GrMikeD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ ακόμα το Thomson SpeedTouch ST780 από NetOne (20-ετίας και ...) Θέλω να μπω στις ρυθμίσεις και ζητάει Username/Password Γνωρίζει κανείς ποια ειναι τα Default Credentials? Έχω χρόνια να μπω και τα έχω ξεχάσει, admin/admin δεν παίζουν ούτε τα γράφει από πίσω Τέλος, φαίνεται να παίζει τέλεια και να συγχρονίζει σωστά. Έχω κάποιο όφελος να το αλλάξω με νέο; Ή τα νέα είναι "ψεύτικα" και να το αφήσω όπως είναι; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από GrMikeD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Βρέθηκε, ήταν cytauser / cytauser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 On 23/01/2023 at 15:15, GrMikeD said: Βρέθηκε, ήταν cytauser / cytauser πολυ παλιο ρουτερ.θα αγοραζα κατι αλλο και θα εβαζα και vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις