Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα αυτό: https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/whirlpool-wb70i-952-x-psigeiokatapsiktis-inox_3731057?gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCzthzNBPGPCPM39pRsS1S2xGwd7tglI9TSOqSFPrKH8yeTTa4zZ3rOMhoCSVMQAvD_BwE

Αν και δεν περνάει τα 2μ σε ύψος πάλι με πήραν για έξτρα χρέωση ανεβατοριου 

Επεξ/σία από virginkiller
Δημοσ.

Ζητα δωροεπιταγη 100€ (όσο ζητάνε για το αναβατωριο) αν σε βολεύει, αλλιώς πες τους να την ακυρώσουν. Τρώνε την έκπτωση της eurobank με αυτό τον τρόπο.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Δεν είναι ντουλάπα είναι ακριβώς 70 το φάρδος όχι πάνω από 70 ούτε πάνω από 90κιλα

Πιο σωστή διατύπωση θα ήταν απο 0,7 και πάνω αλλά νομίζω είναι προφανές πως συμπεριλαμβάνουν και τα 0,7

Οι κατηγορίες είναι 60εκ και 70εκ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, virginkiller είπε

Πήρα αυτό: https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/psigeiokatapsiktes/whirlpool-wb70i-952-x-psigeiokatapsiktis-inox_3731057?gclid=CjwKCAiAioifBhAXEiwApzCzthzNBPGPCPM39pRsS1S2xGwd7tglI9TSOqSFPrKH8yeTTa4zZ3rOMhoCSVMQAvD_BwE

Αν και δεν περνάει τα 2μ σε ύψος πάλι με πήραν για έξτρα χρέωση ανεβατοριου 

Τις αξιολογησεις τις εχεις διαβασει για αυτο;

Στο λεω για να εισαι προετοιμασμενος. Και εγω το ειχα δει και το σκεφτομουν αλλα με απετρεψαν αυτα που διαβασα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/2/2023 στις 12:53 ΜΜ, virginkiller είπε

Δεν είναι ντουλάπα είναι ακριβώς 70 το φάρδος όχι πάνω από 70 ούτε πάνω από 90κιλα

Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 195 cm x 70 cm x 75,50 cm
Εγώ βλέπω 75,50cm βάθος..
Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Παρέλαβα ένα aircondition και από εβδομάδα θα το τοποθετήσουν. Η επιστροφή eurobank, μου είπαν θα μπεί 1/3. Η δωροεπιταγή 100€ έχει έρθει σε κανένα; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Belial είπε

Παρέλαβα ένα aircondition και από εβδομάδα θα το τοποθετήσουν. Η επιστροφή eurobank, μου είπαν θα μπεί 1/3. Η δωροεπιταγή 100€ έχει έρθει σε κανένα; 

Αναφερεσαι στη δωροεπιταγη ανακυκλωσης, σωστα; Η δωροεπιταγη 100€ αποδιδεται για την ανακυκλωση του παλιου σου κλιματιστικου. Τους το εχεις ηδη δωσει; Αν δεν δωσεις το παλιο σου κλιματιστικο δεν παιρνεις και δωροεπιταγη.

Το εκανα στην προηγουμενη προσφορα πλαισιο-eurobank και εντος 1-2 ημερων απο την παραλαβη της παλιας συσκευης την ελαβα. Στη δικη μου περιπτωση εγινε πρωτα η παραδοση του καινουριου, ηρθε ο τεχνικος τους που εκανε απεγκατασταση του παλιου και εγκατασταση του καινουριου, επικοινωνια με το πλαισιο για ραντεβου για παραλαβη του παλιου, παραλαβη του παλιου, αποστολη δωροεπιταγων μετα απο 1-2 ημερες. (Ολα απροβληματιστα)

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Belial είπε

Φαντάζομαι οτι δεν το πήρες με επιδότηση ...:

**Η δωροεπιταγή ανακύκλωσης Πλαίσιο δεν μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα επιδότησης «Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή».

• Like 4
Δημοσ.
Στις 7/2/2023 στις 3:10 ΜΜ, Dantε είπε

Τις αξιολογησεις τις εχεις διαβασει για αυτο;

Στο λεω για να εισαι προετοιμασμενος. Και εγω το ειχα δει και το σκεφτομουν αλλα με απετρεψαν αυτα που διαβασα.

Τελικά είναι αθόρυβο. Ίσως έχει προβληματικές φουρνιές; Δεν ξέρω. Πραγματικά ούτε στην πρώτη σύνδεση δεν έκανε. Έδωσε και 15 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ αν πας στο σαιτ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...