Tsino Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, condoriano said: Ισχύει ότι για αγορές πάνω από 1000 ευρώ χρειάζεται credit card και όχι debit card για να πάρεις όλο το ποσό της επιστροφής. Από την Eurobank αυτό ισχυρίζονται. Ίσως κάποιος κάτοχος γνωρίζει. Απο που προκύπτει αυτό? 2
Dantε Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, gpapadakis είπε Στα ψυγεία ύψους πάνω από 2 μέτρα π.χ. 2,03m ζητάνε ανυψωτικό (+100€) από το Πλαίσιο, οπότε ρωτήστε να μην έχετε δυσάρεστη έκπληξη αργότερα... Παραγγειλα ψυγειο 2,03 και δε μου εβαλε καποια εξτρα χρεωση για τη παραδοση. 1
greekfragma Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 15 minutes ago, Dantε said: Παραγγειλα ψυγειο 2,03 και δε μου εβαλε καποια εξτρα χρεωση για τη παραδοση. χωράει αρκετές το 2.03? κανόνισε να βγει μικρό!
gpapadakis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Dantε είπε Παραγγειλα ψυγειο 2,03 και δε μου εβαλε καποια εξτρα χρεωση για τη παραδοση. Θα σε παρουν τηλεφωνο πριν την παραδοση (παθων). https://www.plaisio.gr/Help/PurchaseInformation/DeliveryShipping/DeliveryPricing Στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Μέγαρα, Κόρινθο, Λουτράκι, Σαλαμίνα, Ηράκλειο, Χανιά η παράδοση γίνεται δωρεάν. Για παραδόσεις σε διαμέρισμα μέχρι και τον 4ο όροφο δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν μπορεί να μεταφερθεί από τις σκάλες ή τον ανελκυστήρα. Από τις δωρεάν παραδόσεις σε όροφο εξαιρούνται: Ψυγεία – καταψύκτες τύπου «ντουλάπας» Ψυγεία – καταψύκτες με ύψος πάνω από 2m ή πλάτος πάνω από 0,7m Οποιαδήποτε συσκευή υπερβαίνει τα 90kg σε μεικτό βάρος. 1 1 1
katcos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, condoriano είπε Ισχύει ότι για αγορές πάνω από 1000 ευρώ χρειάζεται credit card και όχι debit card για να πάρεις όλο το ποσό της επιστροφής. Από την Eurobank αυτό ισχυρίζονται. Ίσως κάποιος κάτοχος γνωρίζει. Όχι δεν ισχύει .
Dantε Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, gpapadakis είπε Θα σε παρουν τηλεφωνο πριν την παραδοση (παθων). https://www.plaisio.gr/Help/PurchaseInformation/DeliveryShipping/DeliveryPricing Στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Μέγαρα, Κόρινθο, Λουτράκι, Σαλαμίνα, Ηράκλειο, Χανιά η παράδοση γίνεται δωρεάν. Για παραδόσεις σε διαμέρισμα μέχρι και τον 4ο όροφο δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν μπορεί να μεταφερθεί από τις σκάλες ή τον ανελκυστήρα. Από τις δωρεάν παραδόσεις σε όροφο εξαιρούνται: Ψυγεία – καταψύκτες τύπου «ντουλάπας» Ψυγεία – καταψύκτες με ύψος πάνω από 2m ή πλάτος πάνω από 0,7m Οποιαδήποτε συσκευή υπερβαίνει τα 90kg σε μεικτό βάρος. Θα πρεπε να το αναφερουν αυτο κατα τη παραγγελια οντως... Προσωπικα δε με επηρεαζει γιατι ειμαι ισογειο παντως.
ObeyWario! Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ισχύει ότι παίρνουν τηλέφωνο να κανονίσουν την παράδοση και τότε αναφέρουν τα 100Ε μεταφορικά, την έχω πατήσει και εγώ
virginkiller Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 20 ώρες πριν, Dantε είπε Παραγγειλα ψυγειο 2,03 και δε μου εβαλε καποια εξτρα χρεωση για τη παραδοση. πες όταν παραλάβεις να ξέρουμε !
Dantε Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Οντως με πηραν τηλεφωνο πριν και μου το ανεφερε. Αλλα ειδε μετα τον οροφο και ειπε οτι δεν υπαρχει χρεωση.
fou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Οντως με πηραν τηλεφωνο πριν και μου το ανεφερε. Αλλα ειδε μετα τον οροφο και ειπε οτι δεν υπαρχει χρεωση. Ποτε παραλαμβαμβανεις; Παντως στα ορια της απατης ειναι. Εγω περιμενω Σαββατο να μου ερθει ενα ψυγειο 2.03 και ο πωλητης το μονο που με ρωτησε ειναι μηπως ειναι πολυ στενες οι σκαλες της πολυκατοικιας, γιατι λογικα δεν χωραει στο ασανσερ. Δεν ανεφερε τιποτα για χρεωση... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από fou
Dantε Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, fou είπε Ποτε παραλαμβαμβανεις; Παντως στα ορια της απατης ειναι. Εγω περιμενω Σαββατο να μου ερθει ενα ψυγειο 2.03 και ο πωλητης το μονο που με ρωτησε ειναι μηπως ειναι πολυ στενες οι σκαλες της πολυκατοικιας, γιατι λογικα δεν χωραει στο ασανσερ. Δεν ανεφερε τιποτα για χρεωση... Σαββατο το εβαλα για να ειμαι παρων. Ειχε και αυριο διαθεσιμη παραδοση. Αλλα ναι υπερβολικο το 100αρικο.
fou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Σαββατο το εβαλα για να ειμαι παρων. Ειχε και αυριο διαθεσιμη παραδοση. Αλλα ναι υπερβολικο το 100αρικο. Οποιοδηποτε κοστος ειναι υπερβολικο οταν δε στο αναφερουν κατα την αγορα 3
foler79 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ρε παιδιά αν έρθει και μου πει 100€ επειδή είναι πάνω από 2 μετρα για να ανέβει στον 2ο θα του πω αστο κάτω μεγάλε θα το ανεβάσω εγώ... Μετακομίσεις γενικά δεν κάνετε; (Δεν έχω παραγγείλει απλα μου φαίνεται περίεργο να σκάσει κάποιος 100€ έτσι εύκολα).
SabotazNic Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι όροι υπάρχουν διαθέσιμοι σε όλα τα καταστήματα. Τσεκάρετε και το σχετικό κουτάκι κατά την παραγγελία να θυμίσω. Και ούτε και είναι υποχρεωμένοι να σηκώνουν μεγάλες συσκευές στις πλάτες τους. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic 1 1
fou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οι όροι υπάρχουν διαθέσιμοι σε όλα τα καταστήματα. Τσεκάρετε και το σχετικό κουτάκι κατά την παραγγελία να θυμίσω. Και ούτε και είναι υποχρεωμένοι να σηκώνουν μεγάλες συσκευές στις πλάτες τους. Καλα ολα αυτα, αλλα εγω λεω οτι πηγα σε καταστημα το εκλεισα, το πληρωσα και μιλησα με τον πωλητη για την μεταφορα και δεν ειπε για κανενα κοστος. Τι το λαθος λεω; Και τι φυσιολογικο βρισκεις στο να σου παρουσιασουν μετα την πωληση καποιο εξτρα κοστος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις