zoranb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο ντόρος με το AppleWatch… σε τί εξυπηρετεί, τί τόσο το σπουδαίο κάνει κλπ κλπ
tasosbacon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο ντόρος με το AppleWatch… σε τί εξυπηρετεί, τί τόσο το σπουδαίο κάνει κλπ κλπ Εαν ασχολείσαι σοβαρά με τον αθλητισμό θα πάρεις Garmin, Coros κτλπ. Ο ντόρος που έχει γίνει είναι γιατί ξαφνικά οι αθλητές του καναπέ πήραν τα βουνά και τους στίβους και ανεβάζουν story με φόντο το Apple Watch τους και όπως πάντα η Apple "πουλάει". (εαν μιλάς βέβαια για το apple watch ultra) που ούτε 100 ευρώ δεν θα έδινα για τέτοια πατάτα που αν το πιάσω στα χέρια μου σε προπόνηση η μπαταρία θα κρατήσει 4 ώρες. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από tasosbacon 1 3
M A T R I X Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Σχετικά με το AW, υπάρχουν πολλοί λόγοι να πάρεις αν είσαι στο οικοσύστημα της Apple και μπορείς να τους βρεις online. Ανάλογα τη χρήση που το θέλεις πάντα. Για μένα προσωπικά: Apple Pay Health/Fitness Tracking Notifications Calls Siri Shortcuts Σίγουρα ξεχνάω και άλλα, αλλά ένα ακόμα από τα πιο βασικά είναι ότι ξεκλειδώνω τα "πάντα" με το AW. 5 2
koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Για να μιλήσουμε και λιγο εντός θέματος, αν ασχολείσαι με τον αθλητισμό και θές να μετράς τις επιδοσεις σου ή αν θέλεις να μετράς πόσα βήματα κάνεις τη μέρα και ποσες θερμίδες καίς κλτ. το smartwatch σε βοηθάει πολύ εκει. Αν δεν σε ανδιαφέρουν αυτά τότε απλά το χρησιμοποιεις για να βλέπεις ειδοποιήσεις, να απαντάς σε μυνήματα ή να πλήρώνεις με το apple pay (και πολλά άλλα) χωρίς να βγάζεις το κινητό απο την τσέπη χρησιμοποιόντας μόνο το ρολόι. 4
tasosbacon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, koutsis είπε Για να μιλήσουμε και λιγο εντός θέματος, αν ασχολείσαι με τον αθλητισμό και θές να μετράς τις επιδοσεις σου ή αν θέλεις να μετράς πόσα βήματα κάνεις τη μέρα και ποσες θερμίδες καίς κλτ. το smartwatch σε βοηθάει πολύ εκει. Αν δεν σε ανδιαφέρουν αυτά τότε απλά το χρησιμοποιεις για να βλέπεις ειδοποιήσεις, να απαντάς σε μυνήματα ή να πλήρώνεις με το apple pay (και πολλά άλλα) χωρίς να βγάζεις το κινητό απο την τσέπη χρησιμοποιόντας μόνο το ρολόι. Δηλαδη απαντησες στην ερωτηση του παιδιου τωρα? Για αυτο εγινε τοσος ντρορος δηλαδη οπως λες? Επειδη μετραει θερμιδες και ποσα βηματα κανει? 2
koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tasosbacon είπε Δηλαδη απαντησες στην ερωτηση του παιδιου τωρα? Για αυτο εγινε τοσος ντρορος δηλαδη οπως λες? Επειδη μετραει θερμιδες και ποσα βηματα κανει? Απάντησα σε κάποιον που προφανώς δεν είχε ποτέ του smart watch τι περίπου θα μπορούσε να κάνει και που θα τον βοηθούσε αν αγόραζε ένα. Αν ενδιαφέρεται για κάτι πιο συγκεκριμένο ας μας το πει... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από koutsis 1
tasosbacon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Απάντησα σε κάποιον που προφανώς δεν είχε ποτέ του smart watch τι περίπου θα μπορούσε να κάνει και που θα τον βοηθούσε αν αγόραζε ένα. Αν θέλει απάντηση σε κάτι πιο συγκεκριμένο ας μας το πει... Αυτο ειναι το θεμα. Ποσταρε κατι αοριστο ο ανθρωπος και ειπα την αποψη μου για το εκτρωμα που εβγαλαν. Δεν το λεω κακοπροεραιτα. Αχρηστο ρολοι ειδικα στην Ελλαδα που δεν υποστηριζει e-sim. Απορω πως τα αγοραζει ο Ελληνας.
koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, tasosbacon είπε Αυτο ειναι το θεμα. Ποσταρε κατι αοριστο ο ανθρωπος και ειπα την αποψη μου για το εκτρωμα που εβγαλαν. Δεν το λεω κακοπροεραιτα. Αχρηστο ρολοι ειδικα στην Ελλαδα που δεν υποστηριζει e-sim. Απορω πως τα αγοραζει ο Ελληνας. Εσύ απάντησες στην ερώτηση: " αξίζει το νέο apple watch ultra για εναν επαγγελματία αθλητή?" εντελώς διαφορετική αυτή η ερώτηση απο την αρχική και εντελώς άτοπο το σχόλιό σου...
tasosbacon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Εσύ απάντησες στην ερώτηση: " αξίζει το νέο apple watch ultra για εναν επαγγελματία αθλητή?" εντελώς διαφορετική αυτή η ερώτηση απο την αρχική και εντελώς άτοπο το σχόλιό σου... Δεν εχω γραψει καπου την λεξη επαγγελματιας αθλητης.
koutsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tasosbacon είπε @zoranb Στα σχετικά τώρα ψάξε όλους τους αθλητές του στίβου, από μαραθώνιο μέχρι ultra runs. Δες τι ρολόγια φοράνε και θα καταλάβεις μόνος σου εάν κάποιος σοβαρός αθλητής η αθλητής ερασιτέχνης γιατί δεν ασχολείται με το οικοσύστημα της Apple σε αυτό το θέμα. Σε τεχνικά θέματα οποτε θέλεις σε προσωπικό μήνυμα μόνο. 3 ώρες πριν, tasosbacon είπε Εαν ασχολείσαι σοβαρά με τον αθλητισμό θα πάρεις Garmin, Coros κτλπ. Ο ντόρος που έχει γίνει είναι γιατί ξαφνικά οι αθλητές του καναπέ πήραν τα βουνά και τους στίβους και ανεβάζουν story με φόντο το Apple Watch τους και όπως πάντα η Apple "πουλάει". (εαν μιλάς βέβαια για το apple watch ultra) που ούτε 100 ευρώ δεν θα έδινα για τέτοια πατάτα που αν το πιάσω στα χέρια μου σε προπόνηση η μπαταρία θα κρατήσει 4 ώρες. Έτσι φαίνεται στα σχόλια σου. Αναφέρεις σοβαρή ενασχόληση με τον αθλητισμό και σε αθλητές του στίβου, από μαραθώνιο μέχρι ultra runs. Ποτέ δεν είπε στην αρχική του ερωτηση ότι ασχολείται καν (έστω και ελάχιστα) με τον αθλητισμό!
Ronnie1985 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, M A T R I X είπε Apple Pay Health/Fitness Tracking Notifications Calls Siri Shortcuts 12 λεπτά πριν, koutsis είπε αν ασχολείσαι με τον αθλητισμό και θές να μετράς τις επιδοσεις σου ή αν θέλεις να μετράς πόσα βήματα κάνεις τη μέρα και ποσες θερμίδες καίς κλτ. το smartwatch σε βοηθάει πολύ εκει. Αν δεν σε ανδιαφέρουν αυτά τότε απλά το χρησιμοποιεις για να βλέπεις ειδοποιήσεις, να απαντάς σε μυνήματα ή να πλήρώνεις με το apple pay (και πολλά άλλα) χωρίς να βγάζεις το κινητό απο την τσέπη χρησιμοποιόντας μόνο το ρολόι. Είμαι απ' τις περιπτώσεις που δεν είχα ποτέ μου smartwatch ούτε ασχολουμε επαγγελματικά με αθλητισμό (άντε κάνα περπάτημα η ποδήλατο), αλλά έχω αρχίσει να ψαχνομαι σε τι θα με ωφελουσε μια τέτοια αγορά, που θα με διευκολυνε κλπ και τα παραπάνω posts εμένα προσωπικα μου λυσαν απορίες και τις απαντήσεις που χρειαζομουν. 2
mistr4l Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο ντόρος με το AppleWatch… σε τί εξυπηρετεί, τί τόσο το σπουδαίο κάνει κλπ κλπ Βοηθάει πολύ αν είσαι κολλημένος με notifications και θέλεις να έχεις απόλυτο έλεγχο σε ειδοποιήσεις γενικότερα, παρέχει ευκολίες όπως αναφέρθηκαν πριν σχετικά με ξεκλειδώματα και πληρωμές και σίγουρα σε fitness. Αν λοιπόν είσαι στο οικοσύστημα της apple και σου αρέσουν τα παραπάνω, τότε αξίζει. Αν είσαι σαν εμένα που έχω κλειστά τα notifications, δεν σου είναι κόπος να πληρώνεις με το κινητό και δεν θέλεις να παρακολουθήσεις το fitness σου (αν και γυμνάζομαι, απλά δεν με ενδιαφέρουν τα metrics) τότε δεν το χρειάζεσαι. Τίποτα περισσότερο από αυτό. 2
leonidas_fs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην πράξη σκέψου το σαν προέκταση του κινητού στο χέρι σου. Εννοείται δεν είναι αναγκαίο αλλά τα χρήσιμα που κάνει είναι: 1) Βλέπεις notifications, emails κτλ και μπορείς να απαντήσεις χωρίς να εχεις το κινητό σου κοντά. 2) απαντάς σε κλήσεις απευθειας από το ρολόι μιλάς -αρκετά χρήσιμο και ας μην φαίνεται-. 3) Εάν πληρώνεις με το κινητό, πλέον θα μπορείς να πληρώνεις με το ρολόι χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη. 4) Μετράει καρδιακούς παλμούς, οξυγόνο κτλ και ενημερώνει εάν κάτι δεν παει καλά. 5) μετράει βήματα και γενικά γυμναστική. Γνώμη μου είναι ότι είναι «καλή φάση» να το εχεις αλλά εντάξει δεν είναι και first world problem. Εαν σου περισσεύουν 280-300€ τσιμπά ένα SE να δεις την εμπειρία, πιστεύω θα σου αρέσει μιας και είναι από τα best seller προϊόντα της Apple. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από leonidas_fs 6
BertaJourdan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ναι αξιζει. Ειναι μπανικο και ωραιο. To βλεπω διπλα στο Garmin Vivoactive 4 και του ριχνει στα αυτια απο εμφανιση.
Ronnie1985 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Στην πράξη σκέψου το σαν προέκταση του κινητού στο χέρι σου. Εννοείται δεν είναι αναγκαίο αλλά τα χρήσιμα που κάνει είναι: 1) Βλέπεις notifications, emails κτλ και μπορείς να απαντήσεις χωρίς να εχεις το κινητό σου κοντά. 2) απαντάς σε κλήσεις απευθειας από το ρολόι μιλάς -αρκετά χρήσιμο και ας μην φαίνεται-. 3) Εάν πληρώνεις με το κινητό, πλέον θα μπορείς να πληρώνεις με το ρολόι χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη. 4) Μετράει καρδιακούς παλμούς, οξυγόνο κτλ και ενημερώνει εάν κάτι δεν παει καλά. 5) μετράει βήματα και γενικά γυμναστική. Γνώμη μου είναι ότι είναι «καλή φάση» να το εχεις αλλά εντάξει δεν είναι και first world problem. Εαν σου περισσεύουν 280-300€ τσιμπά ένα SE να δεις την εμπειρία, πιστεύω θα σου αρέσει μιας και είναι από τα best seller προϊόντα της Apple. Με το SE μπορείς να στέλνεις μηνύματα; Και αν ναι τα κλασικά sms ; Η μπορείς και σε viber , messenger κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις