Προς το περιεχόμενο

Κλωνοποίηση boot drive Windows 11

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, dpolal είπε

To Macrium λειτουργεί κανονικά στην FREE έκδοση του, δεν χρειάζεται licence και μπορεί να κάνει κλωνοποίηση μέσα από τα Windows εν ώρα λειτουργίας.
Το έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς κανένα θέμα.

Εννοείτε βέβαια πως όση ώρα γίνεται αυτό καλό και φρόνιμο θα είναι να ΜΗΝ κάνεις αλλαγές σε αρχεία εργασίας (word, excel, κλπ) που θες να μεταφερθούν στο νέο δίσκο.

Τί να σου πω, εγώ το δοκίμασα και όταν δοκίμασα επαναφορά από image μου πέταξε το μήνυμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, Gryzor είπε

Τί να σου πω, εγώ το δοκίμασα και όταν δοκίμασα επαναφορά από image μου πέταξε το μήνυμα...

Έτρεχες windows και δοκίμασες επιτόπου να κάνεις επαναφορά από image επάνω σε αυτήν την εγκατάσταση ;;;;;

2 ώρες πριν, Gryzor είπε

Όχι, offline.

Δηλαδή μπουτάρισες το σύστημα από αλλού, π.χ. USB και όταν πήγες να κάνεις επαναφορά από image σου είπε ότι δεν το υποστηρίζει η free έκδοση ;
Αν κατάλαβα καλά.

8 λεπτά πριν, dpolal είπε

Δηλαδή μπουτάρισες το σύστημα από αλλού, π.χ. USB και όταν πήγες να κάνεις επαναφορά από image σου είπε ότι δεν το υποστηρίζει η free έκδοση ;
Αν κατάλαβα καλά.

Πολύ σωστά! Βασικά από USB έκανα και τη δημιουργία, αλλά το ίδιο είναι λίγο πολύ

Λοιπόν, τελικά το έκανα με Acronis. Ούτε πληρωμές, ούτε προβλήματα με bootable (όπως το Clonezilla) ούτε τίποτα, έπαιξε πανεύκολα.

Μόλις τώρα χρησιμοποίησα και το Disk Genius για να κάνω expand το system partition μια που (πολύ σωστά) ο έξτρα χώρος ήταν unallocated και όλα καλά...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...