li@m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους Έλαβα ένα ειδοποιητήριο πληρωμής για κλήση της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηνών. Την αλληλογραφία την άνοιξα απόγευμα Παρασκεύης και ως προς έκπληξη βλέπω πως αφορά παράβαση για την μηχανή μου. Επικοινώνησα σήμερα και έλαβα αντίγραφο της κλήσης την οποία παραθέτω. Το Αρθρ. 34 παρ. ε2 αναφέρει: Η στάση ή στάθμευση οχήματος απαγορεύεται: Σε πεζοδρόμια, πλατείες, ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς ως και ποδηλαταδρόμους, εκτός αν επιτρέπεται σε αυτούς η στάθμευση με ειδική σήμανση. (source ©: www.glavopoulos.gr) Πριν λάβω το αντίγραφο της κλήσης και επειδή στο ειδοποιητήριο πληρωμής ανέφερε μόνο την όδο που τελέστηκε η παράβαση πίστευα πως με γράψανε για σταθμευση σε θεση μόνιμων κατοικών. Παραθέτω και φωτογραφία για το σημείο που αναφέρει η κλήση. Πίστευα πως θα ηταν για κλήση για μπλε γραμμες (μονιμοι κατοικοι) την οποια θα κατεριπτα καθως υπαρχει πυλωτη και δεν εχει διαγραμμιση ο δρομος μπροστα της. Έλα όμως που απ' όσο καταλαβαίνω ο αστυνόμος υπονοεί πως πάρκαρα πάνω στο πεζοδρόμιο. Έχω καταλάβει σωστά; Επίσης το πεζοδρόμιο είναι τόσο στενό που αν παρκάρεις μηχανή εκεί δεν δυσκολεύτε να περάσει ανθρωπος. Εννοείτε πως εκεί δεν εχω παρκάρει ποτέ μου. Τι κάνω; Γιατί πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας!!!
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Εσυ την συγκεκριμενη ωρα και μερα που ακριβως ειχες παρκαρει την μηχανη?
li@m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Εγω τη μηχανή την έχω σε γκαράζ 3 τετράγωνα απόσταση από το σπίτι μου. Η διεύθυνση που αναφέρουν στην κλήση είναι δίπλα στην πολυκάτοικια μου κατοικώ. Η κλήση είναι για 14 μήνες πριν. Προφανώς και δεν θυμάμαι τι έκανα εκείνη την ημέρα. Πάντως είναι εργάσιμη ημέρα και η ώρα που αναφέρει η κλήση είναι συνυθώς η ώρα που ξεκινάω από το σπίτι για την εργασία μου.
GodzillaCover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, li@m είπε Εγω τη μηχανή την έχω σε γκαράζ 3 τετράγωνα απόσταση από το σπίτι μου. Η διεύθυνση που αναφέρουν στην κλήση είναι δίπλα στην πολυκάτοικια μου κατοικώ. Η κλήση είναι για 14 μήνες πριν. Προφανώς και δεν θυμάμαι τι έκανα εκείνη την ημέρα. Πάντως είναι εργάσιμη ημέρα και η ώρα που αναφέρει η κλήση είναι συνυθώς η ώρα που ξεκινάω από το σπίτι για την εργασία μου. Υπάρχει περίπτωση να την άφησες για λίγο στο πεζοδρόμιο; Ίσως για να πάρεις κάτι από το σπίτι που το θυμήθηκες τελευταία στιγμή και δεν είχες πού αλλού να την αφήσεις; Μιας και είναι όντως στο σπίτι σου (οπότε δεν μπορεί να μπέρδεψαν την πινακίδα με άλλον), δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
gerrybezhani Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Φίλε αποψή μου επειδή ειναι και πολύ μικρό το ποσό πληρωσέτο να τελείωνεις δεν αξίζει το τρέξιμο 1
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, li@m είπε Εγω τη μηχανή την έχω σε γκαράζ 3 τετράγωνα απόσταση από το σπίτι μου. Η διεύθυνση που αναφέρουν στην κλήση είναι δίπλα στην πολυκάτοικια μου κατοικώ. Η κλήση είναι για 14 μήνες πριν. Προφανώς και δεν θυμάμαι τι έκανα εκείνη την ημέρα. Πάντως είναι εργάσιμη ημέρα και η ώρα που αναφέρει η κλήση είναι συνυθώς η ώρα που ξεκινάω από το σπίτι για την εργασία μου. Εχεις δικιο ειναι παλια δεν εδωσα βαση στην ημερομηνια ,οποτε λογικο να μην θυμασαι. Αν ειχα χρονο μπορει και να το κυνηγουσα, αλλα να χασω ωρα απο την δουλεια μου η καποια αλλη υποχρεωση ωστε να ασχοληθω για αυτα τα 20 ευρω δεν θα το εκανα.
UncleKim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μήπως το άφησες για λίγο στον δρόμο και "εκνευρίστηκε" κανένας κάτοχος γκαράζ εκεί στην φωτό? 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Προ ημερών πλήρωσα και εγώ μία (αυθημερόν), γιατί απλώς έφταιγα - χωρίς πολλά πολλά -. Να φανταστώ είναι αυτή που είναι εκτυπωμένη πάνω σε θερμικό χαρτί (γυαλιστερό) ;
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Αφού δεν θυμάσαι τι έγινε, ποιος άλλος να ξέρει. Μπορεί να έφταιγες μπορεί και όχι οπότε κακώς έκοψε κλήση ο αστυνομικός. Δεν είναι μεγάλο το ποσόν. Πλήρωσε την και κράτησε το αποδεικτικό πληρωμής μόνιμα κάπου μην πλακώσει μετά από άπειρα χρόνια κανενα ειδοποιητηριο ότι χρωστάς τόσα λεφτά στον δήμο από την εποχή Νώε.
li@m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε Υπάρχει περίπτωση να την άφησες για λίγο στο πεζοδρόμιο; Ίσως για να πάρεις κάτι από το σπίτι που το θυμήθηκες τελευταία στιγμή και δεν είχες πού αλλού να την αφήσεις; Μιας και είναι όντως στο σπίτι σου (οπότε δεν μπορεί να μπέρδεψαν την πινακίδα με άλλον), δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Και να την άφησα θα την είχα αφήσει στη γωνία του δρόμου που σημαίνει περίπου 15 μέτρα από τον αριθμό που αναφέρει η κλήση. Αν την είχα αφήσει στο 48 που αναφέρει, πέραν ότι θα έκλεινα την πυλωτή θα έκλεινα σχεδόν και το χώρο για τους πεζούς. 58 λεπτά πριν, gerrybezhani είπε Φίλε αποψή μου επειδή ειναι και πολύ μικρό το ποσό πληρωσέτο να τελείωνεις δεν αξίζει το τρέξιμο Δεν πάει έτσι ρε γμτ. Αλλά μάλλον εκεί θα οδηγηθώ. Το αξιοπερίεργο είναι πως στην πολυκατοικία ήρθανε όχι μόνο σε εμένα τέτοια ραβασάκια αλλά απ' όσο γνωρίζω σε αλλους 2. Στον έναν είναι για παράνομη στάθμευση λόγω μόνιμων κατοίκων(ενώ είχε πληρωμένο το σήμα που δίνει το δικαίωμα στάθμευσης). 42 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Εχεις δικιο ειναι παλια δεν εδωσα βαση στην ημερομηνια ,οποτε λογικο να μην θυμασαι. Αν ειχα χρονο μπορει και να το κυνηγουσα, αλλα να χασω ωρα απο την δουλεια μου η καποια αλλη υποχρεωση ωστε να ασχοληθω για αυτα τα 20 ευρω δεν θα το εκανα. Προτιμώ να τα φάω σουβλακιά ρε συ!! 35 λεπτά πριν, UncleKim είπε Μήπως το άφησες για λίγο στον δρόμο και "εκνευρίστηκε" κανένας κάτοχος γκαράζ εκεί στην φωτό? Οχι με τίποτα. 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αφού δεν θυμάσαι τι έγινε, ποιος άλλος να ξέρει. Μπορεί να έφταιγες μπορεί και όχι οπότε κακώς έκοψε κλήση ο αστυνομικός. Δεν είναι μεγάλο το ποσόν. Πλήρωσε την και κράτησε το αποδεικτικό πληρωμής μόνιμα κάπου μην πλακώσει μετά από άπειρα χρόνια κανενα ειδοποιητηριο ότι χρωστάς τόσα λεφτά στον δήμο από την εποχή Νώε. Ξέρω πως σίγουρα δεν πάρκαρα εκεί που γράφει η κλήση
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, li@m είπε Ξέρω πως σίγουρα δεν πάρκαρα εκεί που γράφει η κλήση Οποτε, πρέπει να βρεις τρόπο να το αποδείξεις και να υποβάλλεις ένσταση, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις μετά από τόσο καιρό. Λες μήπως να έγραψε λάθος αριθμό πινακίδας ο αστυνομικός; Αλλά λες ότι είναι κοντά στο μέρος που μένεις. Τι να σου πω.
li@m Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Οποτε, πρέπει να βρεις τρόπο να το αποδείξεις και να υποβάλλεις ένσταση, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις μετά από τόσο καιρό. Λες μήπως να έγραψε λάθος αριθμό πινακίδας ο αστυνομικός; Αλλά λες ότι είναι κοντά στο μέρος που μένεις. Τι να σου πω. Είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Κανονικά θα έπρεπε να φωτογραφίζουν τα όχηματα. Τώρα εγώ τι πρέπει να αποδείξω;; Δεν έλαβα ποτέ την κλήση για αρχή!!! 45 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Προ ημερών πλήρωσα και εγώ μία (αυθημερόν), γιατί απλώς έφταιγα - χωρίς πολλά πολλά -. Να φανταστώ είναι αυτή που είναι εκτυπωμένη πάνω σε θερμικό χαρτί (γυαλιστερό) ; Μα εγώ δεν έχω παρκάρει ΠΟΤΕ μου εκεί. Ναι έτσι φαίνεται στο email που ελαβα με την κλήση. Γιατι οπως είπα παραπάνω την προτότυπη κλήση δεν έλαβα ποτέ
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, li@m είπε Είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Κανονικά θα έπρεπε να φωτογραφίζουν τα όχηματα. Τώρα εγώ τι πρέπει να αποδείξω;; Δεν έλαβα ποτέ την κλήση για αρχή!!! Μα εγώ δεν έχω παρκάρει ΠΟΤΕ μου εκεί. Ναι έτσι φαίνεται στο email που ελαβα με την κλήση. Γιατι οπως είπα παραπάνω την προτότυπη κλήση δεν έλαβα ποτέ Συμφωνώ απόλυτα για την φωτογραφία. Κακώς δεν γίνεται ήδη και θα είχε λύσει άπειρα προβλήματα.
haris_216 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Σίγουρα πολλές φορές έχουν σταλεί σε οδηγούς κλήσεις που αφορούν σημεία στα οποία δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται εκεί, για τον όποιο λόγο. Το "περίεργο" στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η κλήση δεν έχει λάθος στοιχεία οχήματος και ότι δεν είναι σε άσχετη διεύθυνση αλλά κάπου όπου θα μπορούσε να έχει γίνει το ατόπημα, από το συγκεκριμένο όχημα/οδηγό.
Soulis_Maritsas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, li@m είπε Είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Πρέπει να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Κανονικά θα έπρεπε να φωτογραφίζουν τα όχηματα. Τώρα εγώ τι πρέπει να αποδείξω;; Δεν έλαβα ποτέ την κλήση για αρχή!!! Μα εγώ δεν έχω παρκάρει ΠΟΤΕ μου εκεί. Ναι έτσι φαίνεται στο email που ελαβα με την κλήση. Γιατι οπως είπα παραπάνω την προτότυπη κλήση δεν έλαβα ποτέ Αφου τα στοιχεια οχηματος ειναι σωστα και οντως μενεις εκει διπλα, μηπως ειχες αφησει τη μηχανη για λιγο εξω απο το δικο σου σπιτι και ο αστυνομικος εγραψε το διπλα νουμερο? Εγω θα ελεγα πληρωσε τη να παει στο καλο και κρατα την αποδειξη για καμποσα χρονια. Δεν βλεπω πως μπορεις να την αμφισβητησεις - πρεπει να παρουσιασεις στοιχεια οτι το οχημα βρισκοταν καπου αλλου τη μερα και ωρα της παραβασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα