Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις και μηνύματα ναι, στα ελληνικά με φωνητική υποβολή, στα αγγλικά έχεις και δυνατότητα πληκτρολόγησης(βέβαια είναι μικρή η οθόνη). 
Προσωπικη μου άποψη για μια φορά αξίζει να το πάρεις, και αν δεν σου αρέσει πωλείται με πολύ μικρή «χασούρα». Ειδικά το SE το τελευταίο όπου τα SE δεν τα αλλάζει κάθε χρόνο η Apple

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mitsdim1 είπε

Μπορείς να στείλεις και μηνύματα ναι, στα ελληνικά με φωνητική υποβολή, στα αγγλικά έχεις και δυνατότητα πληκτρολόγησης(βέβαια είναι μικρή η οθόνη). 
Προσωπικη μου άποψη για μια φορά αξίζει να το πάρεις, και αν δεν σου αρέσει πωλείται με πολύ μικρή «χασούρα». Ειδικά το SE το τελευταίο όπου τα SE δεν τα αλλάζει κάθε χρόνο η Apple

Για την SE έκδοση, τουλάχιστον σε αντρικό χέρι φανταζομαι κοιτάμε μόνο την 44mm έκδοση σωστά; Και γιατί στα SE από ότι διάβασα δεν καλύπτεται ολόκληρη η οθόνη (έχει bezel δηλαδή γύρω γύρω) σε σχεση με τις 7 και 8 σειρές, αλλά και γιατί η άλλη έκδοση είναι 40mm, αρκετά μικρα.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Με το SE μπορείς να στέλνεις μηνύματα; Και αν ναι τα κλασικά sms ; Η μπορείς και σε viber , messenger κλπ;

SMS?

Θα στειλεις sms με το ρολοι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Με το SE μπορείς να στέλνεις μηνύματα; Και αν ναι τα κλασικά sms ; Η μπορείς και σε viber , messenger κλπ;

Ναι μπορείς να τα κανείς παντού (σε όλα τα application) και με όλα τα Apple Watch.

Η διαφορά που έχει το SE με το κανονικό Apple Watch είναι η έλλειψη  αισθητήρα θερμοκρασία σώματος και κάτι παρόμοιο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Για την SE έκδοση, τουλάχιστον σε αντρικό χέρι φανταζομαι κοιτάμε μόνο την 44mm έκδοση σωστά; Και γιατί στα SE από ότι διάβασα δεν καλύπτεται ολόκληρη η οθόνη (έχει bezel δηλαδή γύρω γύρω) σε σχεση με τις 7 και 8 σειρές, αλλά και γιατί η άλλη έκδοση είναι 40mm, αρκετά μικρα.

Σωστά το σκέφτεσαι, αν κανεις και ένα κόπο Plaisio, public, istorm τα έχουν να τα δοκιμάσεις live.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tasosbacon είπε

Εαν ασχολείσαι σοβαρά με τον αθλητισμό θα πάρεις Garmin, Coros κτλπ. Ο ντόρος που έχει γίνει είναι γιατί ξαφνικά οι αθλητές του καναπέ πήραν τα βουνά και τους στίβους και ανεβάζουν story με φόντο το Apple Watch τους και όπως πάντα η Apple "πουλάει". (εαν μιλάς βέβαια για το apple watch ultra) που ούτε 100 ευρώ δεν θα έδινα για τέτοια πατάτα που αν το πιάσω στα χέρια μου σε προπόνηση η μπαταρία θα κρατήσει 4 ώρες.

40 εκατομμύρια Apple Watch πουλήθηκαν το 2021……… αλλά εσυ έχεις άποψη.

• Like 4
Δημοσ.

Not worth it. Πέρασε η μόδα τους έξω και επιστρέφει ο κοσμοσ στα μηχανικά αφού παρά έγιναν κοινά. απλά εδώ λόγω ανέχειας καθυστέρησε η υιοθέτηση τους και είναι ακόμα σύμβολο στατους.

Αγορασα το 4 από όταν βγήκε και υποσχέθηκα να μην ξαναπάρω.

Αφου σιχάθηκα τις ειδοποιήσεις στο χέρι μου που με είχαν εγκλωβίσει στον workaholicισμο μου, και βαρέθηκα να ξεμένω από μπαταρία, το έβγαλα στο ράφι δίπλα από το κρεββάτι.

Με χαρά πλέον φοράω Casio ηλεκτρονικά και ρολόγια μηχανικά, αλλάζοντας ρολόι όπως παλιά ανάλογα με το ντύσιμο και τη διάθεση. Για όλα τα αλλά έχω και το κινητό και άλλες δεκαπέντε οθόνες. 

Σημειωση: η μόνη χρήση που θα δεχόμουν πλέον είναι η έκδοση που παίρνει κάρτα SIM για να μην κουβαλάς καθόλου κινητό αν τρέχεις μεγάλες αποστάσεις. Αλλά και πάλι χώρις ειδοποιήσεις για ημεηλ από τη δουλειά.

Δημοσ.

Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να το έχουμε δοκιμάσει πριν σχολιάσουμε κάτι. Ειδάλλως είμαστε εμπαθείς και υποκειμενικοί. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου λοιπόν. Κατέκρινα το Apple Watch επειδή είχα το series 0. Ήταν αργό. Αργούσε να ανοίξει τις εφαρμογές. Η μπαταρία κρατούσε 1 μέρα και φόρτιζε μέσα σε 3 ώρες. Είχα ορκιστεί να μην ξαναπάρω. Ώσπου με έπρηξε η ξαδέρφη μου να το πάρω το 8ης γενιάς και να το δώσω μια ευκαιρία. Τι άλλαξε? Τα πάντα. Ανοίγει ακαριαία τις εφαρμογές. Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες αλλά μέσα σε 15 λεπτά φορτίζει πλήρως. Μετράει οξυγόνο και κάνει καρδιογράφημα. Πλέον δεν το αλλάζω και το προτιμώ έναντι του tissot μου. Μπορεί να έχω ασθενή και να μην ασχολούμαι με το κινητό να απαντάω μέσω ρολογιού να μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις χωρίς να σηκώνω το κινητό μου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, zoranb είπε

Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο ντόρος με το AppleWatch… σε τί εξυπηρετεί, τί τόσο το σπουδαίο κάνει κλπ κλπ

Ελεύθερη αγορά είναι. Δε σε υποχρεώνει κανένας να το αγοράσεις. Ο καθένας πράττει αυτό που θεωρείς σημαντικό για τον εαυτό του. Και Ferrari έχει αλλά δεν πας να την αγοράσεις αν δεν την έχεις ανάγκη. Όλα κρίνονται από την ιεράρχηση των αναγκών

17 ώρες πριν, zoranb είπε

Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο ντόρος με το AppleWatch… σε τί εξυπηρετεί, τί τόσο το σπουδαίο κάνει κλπ κλπ

Ελεύθερη αγορά είναι. Δε σε υποχρεώνει κανένας να το αγοράσεις. Ο καθένας πράττει αυτό που θεωρείς σημαντικό για τον εαυτό του. Και Ferrari έχει αλλά δεν πας να την αγοράσεις αν δεν την έχεις ανάγκη. Όλα κρίνονται από την ιεράρχηση των αναγκών. Δες το πιο απλά γιατί να πάρεις το 14 αφού υπάρχει το 13. Γιατί να πάρεις όμως το 13 αφού υπάρχει το 12; Τότε γιατί να πάρεις το 12 αφού υπάρχει το 11, ε μαυτή τη λογική γιατί να πας στο 11 αφού υπάρχει το xs. Άρα μπορείς να πας κάλλιστα και στο οκτώ. Άρα στο κάτω κάτω γιατί δε μένεις με ένα εφτάρι και για να μην ξοδέψεις τα λεφτά σου? Βέβαια και το τέσσερα είναι μια χαρά. Δε σταματάει ποτέ αυτό ο καθένας πράττει αυτό που θεωρεί σωστό για τον εαυτό του

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
14 ώρες πριν, tasosbacon είπε

Αυτο ειναι το θεμα. Ποσταρε κατι αοριστο ο ανθρωπος και ειπα την αποψη μου για το εκτρωμα που εβγαλαν. Δεν το λεω κακοπροεραιτα. Αχρηστο ρολοι ειδικα στην Ελλαδα που δεν υποστηριζει e-sim. Απορω πως τα αγοραζει ο Ελληνας.

Μου θυμίζεις τους ανθρώπους που σχολιάζουν της Ferrari και οι ίδιοι έχουν Zastava. Θεωρώ πως δεν έχεις βάλει καν Apple Watch στο χέρι σου (αν και είμαι σίγουρος ότι θα πεις το αντίθετο) οπότε δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη μόνο και μόνο επειδή "μισείς" τα προϊόντα της Apple.

Υ.Γ. Κάτι μου λέει ότι θεωρείς έκτρωμα και το iPhone.

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, dstilio είπε

η μόνη χρήση που θα δεχόμουν πλέον είναι η έκδοση που παίρνει κάρτα SIM για να μην κουβαλάς καθόλου κινητό αν τρέχεις μεγάλες αποστάσεις. Αλλά και πάλι χώρις ειδοποιήσεις για ημεηλ από τη δουλειά.

Ας πούμε ότι έχουμε αυτή την έκδοση. Με τον αριθμό μας τι θα γίνει; (Μιλάω στη περίπτωση που έχουμε έναν αριθμό κινητού όπως εγώ και οι περισσότεροι φαντάζομαι)

Θα βγάλουμε καινούριο αριθμό για το apple watch? Γιατί φαντάζομαι ίδιο αριθμό σε δύο κάρτες σιμ δε γίνεται και να είναι ταυτόχρονα ανοιχτές.

Ξέρω τις twin sim που βγάζει η cosmote με τον ίδιο αριθμό, γιατί τις ειχα δουλέψει παλιά σε δύο συσκευές τηλεφώνου που είχα, αλλά μου είχαν πει όταν έχω τη μια συσκευή ανοιχτή , την άλλη καλό είναι να είναι κλειστή και αντίστροφα. Ο λόγος ότι αν είναι και οι δύο ανοιχτές κ κάποιος με καλέσει μπορεί να μπλοκάρει. Δε το δοκίμασα, απλά έτσι μου χαν πει έτσι λέω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...