Rattlehead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Όπως και χτες έτσι και σήμερα ένα νέο κουπόνι που έχουμε ξαναδεί. Κουπόνι BOXBLAST με 2€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 6€ στο BOX έως 12/2/2023(με κάθε παραγγελία έξτρα 2€ κουπόνι διάρκειας 3 ημερών για την επομενη Link promo Περιγραφη: Βάζουμε το κουπόνι BOXBLAST και τσιμπάμε 2€ έκπτωση άμεσα, ενώ συνεχίζουμε να κερδίζουμε νέο 2€ κουπόνι σε κάθε παραγγελία. Tο κάθε κουπόνι ισχύει για 3 ημέρες, αποκλειστικά όμως για παραγγελίες στα καταστήματα που συμμετέχουν στο BOX Blast, με ελάχιστο ποσό παραγγελίας 6€. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από matrixxx διορθωση κουπονιου 5 1
MikeJ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Πάντως από τα 376 εστιατόρια βάζοντας το φίλτρου εκείνων που δέχονται το κουπόνι πέφτει στα 63... lol. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 A μπραβο και λεω τι μου θυμιζει το blast. Για επιλεγμενα καταστηματα ειναι , το βαζω στον τιτλο. Αδικα σκεφτομουν για παραγγελια το βραδακι. 1
safridia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλα τι καταστηματα βρισκετε στο Box; Περιοχη Παλαιο Φαληρο και εχει μονο κατι μαγαζια που δεν θα ηταν πρωτη επιλογη μου. Το κανει αυτο για να τα βοηθησει να δουλεψουν καθολου. Για να μην τα προτιμαει ο κοσμος αυτο ισως κατι σημαινει. Τοσα χρονια μετα το efood εχει 5πλασια απ'οσα εχει το box. 3
carolosjk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Έκανα 2 παραγγελίες και τις απέρριψαν και τις 2 τα καταστήματα. Έχει που έχει ελάχιστα και τα περισσότερα είναι καταστήματα με χαμηλές κριτικές που δε θα έπαιρνα ποτέ, δεν αξίζει το κόπο τελικά. Έχω πολλές φορές προσπαθήσει να δώσω ευκαιρίες στο BOX, λόγω των πόντων που δίνει, αλλά συνέχεια μου αφήνει άσχημες εμπειρίες, κάτι που δε συμβαίνει στις 2 ανταγωνιστικές του πλατφόρμες. Μακάρι να είμαι μόνο εγώ με τέτοια άποψη, γιατί σαν ιδέα πίσω από την υλοποίηση, οι πόντοι και τα συχνά κουπόνια αξίζουν.
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Kαι εμενα με χρεωσε φαι γιοκ και τωρα πρεπει να τραβιεμαι με τη τραπεζα για αντιλογισμο γιατι δε το ειδαν στο συστημα . Τοσα χρονια πρωτη φορα τετοιο κουπονι. * Εκανα στο καπακι την ιδια παραγγελια στο ιδιο μαγαζι χωρις blast και τη δεχτηκε Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Mhlogiatros 1
Kag1ante Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Απο τα λίγα που διαβάζω τα μισά μαγαζιά στη προωθητική είναι κουκουρουκου. Εγώ σήμερα πήρα με την ελάχιστη που ήθελε (6€) και όχι απλά έβαλα κουπόνι αλλα εξαργύρωσα και πόντους και έγινε κανονικά η παραγγελία.
Titos301 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Απο τα λίγα που διαβάζω τα μισά μαγαζιά στη προωθητική είναι κουκουρουκου.\ παλι καλα στο box παλευονται, στο efood απο την αλλη κλαμα 🤣🤣🤣 6 ώρες πριν, carolosjk είπε Έκανα 2 παραγγελίες και τις απέρριψαν και τις 2 τα καταστήματα. Έχει που έχει ελάχιστα και τα περισσότερα είναι καταστήματα με χαμηλές κριτικές που δε θα έπαιρνα ποτέ, δεν αξίζει το κόπο τελικά. Έχω πολλές φορές προσπαθήσει να δώσω ευκαιρίες στο BOX, λόγω των πόντων που δίνει, αλλά συνέχεια μου αφήνει άσχημες εμπειρίες, κάτι που δε συμβαίνει στις 2 ανταγωνιστικές του πλατφόρμες. Μακάρι να είμαι μόνο εγώ με τέτοια άποψη, γιατί σαν ιδέα πίσω από την υλοποίηση, οι πόντοι και τα συχνά κουπόνια αξίζουν. 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Kαι εμενα με χρεωσε φαι γιοκ και τωρα πρεπει να τραβιεμαι με τη τραπεζα για αντιλογισμο γιατι δε το ειδαν στο συστημα . Τοσα χρονια πρωτη φορα τετοιο κουπονι. * Εκανα στο καπακι την ιδια παραγγελια στο ιδιο μαγαζι χωρις blast και τη δεχτηκε μα δεν φαινεται στο μαγαζι οτι εξαργυρωνεται κουπονια ή/και πόντους μου φαινεται λιγο ατοπο αυτο που λετε Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Titos301
carolosjk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, Titos301 είπε παλι καλα στο box παλευονται, στο efood απο την αλλη κλαμα 🤣🤣🤣 μα δεν φαινεται στο μαγαζι οτι εξαργυρωνεται κουπονια ή/και πόντους μου φαινεται λιγο ατοπο αυτο που λετε Μηπώς καλύπτει μέρος του κουπονιού το μαγαζί (ή και όλο) όπως μια πεινιάτα στο efood; Γιατί αλλιώς με ποια λογική είναι τόσο λίγα μαγαζιά κι όχι όλα στην πρωωθητική ενέργεια αυτή; 1
Kag1ante Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, Titos301 είπε παλι καλα στο box παλευονται, στο efood απο την αλλη κλαμα 🤣🤣🤣 Είπα συγκεκριμένα στη προωθητική που πήραν οι προαναφερόμενοι (δεν γίνεται τόσο κωλόφαρδος να είμαι να πετυχαίνω καλα;😅).Επίσης όντας χρήστης φοιτητικό whatsup έχω κάθε παραγγελία 3GB αν πάρω box οπότε το efood είναι μόνο για πινιάτες πλέον 1
Titos301 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, carolosjk είπε Μηπώς καλύπτει μέρος του κουπονιού το μαγαζί (ή και όλο) όπως μια πεινιάτα στο efood; Γιατί αλλιώς με ποια λογική είναι τόσο λίγα μαγαζιά κι όχι όλα στην πρωωθητική ενέργεια αυτή; καλη ερωτηση με ποιο κριτηριο επιλεγουν τα μαγαζια για το κουπονι, παντως στις αποδειξεις δεν φαινεται πουθενα οτι πχ εξαργυρωσα χ ποντους και πληρωσα λιγοτερα ψ ευρω. Το σωστο ειναι ακομα και στο box blast να μην ξερουν τα μαγαζια αν ο πελατης πηρε ή δεν πηρε με το κουπονι γιατι τοτε μπορει πχ να βαζουν λιγοτερη ποσοτητα ή χειροτερα υλικα (υπαρχουν μαγαζια που εχουν πχ 2 γυρους χοιρινους)
Boubis1411 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Efood είναι 10000 φορές χειρότερο, wolt κατώτερο πάρα πολύ. Το box ψιλό παλεύεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις