what30 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση ρε παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε. Έχω κάνει αιτηση για έκδοση ενός πιστοποιητικού ηλεκτρονικά από το gov.gr αλλά μου έστειλαν e-mail ότι χρειάζονται να τους στείλω άλλη μια πληροφορία για να εκδοθεί. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πού να την στείλω την πληροφορία.Το email είναι noreply και στην θυρίδα πολίτη του gov δεν έχει καμία επιλογή να τους απαντήσω, ούτε τηλέφωνο κτλ κτλ. Πραγματικά έλεος.
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Χμ, όταν έκανες την αίτηση υπήρχε κάπως ο τρόπος να παρέχεις την πληροφορία αυτή εκεί? (πχ κάποιο πεδίο ή ως attachment πχ) αν ναι, θα δοκίμαζα να κάνω νέα αίτηση.
software Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να υποβάλλεις την επιπλέον πληροφορία στην αίτηση που έκανες όπως λες, νομίζω πως πρέπει να επαναλάβεις την αρχική αίτηση με ότι πληροφορία είχες ήδη καταχωρήσει και να προσθέσεις και αυτή τη πληροφορία που έλειπε, δηλαδή με λίγα λόγια να κάνεις την αίτηση ξανά από την αρχή. Αλλά δες αν υπάρχει κάποιο σχετικό τηλέφωνο, για να τους καλέσεις να είσαι σίγουρος. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από software
what30 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένα τηλέφωνο και καμία επιλογή απάντησης. Στην αρχική αίτηση επίσης δεν νομίζω να υπήρχε κάποιο πεδίο να προσθέσεις ό,τι θες αλλα θα δοκιμάσω να την ξανακάνω από την αρχή και βλέπουμε. Τίποτα αποτυχία! Κάνενα έξτρα επίπεδο να προσθέσεις ό,τι θες, κανενα πεδίο επικοινωνίας, ούτε τηλέφωνο. Η αίτηση ξαναγίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο... 🤔
tasanton Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Το gov.gr είναι ένα "κέλυφος" υπηρεσιών από διάφορους φορείς. Δες σε ποιο φορέα στέλνεις την αίτηση και ψάξε εκεί για τηλέφωνο επικοινωνίας (π.χ. συγκεκριμένο υπουργείο). 1
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Τι πιστοποιητικό θέλεις να βγάλεις, OP;
what30 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Malthador είπε Τι πιστοποιητικό θέλεις να βγάλεις, OP; Τι είναι το OP? 1
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 35 minutes ago, what30 said: Τι είναι το OP? «Original poster», εσύ δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση. Τι πιστοποιητικό θέλεις να βγάλεις;
what30 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, Malthador είπε «Original poster», εσύ δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση. Τι πιστοποιητικό θέλεις να βγάλεις; Ληξιαρχική πράξη γεννησης
Flimgkis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέσω ΚΕΠ, είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία, ώστε να διεκπεραιωθεί η απαραίτητη ενδοκρατική γραφειοκρατεία. Πιθανότατα θα σου ζητήσουν να αποστείλεις με mail τα ζητούμενα έγγραφα στο mail του εκάστοτε ΚΕΠ. https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/gennese/lexiarkhike-praxe-genneses "...Διαθέσιμα μέσω ηλεκτρονικής αίτησης σε οποιοδήποτε ΚΕΠ ή στο Ληξιαρχείο του Δήμου που έχει γίνει το γεγονός, αλλά σε δεύτερο χρόνο, είναι όλα τα αποσπάσματα και οι πλήρεις ληξιαρχικές πράξεις, ανεξάρτητα από έτος έκδοσης τους. Όταν ολοκληρωθεί η έκδοση της ληξιαρχικής πράξης από το ΚΕΠ / Δήμο, αυτό θα σταλεί στη Θυρίδα πολίτη και θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και γραπτού μηνύματος (sms). Για αυτές τις περιπτώσεις επιλέξτε “Αίτηση προς ΚΕΠ / Δήμο”. Δείτε αν ο Δήμος σας έχει ενταχθεί στο gov.gr. Εναλλακτικά, έχετε την επιλογή να κλείσετε ψηφιακό ραντεβού στο myKEPlive για να εξυπηρετηθείτε από υπάλληλο των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μέσω τηλεδιάσκεψης." 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα