0-SNV2S-1000G.html Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε βασικα πολλα ειναι τα 80 για αυτον δε θα τα εδινα οχι δε θα υπαρξει προβλημα ουσιαστικα στην εγκατασταση δεν τερματiζει ουτε το pci 3.0 στη θεση σου θα επαιρνα τον κινκστον nvm2 στ 58 ευρο που αν και pci 4.0 ειναι στα νουμερα του pci 3.0 ετσι και αλλιως εκει παιζεις σε ταχυτητα https://www.tech-critter.com/kingston-nv2-pcie-4-0-m-2-nvme-ssd-review/ Τώρα τον έκλεισα και τον περιμένω. Είχα διαβάσει κάποιες αξιολογήσεις καλές και η τιμή του είναι πιο ψηλά, για αυτό τον προτίμησα και βάσει ονόματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 29/1/2023 στις 8:43 ΜΜ, giorgos1966 είπε Τώρα τον έκλεισα και τον περιμένω. Είχα διαβάσει κάποιες αξιολογήσεις καλές και η τιμή του είναι πιο ψηλά, για αυτό τον προτίμησα και βάσει ονόματος. Καλύτερος δίσκος είναι από τον Kingston που σου προτείναμε. Όμως αξίζει ένα ~30% πάνω σε τιμη από την στιγμή που θα μπει σε pci-e 3.0? Όπως κ να έχει καλορίζικος και καλοδουλευτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, @topos είπε Καλύτερος δίσκος είναι από τον Kingston που σου προτείναμε. Όμως αξίζει ένα ~30% πάνω σε τιμη από την στιγμή που θα μπει σε pci-e 3.0? Όπως κ να έχει καλορίζικος και καλοδουλευτος. Ευχαριστω φιλε μου. Τον εβαλα και εκανα εγκατασταση το λειτουργικο. Αλλα τωρα δεν βλεπω τον ssd, αν και τον συνδεσα sto sata 1. Ti κανω τωρα; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Ευχαριστω φιλε μου. Τον εβαλα και εκανα εγκατασταση το λειτουργικο. Αλλα τωρα δεν βλεπω τον ssd, αν και τον συνδεσα sto sata 1. Ti κανω τωρα; Α)Πόσους σκληρούς έχεις συνδεδεμένους με sata? Β)Είσαι σίγουρος πως δεν είναι συνδεδεμένος στις θύρες 5-6 που απενεργοποιούνται με την εγκατάσταση του nvme? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, @topos είπε Α)Πόσους σκληρούς έχεις συνδεδεμένους με sata? Β)Είσαι σίγουρος πως δεν είναι συνδεδεμένος στις θύρες 5-6 που απενεργοποιούνται με την εγκατάσταση του nvme? 1 έχω συνδέσει τον 250 GB ssd και τον καινούργιο μόνο. Τους άλλους 3 hdd τους έβγαλα έξω για back up.Nαι είναι στον sata 1. Το τσεκαρα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, @topos είπε Α)Πόσους σκληρούς έχεις συνδεδεμένους με sata? Β)Είσαι σίγουρος πως δεν είναι συνδεδεμένος στις θύρες 5-6 που απενεργοποιούνται με την εγκατάσταση του nvme? Καλημέρα φιλε μου. Ενταξει συνδεθηκε. Πως να φανεί, αφού δεν ειχε κουμπωθει καλά το καλώδιο του τροφοδοτικου; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 23/1/2023 στις 7:37 ΜΜ, giorgos1966 είπε Καλησπέρα σας. Θέλω τη γνώμη σας σαν ποιο ειδικοί που είστε. Φοράω στην μητρική μου msi b450 tomahawk max ii (ms-7c02) 4 HDD kai εναν ssd samsung 850 evo 250gb. Στον ssd εχω τα windows και 3 βασικά προγράμματα που δουλεύω. Adobe Premiere, photoshop και lightroom. O δίσκος όμως αρχίζει και γεμίζει επικίνδυνα... Σκέφτομαι να πάρω έναν Samsung 1TB NVME 970Evo Plus που νομίζω, εσεις θα μου πείτε, εαν τον παιρνει η μητρική μου. Η αν εχετε να μου προτεινετε κάποιον αλλον αξιόπιστο δίσκο. Να αφήσω μόνο το λειτουργικο στον ssd 250gb και να μεταφέρω τα προγράμματα στον 1ΤΒ. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Πως γινεται να εβαλες 4 HDD στο κουτι της υπογραφης; Στα χαρακτηριστικα του βλεπω οτι παιρνει μονο 2 HDD και 2 SSD. Εχω την ιδια μητρικη και σκεφτομαι και εγω αγορα καινουριου SSD δισκου. Τωρα για τα windows εχω τον Samsung 840 pro 256gb, ο οποιος ειναι αρκετα παλιος. Στη μητρικη εχω κουμπωμενους 2 HDD και 2 SSD, οποτε δεν θα εχω θεμα που θα χασω 2 θυρες SATA. Απ'οτι βλεπω η μητρικη υποστηριζει μεχρι PCIE3 NVME, σωστα; Σκεφτομαι τον Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB , εχω ηδη 1TB ssd της Crucial, που εχω τα παιχνιδια μου εκει. Θεωρω καλη τιμη τα 55 ευρω που ζηταει ο Samsung. Το θεμα ειναι, θα δω ουσιαστικες διαφορες με τον 10ετιας ssd δισκο που τωρα εχω; Τον δισκο θα τον εχω για τα windows και προγραμματα. Βεβαια τα 500gb ειναι αρκετα, οποτε ισως βαζω και καποια AAA παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Πως γινεται να εβαλες 4 HDD στο κουτι της υπογραφης; Στα χαρακτηριστικα του βλεπω οτι παιρνει μονο 2 HDD και 2 SSD. Εχω την ιδια μητρικη και σκεφτομαι και εγω αγορα καινουριου SSD δισκου. Τωρα για τα windows εχω τον Samsung 840 pro 256gb, ο οποιος ειναι αρκετα παλιος. Στη μητρικη εχω κουμπωμενους 2 HDD και 2 SSD, οποτε δεν θα εχω θεμα που θα χασω 2 θυρες SATA. Απ'οτι βλεπω η μητρικη υποστηριζει μεχρι PCIE3 NVME, σωστα; Σκεφτομαι τον Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB , εχω ηδη 1TB ssd της Crucial, που εχω τα παιχνιδια μου εκει. Θεωρω καλη τιμη τα 55 ευρω που ζηταει ο Samsung. Το θεμα ειναι, θα δω ουσιαστικες διαφορες με τον 10ετιας ssd δισκο που τωρα εχω; Τον δισκο θα τον εχω για τα windows και προγραμματα. Βεβαια τα 500gb ειναι αρκετα, οποτε ισως βαζω και καποια AAA παιχνιδια. Κοίτα φίλε. Είχα 1 ssd και 2 hdd από 1 tb και άλλον 1 3tb χωρισμένο σε 2 διαμερίσματα. Τώρα έβαλα 1 NVME που τον χώρισα σε λειτουργικό και το άλλο διαμέρισμα σε εφαρμογές κτλ. Τον ssd τον άφησα για backup. Τους hdd τους έβγαλα τελείως και τους έκανα εξωτερικούς για backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Κοίτα φίλε. Είχα 1 ssd και 2 hdd από 1 tb και άλλον 1 3tb χωρισμένο σε 2 διαμερίσματα. Τώρα έβαλα 1 NVME που τον χώρισα σε λειτουργικό και το άλλο διαμέρισμα σε εφαρμογές κτλ. Τον ssd τον άφησα για backup. Τους hdd τους έβγαλα τελείως και τους έκανα εξωτερικούς για backup. Ετσι ναι, να ειναι χωρισμενος σε διαμερισματα. Γιατι ετσι οπως το εγραψες, αλλιως το καλαβαινει οποιος το διαβαζει! Τους HDD θα τους αφησω, ισως να αναβαθμισω και τον εναν σε περισσοτερα TB, καθως ειναι αρκετα χρησιμοι για τα δεδομενα, οπως ταινιες και μουσικη. SSD θα εχω για παιχνιδια και τον NVME για τα Windows και προγραμματα. Καπως ετσι το σκεφτομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα