poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, Engimek said: Μόλις δοκίμασα να μπω στο site. Από pc, edge και firefox = λευκή σελίδα. Από android, firefox = λευκή σελίδα ενώ με brave εδέησε να δουλέψει! Απ' ότι βλέπω υπάρχει πρόβλημα εδώ και καιρό (βέβαια εμένα πρώτη φορά έτυχε). Μου φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει και πολύ να τους πληρώσουμε... με το app?μηπως θεμα dns? Επεξ/σία 21 Ιουλίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, poulinos είπε με το app?μηπως θεμα dns? Nova app? Όχι, δεν το έχω καν. Δούλεψε με brave browser οπότε δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Δεν είναι θέμα dns - χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές cloudflare + google backup. Εξάλλου δεν είναι ότι δεν κάνει resolve. Απλά στους "προβληματικούς" browsers εμφανίζει άσπρη σελίδα και φαίνεται μόνο το chat button κάτω δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 30 minutes ago, Engimek said: Nova app? Όχι, δεν το έχω καν. Δούλεψε με brave browser οπότε δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Δεν είναι θέμα dns - χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές cloudflare + google backup. Εξάλλου δεν είναι ότι δεν κάνει resolve. Απλά στους "προβληματικούς" browsers εμφανίζει άσπρη σελίδα και φαίνεται μόνο το chat button κάτω δεξιά. εγω παντως απο nova app τα πληρωνω .με εχει βολεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billy64 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Ρε μάγκες μπορείτε και μπαίνετε στο nova account; Εγώ δεν μπορώ από όπου και να προσπάθησα. Και από την εφαρμογή και από τον υπολογιστή κολλάει μετά τον κωδικό επιβεβαίωσης που στέλνουν στο κινητό και δεν κάνει τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 hours ago, Billy64 said: Ρε μάγκες μπορείτε και μπαίνετε στο nova account; Εγώ δεν μπορώ από όπου και να προσπάθησα. Και από την εφαρμογή και από τον υπολογιστή κολλάει μετά τον κωδικό επιβεβαίωσης που στέλνουν στο κινητό και δεν κάνει τίποτα άλλο. μιλα με support. εγω μπηκα πριν λιγο ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nastazia10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στις 21/7/2024 στις 8:16 ΜΜ, Engimek είπε Nova app? Όχι, δεν το έχω καν. Δούλεψε με brave browser οπότε δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Δεν είναι θέμα dns - χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές cloudflare + google backup. Εξάλλου δεν είναι ότι δεν κάνει resolve. Απλά στους "προβληματικούς" browsers εμφανίζει άσπρη σελίδα και φαίνεται μόνο το chat button κάτω δεξιά. Mόλις μου έλυσες το πρόβλημα,εγκατέστησα τον Brave και επιτέλους μπόρεσα να μπω!!Δεν έμπαινε από pc με τίποτα,με όποιον browser κι αν είχα δοκιμάσει,προσπαθώ τουλάχιστον 3 εβδομάδες...thanks ☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Nastazia10 said: Mόλις μου έλυσες το πρόβλημα,εγκατέστησα τον Brave και επιτέλους μπόρεσα να μπω!!Δεν έμπαινε από pc με τίποτα,με όποιον browser κι αν είχα δοκιμάσει,προσπαθώ τουλάχιστον 3 εβδομάδες...thanks ☺️ παντως με google chrome απο Pc μπηκα μια χαρα μολις τωρα.περα απο το app στο κινητο εκτος αν το πειραζουν τιποτα add ons ή κανα Firewall κανα ad block ,pop up windows κτλ.δεν εχω τετοια εγω(ad block) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα