stefanosnik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 καλημερα , εχω τοποθετηση περιμετρικα του σπιτιου καμερεσ ip σε καποιες το σημα ειναι ισα ισα οποτε κανει και αποσυνδεσεις , καλωδιο ιντερνετ στο παλκονι δεν παει , το πιο κοντινο ειναι το καλωδιο που παει στο τηλεοραση ( ps4) . τι χρειαζομαι ? extender ? που θα μπει πισω απο την τηλεοραση ωστε να δψσει καλυτερο σημα στα μπαλκονια ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jefm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ναι λογικά με καποιο Extender θα κάνεις δουλειά, εξαρτάται και απο την αποσταση, αν δίνεις ρεύμα από πρίζα στο μπαλκόνι μπορεί να κάνεις δουλειά και με Powerline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 14 hours ago, stefanosnik said: καλημερα , εχω τοποθετηση περιμετρικα του σπιτιου καμερεσ ip σε καποιες το σημα ειναι ισα ισα οποτε κανει και αποσυνδεσεις , καλωδιο ιντερνετ στο παλκονι δεν παει , το πιο κοντινο ειναι το καλωδιο που παει στο τηλεοραση ( ps4) . τι χρειαζομαι ? extender ? που θα μπει πισω απο την τηλεοραση ωστε να δψσει καλυτερο σημα στα μπαλκονια ? ευχαριστω access point μπορεις να βαλεις και οχι extender για καλυτερα. αν εχεις καποιο παλιο adsl modem router μπορεις να το κανεις Switch και access point ταυτοχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν access point το https://www.tp-link.com/gr/home-networking/dsl-modem-router/td-w8970/ ? και πως γίνετε αυτό? τώρα η γραμμή μου είναι 100αρα με ένα speedport plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 20 hours ago, sotiris123 said: μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν access point το https://www.tp-link.com/gr/home-networking/dsl-modem-router/td-w8970/ ? και πως γίνετε αυτό? τώρα η γραμμή μου είναι 100αρα με ένα speedport plus an to speedport plus ειναι 192.168.1.1 τοτε θα βαλεις το tp link 192.168.1.254 και θα κλεισεις τον dhcp.μετα θα το συνδεσεις απο μια lan του speedport (εκτος της 4ης που ειναι stb) με μια lan του tp link. οχι σε wan αλλα σε lan. μετα φτιαχνεις το wifi και εισαι οκ.με 192.168.1.254 θα μπαινεις στο tp link και με 192.168.1.1 θα μπαινεις στο speedport. αν το speedport ειναι 192.168.1.254 τοτε βαλε το tp link 192.168.1.253 wifi θα εβαζα διαφορετικο καναλι αλλα ιδιο ssid και password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα