dub Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 στο Outlook Express , όταν σε ένα e-mail υπάρχει attachment βλέπω με σε κιτρινο φοντο , πάνω-πάνω , το εξής : " OE removed access to the following unsafe attachements in your mail : hellas.swf " . Τι σημαίνει αυτό το πράγμα. Μου το βγάζει σε ολα τα e-mails με attachments. Εκανα τεστ με 2-3 φίλους μου . Τους έβαλα να μου στείλουν attachments και μου το βγάζει σε όλους. Ειναι δυνατόν να έχουν ολοι "unsafe attachments". Με κάποιο τρόπο τα κατέβασα στο σκληρό μου δίσκο. Τα πέρασα απο antivirus scan, trojan scan αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Μοιάζουν να είναι καθαρά.
Japan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 An einai me extension .pif, .exe klp ta kovei aftomata. Pes tous na ta kanoun rename kai meta esi to allazeis sto sosto extension i na ta zipparoun. Logika ta zip den ta kovei Chryssa
patrick Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Πρέπει να πας Tools -> Options -> Security και από εκεί κάνεις uncheck το: "Do not allow attachments to be saved or opened that could potentially be a virus." Υποθέτω ότι πρέπει να είναι τσεκαρισμένο στο Outlook Express σου! Δες το...
tassos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Επειδή το outlook είναι φωλιά με virus και troians η microsoft μετά το SP1 μεταχειρίζεται έτσι όλα τα attachments. Δέν έχεις παρά να πατήσεις το κουμπάκι που λέει forward προώθηση αν δεν κάνω λάθος στα ελληνικά διπλό κλίκ στο attachment και oh la la...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.