1ceman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 καλησπερα ,ουτε σε εμενα εχει πιστωθει το 19% ,το 1% ειχε μπει αμεσα. 1
martin27 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 επιεικώς απαράδεκτη η eurobank.Έχουν περάσει αρκετές μέρες που έκανα αίτημα και καμία ενημέρωση 1
dimigar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, martin27 είπε επιεικώς απαράδεκτη η eurobank.Έχουν περάσει αρκετές μέρες που έκανα αίτημα και καμία ενημέρωση Χθες μίλησα με υπάλληλο και μου είπε σε 3 ημέρες.. Θα ενημερώσω σχετικά 2
dimigar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 8/3/2023 στις 10:02 ΜΜ, dimigar είπε Χθες μίλησα με υπάλληλο και μου είπε σε 3 ημέρες.. Θα ενημερώσω σχετικά Δευτέρα σήμερα και τίποτα ακόμη... 1
martin27 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, dimigar είπε Δευτέρα σήμερα και τίποτα ακόμη... Ειχα κανει 2 αγορές μια στις 24/1 και άλλη μια στις 27/1. Το Σάββατο 11/3 βάλανε την επιστροφή από την αγορά στις 27/1.Χτες με πήρανε τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι βάλανε την επιστροφή και τους είπα ότι είναι και άλλη μια επιστροφη ,το επιβεβαίωσε και μου είπε ότι τις επόμενες μέρες θα δω και την άλλη επιστροφή, άρα υπομονή.
hara75gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Χθες μου ήρθε η επιστροφή μετά από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα, φυσικά μόνος μου το είδα μιας και δε με ενημέρωσαν ακόμα από την τράπεζα. Το ίδιο ακριβώς σενάριο έπαιξε και πέρσι με επιστροφή σε τηλεοράσεις από media, απαράδεκτοι!! 1
frost_jk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 27.01 η δική μου αγορά. 03.03 είχα πάρει και εγώ τηλέφωνο και έγινε το αίτημα. Μετά απο σημερινή επικοινωνία μου είπαν οτι ο έμπορος (το Πλαίσιο) δεν τους είχε δώσει τα σωστά στοιχεία της συναλλαγής και ότι έπρεπε να τα ξαναστείλουν ώστε να ξανατρέξει η όλη διαδικασία. Είναι προς διευθέτηση και από βδομάδα θα φανούν οι πόντοι μου ανέφεραν. Είδωμεν λοιπόν.
paulchro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Προφανως το κανουν επιτηδες γιατι τρεχει και η αλλη προσφορα, και -επειδη το ρωτησα- συνδυαζονται.
Giama Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, paulchro είπε Προφανως το κανουν επιτηδες γιατι τρεχει και η αλλη προσφορα, και -επειδη το ρωτησα- συνδυαζονται. Εννοείς ότι δεν βάζουν τα ευρώ επιστροφής για να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις την τρέχουσα προσφορά επιστροφής από το πλαίσιο (20% επιστροφή σε desktop, laptop, monitor); Στους όρους της τρέχουσας προσφοράς γράφει: "Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή." (https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores) Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο όταν λες συνδυάζονται.
logik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα 20/1 αγοραζω ενα προιον απο Plaisio ηλεκτρονικα στα 180ε και μετα βλεπω την προσφορα Καλω στο κεντρο και ρωταω αν γινεται να προσθεσω κατι ακομα ,που το χρειαζομουν , στην παραγγελια που εχει ηδη ολοκληρωθει και να παει στα 200+ οποτε να λαβω την επιστροφη Μου λεει οτι ναι γινεται , ρωτησα πως θα γινει αφου θα γινουν 2 χρεωσεις στην καρτα μου ειπε μια παπαρια που δεν θυμαμαι ακριβως και την πιστεψα μου εστειλε ενα λινκ στο email ,πατησα, εβαλα κωδικο προιοντος και πληρωσα . Η παραγγελια εγινε οντως με δυο προιοντα αλλα οι χρεωσεις φυσικα ξεχωριστα. Χθες λοιπον αφου καλεσα στην τραπεζα μου ειπαν οτι δεν γινεται αφου δεν ειναι 199+ η αγορα πηρα στο πλαισιο για εξηγησεις αλλα οκ δεν περιμενα τπτ καλυτερo απο αυτους Θα με ειδοποιησουν ... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από logik 1
paulchro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2023 στις 2:39 ΜΜ, Giama είπε Εννοείς ότι δεν βάζουν τα ευρώ επιστροφής για να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις την τρέχουσα προσφορά επιστροφής από το πλαίσιο (20% επιστροφή σε desktop, laptop, monitor); Στους όρους της τρέχουσας προσφοράς γράφει: "Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή." (https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-plaisio-stores) Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο όταν λες συνδυάζονται. Δεν είχα δει τους όρους. Ο εκπρόσωπος στην τηλ. εξυπηρέτηση της eurobank μου είπε πως μπορούν να συνδυαστούν με περίσσια σιγουριά μιας και "το έχω κάνει και ο ίδιος" όπως χαρακτηριστικά είπε. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από paulchro
dimigar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιτέλους πιστώθηκαν τα χρήματα από την επιστροφή. Έλαβα και απάντηση στο αίτημά μου: Spoiler Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από dimigar
martin27 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 αγορά 24/1 και ακόμα περιμένω να μπει η επιστροφη,από αγορά 27/1 έχουν μπει.Μας δουλεύει η eurobank.
Bitbit Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 επειδή δεν έκανα χρήση της eurobank epistrofi και δε ξέρω πως λειτουργεί, γενικά οι επιστροφές αργούν τόσο; Έκανα μια αγορά στις 18/3 από το Plaisio, μπήκε το 1% σχετικά αμέσως αλλά το 20% ακόμα. Προφανως θα περιμένω κανα μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις