SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ψάχνω εκτυπωτή που να εκτυπώνει α4 και να μπορεί να μπει σε πρίζα αυτοκινήτου..Εννοείται να συνδέεται με Bluetooth με το κινητό ή το τάμπλετ. Να έχει καλή ποιότητα για αντοχή Τι προτείνετε; Σε τι τιμές κινούνται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Εκτύπωση διπλής όψης, laser σε ενδιαφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimakos00 είπε Εκτύπωση διπλής όψης, laser σε ενδιαφέρει; Τι εννοείς διπλής όψης ; Σημαίνει να ξανά τραβάει μέσα το χαρτί και να εκτυπώνει και από την άλλη μεριά; Όχι δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το λέιζερ είναι η τεχνολογία εκτύπωσης αλλά σε τι βοηθάει; Έχει πιο φθηνά μελάνια πχ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ας με φωτίσει κάποιος, γιατί είμαι ανίδεος: Σηκώνει laser η μπαταρία ενός αυτοκινήτου και ειδικά όταν είναι σβηστή η μηχανή; Από τα λίγα που ξέρω, όταν ένας laser ξεκινά την πρώτη σελίδα, τραβάει ένα σακί ρεύμα προκειμένου να θερμάνει τον φούρνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Laser αποκλειεται. Για mobile inkjet printer θα κοιταξεις, που εχουν μπαταριες επαναφορτιζομενες. Για συνδεση με μπαταρια αυτοκινητου δεν εχω ακουσει ποτε μου, δεν ξερω αν υπαρχει καν. Υποθετω θα μπορουσες με καποιο inverter και οποιοδηποτε inkjet με χαμηλη καταναλωση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Canon tr150. Επαναφορτιζόμενος. Τίμιος για τέτοια χρήση, αλλά ακριβός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Για τιμολόγιση τον χρειάζεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Ψάχνω εκτυπωτή που να εκτυπώνει α4 και να μπορεί να μπει σε πρίζα αυτοκινήτου..Εννοείται να συνδέεται με Bluetooth με το κινητό ή το τάμπλετ. Να έχει καλή ποιότητα για αντοχή Τι προτείνετε; Σε τι τιμές κινούνται; Θεωρητικά όλοι οι εκτυπωτές μπαίνουν και μπορούν να λειτουργήσουν με έναν μετασχηματιστή από την μπαταρία του οχήματος. Το θέμα είναι πως δεν είναι βολικό και ασφαλές να έχεις μία γκουμούτσα μόνιμα στο αμάξι μέσα που θα μετακινείται δεξιά αριστερά. Υπάρχουν φορητοί εκτυπωτές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οχήματα αλλά συνήθως είναι πανάκριβοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, gatos74 είπε Για τιμολόγιση τον χρειάζεσαι? Σωστά για τιμολόγηση και θα παίρνει ρεύμα από μπαταρία φορτηγού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Σωστά για τιμολόγηση και θα παίρνει ρεύμα από μπαταρία φορτηγού Χωρίς να γνωρίζω ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς, νομίζω ότι πλέον μπορείς να στέλνεις επιτόπου τα τιμολόγια με ηλεκτρονική μορφή (pdf) σε email ή και viber ανάλογα τον πελάτη. Δεν είναι απαραίτητο το hard copy πλέον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, dpolal είπε Χωρίς να γνωρίζω ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς, νομίζω ότι πλέον μπορείς να στέλνεις επιτόπου τα τιμολόγια με ηλεκτρονική μορφή (pdf) σε email ή και viber ανάλογα τον πελάτη. Δεν είναι απαραίτητο το hard copy πλέον. Θα ρωτήσω και θα επανέλθω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, dpolal είπε Χωρίς να γνωρίζω ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς, νομίζω ότι πλέον μπορείς να στέλνεις επιτόπου τα τιμολόγια με ηλεκτρονική μορφή (pdf) σε email ή και viber ανάλογα τον πελάτη. Δεν είναι απαραίτητο το hard copy πλέον. Έτσι ακριβώς είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/1/2023 στις 4:38 ΜΜ, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Ψάχνω εκτυπωτή που να εκτυπώνει α4 και να μπορεί να μπει σε πρίζα αυτοκινήτου..Εννοείται να συνδέεται με Bluetooth με το κινητό ή το τάμπλετ. Να έχει καλή ποιότητα για αντοχή Τι προτείνετε; Σε τι τιμές κινούνται; Δεν ξέρω αν βρήκες, πας στο skroutz, πατάς εκτυπωτές, και βάζεις να είναι φορητός, επιλέγεις να είναι laser+inkjet (μόνο inkjets έχει σε φορητούς) και βλέπεις: https://www.skroutz.gr/c/119/printers/f/635347_1291113/Inkjet-foritos.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα