poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 36 minutes ago, warewolf said: Ξανά πρόβλημα στην ιστοσελίδα nova.myaccount. δεν εμφανίζει τα πεδία να συνδεθώ. Καθάρισα κουκις, δοκίμασα 3 browsers, εμφανίζει λευκή σελίδα και μόνο στα δεξιά, ένα chatbox A.I. που πετάγεται και ρωτάει αν είναι όλα καλά. Σε εσάς δουλεύει κανονικά. ? απο το app μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Στις 13/7/2024 στις 3:57 ΜΜ, profile είπε Εδώ δουλεύει κανονικά https://nova.gr/account/signin Και εμένα δεν μου ανοίγει δύο βδομάδες τώρα απο υπολογιστή και δύο κινητά, παλαιότερα μία άνοιγε μία όχι ανάλογα τα κέφια αλλά ποτέ τόσο πολύ Έστειλα μν στο chat της εξυπηρέτησης στο Ειρηνάκι και η συνομιλία έκλεισε χωρίς να απαντήσει. Ούτε στην εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορώ να πιάσω κουβέντα με γκόμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Τα εχουν κανει αχταρμα. Ειναι τραγικοι οι τυποι. Εγω μολις εβαλα νοβα και θελω να φτιαξω nova account και ακολουθω τις οδηγιες τους. Δινω ΑΦΜ, κινητο και email. Ερχεται το μηνυμα που σου δινει λινκ να το πατησεις και να ολοκληρωσεις την εγγραφη. Κανονικα πρεπει να σε βαλει σε αυτο το σταδιο που εχει στις οδηγιες Quote Πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο: Θα λάβεις μέσω SMS προσωρινό κωδικό – OTP Τον οποίο καταχωρείς στη σελίδα του Nova Account που άνοιξε μόλις πάτησες το link αλλα με πεταει παντα στη σελιδα sign in οπου πρεπει να δωσεις τηλεφωνο η ονομα χρηστη. Φυσικα και τιποτα δε δουλευει απο τα δυο. Δε φτανει ποτε sms με κωδικο. Γιατι τοσα χαλια ρε γμτ; Πραγματικα ξοδεψα μια ωρα χθες στο τσατ (25 λεπτα για να απαντησουν) για να μου πει να καθαρισω το ιστορικο μου και να μπω απο Chrome. Καμια μα καμια ελπιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kioo Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Εχω το ιδιο προβλημα με chrome και κατεβασα τον firefox και μπηκε κανονικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xp-user Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Καθαρισα και εγω τα cookies αλλα τιποτα ....Firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Μπηκα απο Firefox αλλα το ιδιο προβλημα παραμενει. Κανει μπαμ οτι δεν ειναι θεμα browser. Το προβλημα ειναι οτι με βγαζει σε λαθος σελιδα. Δεν μπορω να κανω sign in απο τη στιγμη που δεν εχει ολοκληρωθει η εγγραφη ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου On 17/07/2024 at 17:36, speedy23 said: Τα εχουν κανει αχταρμα. Ειναι τραγικοι οι τυποι. Εγω μολις εβαλα νοβα και θελω να φτιαξω nova account και ακολουθω τις οδηγιες τους. Δινω ΑΦΜ, κινητο και email. Ερχεται το μηνυμα που σου δινει λινκ να το πατησεις και να ολοκληρωσεις την εγγραφη. Κανονικα πρεπει να σε βαλει σε αυτο το σταδιο που εχει στις οδηγιες αλλα με πεταει παντα στη σελιδα sign in οπου πρεπει να δωσεις τηλεφωνο η ονομα χρηστη. Φυσικα και τιποτα δε δουλευει απο τα δυο. Δε φτανει ποτε sms με κωδικο. Γιατι τοσα χαλια ρε γμτ; Πραγματικα ξοδεψα μια ωρα χθες στο τσατ (25 λεπτα για να απαντησουν) για να μου πει να καθαρισω το ιστορικο μου και να μπω απο Chrome. Καμια μα καμια ελπιδα. το μεγαλο προβλημα ηταν οταν εγινε ενωση forthnet Με wind>εκει να δεις πανικος.αλλα οκ εστρωσε μετα.λογικο ηταν βεβαια να γινει προβλημα.δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να ενωσεις ολα τα πραγματα κατω απο ενα app.αλλα απο τοτε δεν εχω δει κατι παραξενο ή να μου εχουν πει. On 17/07/2024 at 18:18, kioo said: Εχω το ιδιο προβλημα με chrome και κατεβασα τον firefox και μπηκε κανονικα . απο Chrome μπηκα κανονικα. On 17/07/2024 at 19:15, speedy23 said: Μπηκα απο Firefox αλλα το ιδιο προβλημα παραμενει. Κανει μπαμ οτι δεν ειναι θεμα browser. Το προβλημα ειναι οτι με βγαζει σε λαθος σελιδα. Δεν μπορω να κανω sign in απο τη στιγμη που δεν εχει ολοκληρωθει η εγγραφη ακομα. εσενα μαλλον ειναι αλλο θεμα. δοκιμασες απο το app αντι για browser σε pc να δεις αν αλλαζει κατι? αν κανεις κανα forgot my password κτλ μηπως κανει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Το εχω κανει και απο app αλλα τιποτα δυστυχως. Νομιζω πατησα και το forgot my password και κολλαει στο loading και δε στελνει email. αλλα ξερεις, αυτο το feature ειναι για τους υπαρχοντες χρηστες. Εγω το πατησα διοτι μου ειχε σπασει τα νευρα και απο απελπισια. Μονο να τους παρω τηλεφωνο μενει μπας και βρεθει λυση αλλα ηδη ειναι πολυ εκνευριστικο και απογοητευτικο θεμα με το που πρωτο εγινα συνδρομητης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου στειλε email ή στο Live chat.θα το φτιαξουν No worries. 4 minutes ago, speedy23 said: Το εχω κανει και απο app αλλα τιποτα δυστυχως. Νομιζω πατησα και το forgot my password και κολλαει στο loading και δε στελνει email. αλλα ξερεις, αυτο το feature ειναι για τους υπαρχοντες χρηστες. Εγω το πατησα διοτι μου ειχε σπασει τα νευρα και απο απελπισια. Μονο να τους παρω τηλεφωνο μενει μπας και βρεθει λυση αλλα ηδη ειναι πολυ εκνευριστικο και απογοητευτικο θεμα με το που πρωτο εγινα συνδρομητης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου On 17/07/2024 at 17:36, speedy23 said: Πραγματικα ξοδεψα μια ωρα χθες στο τσατ (25 λεπτα για να απαντησουν) για να μου πει να καθαρισω το ιστορικο μου και να μπω απο Chrome. Καμια μα καμια ελπιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2 minutes ago, speedy23 said: στειλε ξανα email μεχρι να το προωθησουν πιο πανω.δυστυχως ΟΛΑ ΤΑ SUPPORT ειδικα το 1st level ειναι πλεον Low quality. ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΟΥ. απο providers μεχρι αεροπορικες εταιρειες. πρεπει να τα πεις 2 φορες για να νιωσουν και πριν προλαβει κανεις να κραξει να πω οτι εχω κανει support σε παροχο τις εποχες που το support ειχε @@ και εδινε πραγματικες λυσεις .αλλα μιλουσες και 5 και 10 και 20 λεπτα με τον πελατη.οχι σε 2 λεπτα γεια σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Και εγώ , μετά τη συγχώνευση , για κάποιο λίγο , τυραννιέμαι για να μπω στο σάιτ από Η-Υ. Χώμα. Χώμα η κατάσταση. Στο τσατ απλά ξενερώνεις με τις καθυστερήσεις και την ασχετίλα. Δεν ξέρω αν μπορώ και να τους εμπιστευτώ πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Για να ξεμπερδέψω πήγα και πλήρωσα σε ένα κατάστημα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 47 minutes ago, ObeyWario! said: Για να ξεμπερδέψω πήγα και πλήρωσα σε ένα κατάστημα τους αν θυμαμαι καλα χωρις να δινω ορκο αν εχεις το rf της πληρωμης μπορεις να το πληρωσεις και χωρις account.δεν μιλαω απο τραπεζα κτλ αλλα απο την nova. 7 hours ago, adminaros said: Και εγώ , μετά τη συγχώνευση , για κάποιο λίγο , τυραννιέμαι για να μπω στο σάιτ από Η-Υ. Χώμα. Χώμα η κατάσταση. Στο τσατ απλά ξενερώνεις με τις καθυστερήσεις και την ασχετίλα. Δεν ξέρω αν μπορώ και να τους εμπιστευτώ πλέον. γενικα τα support εχουν πατωσει παντου.κανεις υπαλληλος δεν καθεται πολυ καιρο.βλεπε απο Teleperformance μεχρι δεν ξερω τι. δεν βγηκε τυχαια το ονομα "γαλερα" για τα ατομα που δουλευουν σε call center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου Μόλις δοκίμασα να μπω στο site. Από pc, edge και firefox = λευκή σελίδα. Από android, firefox = λευκή σελίδα ενώ με brave εδέησε να δουλέψει! Απ' ότι βλέπω υπάρχει πρόβλημα εδώ και καιρό (βέβαια εμένα πρώτη φορά έτυχε). Μου φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει και πολύ να τους πληρώσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα