Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει αλλαξει το λινκ. Δοκιμασε αυτο εδω. Πολλες φορες βγαζει σε μια σελιδα που λεει να βαλεις νουμερο κινητου , να σου στειλει εναν κωδικο κλπ. Αν σε βγαλει σε αυτη την οθονη , σε κατι ψιλα γραμματα εχει ενα λινκ (αυτο που παρεθεσα παραπανω βασικα) και σε βγαζει στην "σωστη" σελιδα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nikpap2000 είπε

Καλησπέρα μόνο εγώ η και άλλοι δεν έχετε πρόσβαση στους nova λογαριασμους σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα, και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα έχω, δεν έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου στην νόβα (ίντερνετ - τηλεφωνία), ευτυχώς προχθές μου έστειλε τον τρέχοντα λογαριασμό σε sms και κατάφερα να τον πληρώσω.

• Thanks 1
Δημοσ.

υπαρχουν θεματακια ακομα σε καποιους λογω του merge.to nova my account στην ουσια μεταφερθηκε στο app που ειχε η wind και λεγοταν wind και εγινε nova

Δημοσ.
Στις 24/1/2023 στις 5:48 ΜΜ, mphxths είπε

Εχει αλλαξει το λινκ. Δοκιμασε αυτο εδω. Πολλες φορες βγαζει σε μια σελιδα που λεει να βαλεις νουμερο κινητου , να σου στειλει εναν κωδικο κλπ. Αν σε βγαλει σε αυτη την οθονη , σε κατι ψιλα γραμματα εχει ενα λινκ (αυτο που παρεθεσα παραπανω βασικα) και σε βγαζει στην "σωστη" σελιδα.

το δοκιμασα παλι το ιδιο κανει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το λινκ που εδωσα παραπανω λειτουργει κανονικα. Μεχρι και τον λογαριασμο πληρωσα. Aποθηκευση pdf δεν εκανε , εβγαλε σφαλμα , αλλα εκτυπωσε το αποδεικτικο απευθειας στον εκτυπωτη.

Δημοσ.
22 hours ago, mphxths said:

Το λινκ που εδωσα παραπανω λειτουργει κανονικα. Μεχρι και τον λογαριασμο πληρωσα. Aποθηκευση pdf δεν εκανε , εβγαλε σφαλμα , αλλα εκτυπωσε το αποδεικτικο απευθειας στον εκτυπωτη.

δεν ειναι θεμα του link.ειναι οτι δεν παιζει η πιστοποιηση για αρκετους χρηστες.

πχ εγω με το δικο μου account παιζω μια χαρα.ενας φιλος με το δικο του δεν μπορει να μπει και δεν ειναι λαθος τα στοιχεια

αν βαλει λαθος στοιχεια παιρνεις αυτο

Ο αριθμός που συμπλήρωσες δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή συμβολαίου NOVA. Αν έχεις καρτοκινητό NOVA μπορείς να συνδεθείς εδώ

στην περιπτωση του προβληματος παιρνεις αυτο

Κάτι πήγε στραβά.Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα.

Δημοσ.

Ειχα κι εγω θεμα με τον nova account απο τοτε που συγχωνευτηκαν με wind.

Απο το app οταν εβαζα τον κωδικο απο το sms μου ελεγε: ουπς κατι πηγε στραβα, δοκιμαστε αργοτερα.

Απο browser εβαζα τον αριθμο μου, εβαζα τον κωδικο απο sms, και μετα με πηγαινε πισω παλι να βαλω τον αριθμο μου κ.ο.κ (το url ειχε ενα εξτρα ?error=E-BILL15# στο τελος).

Επι εναμιση μηνα τους εστελνα καθε εβδομαδα (και απο τσατ και απο φορμα) κι αφου τα δοκιμαζαμε ολα στο τελος μου ελεγαν 'το προωθησαμε στο τεχνικο τμημα, θα ενημερωθειτε' αλλα δεν γινοταν τιποτα.

Εν τελει επεμεινα παρα πολυ στην τελευταια επικοινωνια και οταν πηγε παλι να με πιστολιασει, εξηγώντας οτι το εχω ακουσει 5 φορες αυτο, οτι δεν θελω να πληρωσω λογαριασμο που δεν βλεπω αναλυτικα, και πετωντας και κατι για φορητοτητα, και με την 2η προσπαθεια μου διεγραψε τον λογαριασμο, εκανα επανεγγραφη, και πλεον μπαινει.

Δημοσ.
On 14/02/2023 at 14:58, AjaxCall said:

Ειχα κι εγω θεμα με τον nova account απο τοτε που συγχωνευτηκαν με wind.

Απο το app οταν εβαζα τον κωδικο απο το sms μου ελεγε: ουπς κατι πηγε στραβα, δοκιμαστε αργοτερα.

Απο browser εβαζα τον αριθμο μου, εβαζα τον κωδικο απο sms, και μετα με πηγαινε πισω παλι να βαλω τον αριθμο μου κ.ο.κ (το url ειχε ενα εξτρα ?error=E-BILL15# στο τελος).

Επι εναμιση μηνα τους εστελνα καθε εβδομαδα (και απο τσατ και απο φορμα) κι αφου τα δοκιμαζαμε ολα στο τελος μου ελεγαν 'το προωθησαμε στο τεχνικο τμημα, θα ενημερωθειτε' αλλα δεν γινοταν τιποτα.

Εν τελει επεμεινα παρα πολυ στην τελευταια επικοινωνια και οταν πηγε παλι να με πιστολιασει, εξηγώντας οτι το εχω ακουσει 5 φορες αυτο, οτι δεν θελω να πληρωσω λογαριασμο που δεν βλεπω αναλυτικα, και πετωντας και κατι για φορητοτητα, και με την 2η προσπαθεια μου διεγραψε τον λογαριασμο, εκανα επανεγγραφη, και πλεον μπαινει.

απο οτι φαινεται για καποιο λογο εχει γινει σε αρκετους.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 18/04/2023 at 09:01, Makis323232 said:

Λείπει το πεδίο τρέχουν κατανάλωση και δεν ξέρω άμα έχω περάσει το όριο στα κινητα

στελε ενα email και υπομονη οπως και σε αλλους που δεν συνδεονται.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά πρόβλημα στην ιστοσελίδα nova.myaccount. δεν εμφανίζει τα πεδία να συνδεθώ.

Καθάρισα κουκις, δοκίμασα 3 browsers, εμφανίζει λευκή σελίδα και μόνο στα δεξιά, ένα chatbox A.I. που πετάγεται και ρωτάει αν είναι όλα καλά.

Σε εσάς δουλεύει κανονικά. ?

Επεξ/σία από warewolf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...