me3ikan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχει από χθες σε OnePlus 7t pro με Android 11 που μου βγάζει αυτό το μήνυμα το play protect. Είναι δυνατόν εφαρμογή συστήματος να την βγάζει κακόβουλη; Φοβάμαι ότι άμα πατήσω απεγκατάσταση θα δημιουργήσει κάποιο θέμα. Spoiler Ουπς! Το πόσταρα σε λάθος φόρουμ. Ας το μεταφέρει κάποιος.🤭 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από me3ikan
GATE123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, me3ikan είπε Καλησπέρα, Έχει από χθες σε OnePlus 7t pro με Android 11 που μου βγάζει αυτό το μήνυμα το play protect. Είναι δυνατόν εφαρμογή συστήματος να την βγάζει κακόβουλη; Φοβάμαι ότι άμα πατήσω απεγκατάσταση θα δημιουργήσει κάποιο θέμα. Απόκρυψη περιεχομένων Ουπς! Το πόσταρα σε λάθος φόρουμ. Ας το μεταφέρει κάποιος.🤭 Σε σωστό ποστ είσαι. Το κινητό είναι ρουταρισμενο? Από πού το πείρας? Το λέω γιατί το Framework είναι σε ρουταρισμενα κινητά. Εάν δεν ξέρεις κατέβασε αυτή την εφαρμογή και θα σου δείξει εάν είναι ή όχι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck Εγώ στο OnePlus 6 δεν έχω τέτοιο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από GATE123
me3ikan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Όχι δεν το έχω ρουτάρει. Μεταχειρισμένο το πήρα αλλά είναι από OnePlus με απόδειξη. Τι να πω θα την σβήσω και βλέπουμε. Μόλις το έσβησα. Λειτουργεί ακόμα το κινητό!!
GATE123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Με απόδειξη από πού? Από επίσημο σάιτ τις OnePlus ή από κάποιο ελληνικό μαγαζί? Μεταχειρισμένο και ρουταρισμενο? Το τσεκαρες με την εφαρμογή?
me3ikan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Στις 23/1/2023 στις 7:12 ΜΜ, GATE123 είπε Με απόδειξη από πού? Από επίσημο σάιτ τις OnePlus ή από κάποιο ελληνικό μαγαζί? Μεταχειρισμένο και ρουταρισμενο? Το τσεκαρες με την εφαρμογή? Ναι τσεκαρα. Δεν είναι ρουταρισμενο. Είναι με απόδειξη από επίσημο site OnePlus. Μάλλον κάπου, κάποτε κατέβασα μια εφαρμογή με όνομα system framework και δε το θυμόμουν. Δεν ήταν εφαρμογή συστήματος και απλά την έσβησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα