lbit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε πανικό βρισκεται η Google για να προλαβει να πατενταρει οτι μπορεσει προτου το ChatGPT (openAI) ανοιχτου κωδικα τους παρει τα φαι απο το στομα... αντε και openCloud παρακαλω με blockchain... που μου ασχολειστε με τα ψευτο-coins .. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από lbit
ChatGTP Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 To Google Search έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Στην προσπάθειά του να δώσει "απαντήσεις" κι όχι αποτελέσματα/λινκς μπλέκει πολλές φορές το context και απαντά κάτι παραπλήσιο, αν εξειδικεύσεις πολύ επιμένει με τα αυτονόητα, και πολύ συχνά γυρνά ως αποτελέσματα παλιά links, ενώ η πληροφορία που περιέχουν έχει ξεπεραστεί (π.χ. προγραμματισμός) Τίγκα στα sponsored links, αν δεν έχεις adblock, και οι πρώτες θέσεις πάντα κατειλημμένες από τα ίδια και τα ίδια sites, είτε είναι ειδήσεις, είτε μαγειρική, είτε τεχνολογία, είτε αθλητικά. Δυστυχώς, παραμένει το καλύτερο μάλλον.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 19 hours ago, tzavardin said: @Just_travel_everywhereΔεν θα γίνουμε λουδίτες να κατηγορούμε την τεχνολογία για κάτι που είναι ευθύνη της κοινωνίας. Η πολιτική υποτίθεται πρέπει να λύσει αυτό το ζήτημα, όχι το να μην εξελίσσεται η τεχνολογία. Αν περιμένεις εσυ από τον πολιτική όπου τα παίρνει από της βιομηχανίες !!! Τότε keep going!!! Φίλε μου αν κάτσεις και σκεφτείς σε ποιους Πυλώνες είναι χρισμένη η κοινωνία μας θα καταλάβεις . Ότι πραγματικά στο τέλος ο κόσμος δεν είναι για πόλους και δεν μας θέλουν κιόλας . Ούτε υπάρχει χώρος με τα δικά τους πλάνα για εμάς !!
SilverMachine Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Αν περιμένεις εσυ από τον πολιτική όπου τα παίρνει από της βιομηχανίες !!! Τότε keep going!!! Φίλε μου αν κάτσεις και σκεφτείς σε ποιους Πυλώνες είναι χρισμένη η κοινωνία μας θα καταλάβεις . Ότι πραγματικά στο τέλος ο κόσμος δεν είναι για πόλους και δεν μας θέλουν κιόλας . Ούτε υπάρχει χώρος με τα δικά τους πλάνα για εμάς !! Ειπες το τελευταιο κεφαλαιο. Μετα απο αυτο κλεινει το βιβλιο κ γεια χαρα. Δεν ξερω αν πρεπει να λυπαμαι, η να χαιρομαι. Ενα μεγαλο κομματι της κοινωνιας το αξιζει με τα ολα της. Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτες ειναι σελιδες που ουτε τιμουν τους παλαιοτερους, ουτε βοηθαν αυτους που θα ρθουν. Αυτο ειναι κ το μοναδικο που με απασχολει, αλλοιως για εμας.....
ChatGTP Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Αν περιμένεις εσυ από τον πολιτική όπου τα παίρνει από της βιομηχανίες !!! Τότε keep going!!! Φίλε μου αν κάτσεις και σκεφτείς σε ποιους Πυλώνες είναι χρισμένη η κοινωνία μας θα καταλάβεις . Ότι πραγματικά στο τέλος ο κόσμος δεν είναι για πόλους και δεν μας θέλουν κιόλας . Ούτε υπάρχει χώρος με τα δικά τους πλάνα για εμάς !! 2 ερωτησουλες προχειρες Spoiler γιατι να μη μας θελουν στον κοσμο; ποιος θα φορολογειται τοτε; γιατι δεν κατεβαινεις για πολιτικος ξεκινωντας απο την τοπικη κοινωνια στην οποια ζεις; μη μου πεις πως θα σε φανε τα συμφεροντα, αμα θες ολα γινονται
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 9 minutes ago, ChatGTP said: 2 ερωτησουλες προχειρες Hide contents γιατι να μη μας θελουν στον κοσμο; ποιος θα φορολογειται τοτε; γιατι δεν κατεβαινεις για πολιτικος ξεκινωντας απο την τοπικη κοινωνια στην οποια ζεις; μη μου πεις πως θα σε φανε τα συμφεροντα, αμα θες ολα γινονται Αναλογίσου ένα πράγμα γιατί υπάρχουμε …;; Τόσο πολύ εργατικό δυναμικό ;γιατί χρειάζονται εργατικό δυναμικό ώστε να χτίσει τον κόσμο .!!! Αν δεις όλη την πρόοδο της επιστήμης το μέλλον δεν θα υπάρχει ανάγκη εργατικού δυναμικού για τα περισσότερα πράγματα στο πλανήτη !! Πάνε ποιο πίσω μια φράση θα σε κάνει να σκεφτείς όταν ήταν ακόμα στα χρόνια όπου υπήρχαν σκλάβοι . Οι περισσότερες Αυτοκρατορίες έπεσαν για το λόγο του ότι όσο περισσότερα χέρια (δούλοι ) χρειαζότανε για να χτίσουνε να Διατηρήσουν και να συνεχίσουν να καταλαμβάνουν καινούργιες χώρες τόσο περισσότερη ενέργεια χρειαζόνται να έρχεται από εκεί που ξεκίνησαν αυτές οι χώρες προς το εξωτερικό όπου έχουν κατακτήσει, περισσότεροι δούλοι σημαίνει περισσότερες υποχρεώσεις δηλαδή για την τότε εποχή φαγητό και κάπου να κοιμούνται οι δούλοι. Από εκεί και μετά αυτό απέτυχε γιατί γιατί δεν υπήρχανε οι κατάλληλοι πόροι για όλο αυτό. Πλέον αυτή η δουλεία έχει μεταφραστεί σε ελευθερία με περιορισμούς δηλαδή θα πρέπει να δουλεύεις για να πληρώνεσαι. Για να τρως. Για να επιβιώνεις και θεωρητικά για να αποκτάς σε εισαγωγικά πάντα τα δικά σου θέλω τα ταξίδια που θες να κάνεις και τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις. Αν κάτσεις και αναλογιστείς όμως το που οδηγεί ολό αυτό , θα καταλάβεις ότι στο τέλος δεν χωράμε εμείς σε αυτού του είδους την κοινωνία όπου θέλουν να αναπτύξουν ειδικά με την A.I.
georgiosmag Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Πανίκος στο "ίντερνετ" (όπως πάντα άλλωστε) εγώ θα έλεγα με τη σειρά μου. Απορώ πραγματικά. 1
ntellos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/1/2023 στις 11:24 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί οι απλοί άνθρωποι χαιρόμαστε με την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας που θέλουν οι εταιρείες ώστε να μειώσουν το εργατικό δυναμικό !! Παντού !! Το «μειωμένο» εργατικό δυναμικό βρίσκει διέξοδο σε άλλες μορφές εργασίας, λιγότερο «επίπονες», όπως YouTubers, influencers κτλπ. Διαφορετικά ακόμη νερό από πηγάδια θα βγάζαμε και θα σκάβαμε την γη με τα χέρια ☺️
jerk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, SilverMachine είπε Αυτο που λειπει δεν ειναι καλυτεροι υπολογιστες, ταχυτητα δικτυου κ αλγοριθμοι. Αυτο που λειπει ειναι ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!! Το εχετε καταλαβει ολοι εδω οτι σε λιγο δεν θα επιτρεπεται να λεμε καλημερα ο ενας στον αλλο κ καποιοι μεγαλομετοχοι εταιριων θα μας κυβερνανε εφ ορου ζωης?? Τοσα μαθηματα "ελευθεριας εκφρασης" που εχουμε παρει μεχρι τωρα που εχουν παει?? Ποια ειναι η "σωστη αναζητηση"??? Ποιος καθοριζει τι ειναι "παραπληροφορηση"?? Ποια ειναι τα ορια κ ο σκοπος της "ασφαλειας" στην χρηση του ιντερνετ?? Κ αντι ΕΜΕΙΣ να ελενχουμε τις εταιριες, βρισκομαστε σε σημειο ΑΥΤΕΣ να βαζουν ορους στον τροπο ζωης ημων..... Ουτε καποιον πολιτικο ειδα να ασχολειται, ουτε καμια ΜΚΟ να φωναζει, ουτε τιποτα "ευαισθητους" πολιτες να διαδηλωνουν..... Δεν υπαρχει οχι απλα νομοθεσια, αλλα ουτε κ η προθεση να δημιουργηθει το οτιδηποτε αναλογο, για να μπει καποιος φραγμος σε καποιες απ τις πιο αδιστακτες (κ με προιστορια) σε θεματα εξουσια/ καταχρησης πληροφοριων/ καταργησης ιδιωτικοτητας, πολυεθνικων, κ εδω εμεις κοβομαστε αν λεει, "ο Α αλγοριθμος ειναι γρηγοροτερος", η "η Β συνδεση ειναι ταχυτερη"...... Η Google δεν κρυβεται. Να τα οτι κανει, μας τα μοστραρει. Εμεις εχουμε την υποτυποδη συναισθηση να αναλογιστουμε τι ειναι αυτο??? Γιατι οι αλγοριθμοι στις μηχανες αναζητησης ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις, ελεγχουν μαζες ανθρωπων, προκαλουν επαναστασεις, θαβουν αδικιες, εξαφανιζουν εγκληματα, αναδεικνυουν μοδες, ειναι οτι πιο σημαντικο εχει να δειξει το διαδυκτιο. Τελικα καταλαβαινουμε τι σημαινει την ευθυνη για την ΓΝΩΣΗ μας να την εχει ενας ΑΙ αλγοριθμος ιδιωτικων συμφεροντων κ αποκλειστικα μιας μοναχα ιδεολογιας??? Δυστυχώς ο λαός ποτε δεν είχε τον έλεγχο πλην κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω ο Kozima απάντησε πρίν χρόνια στα ερώτηματα σου περί fake news, προπαγάνδα και παραπληροφόρηση μέσω του metal gear 2. Δυστυχώς τα λεφτά πάνε στα λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματε με όλον αυτό τον έλεγχο που υπάρχει. Πχ αν η εταιρεία στην οποία δουλεύω https://getcruise.com/ καταφέρει να βγάλει προϊόν αποτελεσματικό σε παγκόσμια κλίμακα, η οδήγηση ανρθώπων στις πόλεις θα είναι αδίκημα ή θα επιτρέπεται ύπο όρους.
SilverMachine Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jerk είπε Δυστυχώς ο λαός ποτε δεν είχε τον έλεγχο πλην κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω ο Kozima απάντησε πρίν χρόνια στα ερώτηματα σου περί fake news, προπαγάνδα και παραπληροφόρηση μέσω του metal gear 2. Δυστυχώς τα λεφτά πάνε στα λεφτά και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματε με όλον αυτό τον έλεγχο που υπάρχει. Πχ αν η εταιρεία στην οποία δουλεύω https://getcruise.com/ καταφέρει να βγάλει προϊόν αποτελεσματικό σε παγκόσμια κλίμακα, η οδήγηση ανρθώπων στις πόλεις θα είναι αδίκημα ή θα επιτρέπεται ύπο όρους. Συμφωνουμε. Αλλα για να σου ριξω τα κεφια ακομα περισσοτερο, υπαρχει κ παρακατω πατος στο βαρελι.... Αντε κ πες οτι η εταιρια που δουλευεις τα καταφερνει, παρεα με την Γκουγκλ. Κ τελικα απαγορευεται να οδηγουμε κ να λεμε οτιδηποτε δεν μας βγαζει ο αλγοριθμος. Τι ειναι αυτο απ το οποιο θα μας περιορισουν??? Καποια μηπως πραγματικη ελευθερια?? Καποια ανθρωπινη αξια?? Καποιο κομματι ομορφο της ζωης μας?? Τιποτα φιλε μου απ αυτα..... Κοιτα γυρω μας σημερα, πριν γινουν οτι φανταζομαστε. Σκοτωνουμε ο ενας τον αλλον στους δρομους. Κ αυτα που λεμε πολυ σπανια εχουν την οποιαδηποτε σημασια. Μαλιστα, για να γινουμε ακομα πιο τραγικοι, κανουμε κ τα δυο πραγματα ταυτοχρονα- επικοινωνουμε κ οδηγαμε παρεα, λεγοντας πραγματα που δεν θα θυμομαστε μετα απο λιγες ωρες κ πηγαινοντας σε προορισμους που δεν θα μας μεινουν στην μνημη ουτε μια μερα........... Κ ο κυκλος κλεινει-- δεν ειναι η τεχνολογια που μας καταδικαζει. Ειναι η πνευματικη ηλιθιοτητα απ την οποια αρνιομαστε πεισματικα να φυγουμε, ο τυφλος εγωισμος που θε θελουμε να ξεχασουμε, που μας οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια στον χαμο μας. Ειτε αυτο λεγεται παυση δικαιωματος εκφρασης γραπτου λογου, ειτε απαγορευση κυκλοφοριας, ειτε καταργηση ιδιοκτησιας, ειτε σβησιμο συνορων, φυλων, ιδεολογιων, εθνικοτητων, οικογενειας κ οτι εχουμε σημερα στα χερια μας κ δεν εκτιμαμε καταληλως. Εισαι αποφασισμενος εαν εγω με 5 κολητους μου ψηφισουμε κ σου απαγορεψουμε την εξοδο απ το σπιτι σου, να παρεις τουφεκι κ να μας ξαπλωσεις??? Αυτο ειναι το ερωτημα.... Οσο ειμαι κ γω αποφασισμενος να παρω πιστολι κ να ξαπλωσω εσενα κ τους δικους σου που θα ψηφισετε να μου απαγορευτει ο λογος.... Αστειο--> ετσι τελικα κανενας απ τους δυο μας δεν θα κυκλοφορει κ δεν θα μιλα. Κ καποιοι αλλοι "τριτοι" θα ζητωκραυγαζουν για την θεληση του λαου κ θα πηγαινουν σε παρτυ να πιουν στην υγεια της "δημοκρατιας", κυκλοφοροντας κ στελνοντας τα μηνυματα τους ελευθερα...... Φιλε μου αυτα που εχουμε θελουν 2 πραγματα. Δουλεια κ αιμμα. Κ μεις δεν δινουμε τιποτα απ τα δυο (ανα τον πλανητη, οχι μονο εδω). Αρα καποτε δεν θα βρεθουν καποιοι εξυπνοτεροι να μας περασουν το χαλιναρι??? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από SilverMachine
Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 8 hours ago, ntellos said: Το «μειωμένο» εργατικό δυναμικό βρίσκει διέξοδο σε άλλες μορφές εργασίας, λιγότερο «επίπονες», όπως YouTubers, influencers κτλπ. Διαφορετικά ακόμη νερό από πηγάδια θα βγάζαμε και θα σκάβαμε την γη με τα χέρια ☺️ Πολύ ποιο ωραίες εποχές !!! Τα πράγματα είχαν αξία !! Τώρα έχουν χαθεί όλα Δυστηχως . Τώρα θα σου πω κάτι που δεν ξέρω αν από αυτούς τους YouTubers έχουν σκεφτεί αλλά τα χρόνια περνάνε η πλατφόρμες δεν ξέρεις αν θα είναι μόνιμα εκεί !! Κ σίγουρα μεγαλώνουν δηλαδή τι θα κάνουν στα 60? Θα βγάζουν βίντεο ; Χαχαχχαα έλα τώρα.
Armoral Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/1/2023 στις 11:24 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί οι απλοί άνθρωποι χαιρόμαστε με την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας που θέλουν οι εταιρείες ώστε να μειώσουν το εργατικό δυναμικό !! Παντού !! Γιατί είναι της μόδας να είσαι με ότι σου πλασάρουν αλλιώς είσαι οπισθοδρομικός και εχθρός της επιστήμης. Στις 22/1/2023 στις 11:54 ΜΜ, tzavardin είπε @Just_travel_everywhereΔεν θα γίνουμε λουδίτες να κατηγορούμε την τεχνολογία για κάτι που είναι ευθύνη της κοινωνίας. Η πολιτική υποτίθεται πρέπει να λύσει αυτό το ζήτημα, όχι το να μην εξελίσσεται η τεχνολογία. Αστείο; Στις 23/1/2023 στις 10:02 ΠΜ, filip123go είπε Θα διαβάσει κανένας το σχόλιο σου και θα νομίζει ότι δημιουργήσαμε το skynet. Εάν δεν σου αρέσει το google search, απλά μην το χρησιμοποιείς. Ήδη "φιλτράρει" τα αποτελέσματα πριν σου τα επιστρέψει. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Το κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν όμως πάρα πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης που λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Εάν και πάλι καμία δεν σε καλύπτει, μπορείς η να βρεις κάποιον να σου φτιάξει μια ακριβώς στα μέτρα σου ή ακόμα και να φτιάξεις εσύ ο ίδιος μια. Στη δική μου περίπτωση δεν μου αρέσουν γιατί μου βγάζει 1+1=3 (σε λίγο πιο περίπλοκες ερωτήσεις, αλλά αυτή είναι η ουσία) . Σου ζητά να μην κοιμάσαι και του λες πως να κοιμάται 1
armagedwnn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Armoral είπε Γιατί είναι της μόδας να είσαι με ότι σου πλασάρουν αλλιώς είσαι οπισθοδρομικός και εχθρός της επιστήμης. Αστείο; Σου ζητά να μην κοιμάσαι και του λες πως να κοιμάται Τι σου πλασάρανε ακριβώς εσένα; Δεν σου αρέσει μία τεχνολογία μην την χρησιμοποιείς. Ξέρω είναι στην φύση του ανθ΄ρωπου η συνομοσιολογία αλλά υπάρχει και ένα όριο. Αν θες μπορείς να κλείσεις το pc σου, την τηλεόραση σου, το κινητό σου, την εφημερίδα σου και να πας να γίνεις εριμίτης. Είναι μια "εφαρμογή" αν θέλεις το χρησιμοποιείς αν όχι δεν το χρησιμοποιείς. Του κάνεις μια ερώτηση και αυτό σου απαντάει με βάση ένα αλγόριθμο αν είναι σωστό ή όχι το κρίνεις εσύ. Αυτό ισχύει με κάθε σαϊτ, με κάθε εφημερίδα, με κάθε δελτίο ειδήσεων και με κάθε άνθρωπο που ρωτάμε κάτι π.χ. (Καθηγητή, Ιερέα κτλ). Αν εσύ τα τρως όλα αμάσητα πρόβλημα σου. Πήγαινε να βρεις τον Αδαμ και την Εύα. Δηλαδή τι πιστεύεται μερικοί θα σκάσει ο αλγόριθμος θα τον έχουν βάλει να μας πλάσει σιγά σιγά και όταν θα ξεχάσουμε ποιοι είμαστε θα γίνουμε πιόνια τους. ΠΟΣΟΙ BOOMERS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ! Α ξέχασα και έσεις οι πέντε δέκα έξυπνοι θα είστε αυτοί που το έχετε καταλάβει ήδη γιατί είστε εξωφρενικά πανέξυπνοι. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. 2
Armoral Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, armagedwnn είπε Τι σου πλασάρανε ακριβώς εσένα; Δεν σου αρέσει μία τεχνολογία μην την χρησιμοποιείς. Ξέρω είναι στην φύση του ανθ΄ρωπου η συνομοσιολογία αλλά υπάρχει και ένα όριο. Αν θες μπορείς να κλείσεις το pc σου, την τηλεόραση σου, το κινητό σου, την εφημερίδα σου και να πας να γίνεις εριμίτης. Είναι μια "εφαρμογή" αν θέλεις το χρησιμοποιείς αν όχι δεν το χρησιμοποιείς. Του κάνεις μια ερώτηση και αυτό σου απαντάει με βάση ένα αλγόριθμο αν είναι σωστό ή όχι το κρίνεις εσύ. Αυτό ισχύει με κάθε σαϊτ, με κάθε εφημερίδα, με κάθε δελτίο ειδήσεων και με κάθε άνθρωπο που ρωτάμε κάτι π.χ. (Καθηγητή, Ιερέα κτλ). Αν εσύ τα τρως όλα αμάσητα πρόβλημα σου. Πήγαινε να βρεις τον Αδαμ και την Εύα. Δηλαδή τι πιστεύεται μερικοί θα σκάσει ο αλγόριθμος θα τον έχουν βάλει να μας πλάσει σιγά σιγά και όταν θα ξεχάσουμε ποιοι είμαστε θα γίνουμε πιόνια τους. ΠΟΣΟΙ BOOMERS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ! Α ξέχασα και έσεις οι πέντε δέκα έξυπνοι θα είστε αυτοί που το έχετε καταλάβει ήδη γιατί είστε εξωφρενικά πανέξυπνοι. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Θα σου απαντούσα ανάλογα για το επίπεδο της δικής σου εξυπνάδας, αλλά δε βαριέσαι. Το πλασάρισμα είναι ο βομβαρδισμός με κάθε τρόπο από τεχνολογίες που κινούνται προς ΜΙΑ ΜΟΝΟ κατεύθυνση και που όλως τυχαίως είναι επιθυμία και της ελίτ επειδή τυχαίνει να είναι "ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ" και μιας και έχουν το χρήμα ας καθορίσουν και το μέλλον μας. Και η ανησυχία που βλέπεις ότι εκφράζεται για την πληθώρα των "AI" που σώνει και καλά πρέπει να μας κατακλύσουν αλλά με σκοπό κυρίως τον έλεγχο έχει να κάνει και με τις εμπειρίες μας, γιατί δεν είμαστε χρυσόψαρα, αλλά και το τι έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια διαπιστώνοντας τις πραγματικές προθέσεις όσων κόπτονται για το καλό μας. Είδαμε πως δούλεψαν ΌΛΑ τα συστήματα ελέγχου και οι πλατφόρμες για να μας "προστατέψουν" από "επικίνδυνες" πληροφορίες και να μας πλασάρουν τις "ακίνδυνες". Στο δίνουν λοιπόν έτσι φόρα παρτίδα για να προγραμματιστείς, να γίνει μέρος της ζωής σου, να το συνηθίσεις και να το αποδεχθείς. Τότε όμως επειδή τη δύναμη δεν την έχεις εσύ θα είναι αργά. Και τι σημασία τι θα κάνω εγώ, ακόμη και να μην αποφασίσω να τη χρησιμοποιήσω αν τη χρησιμοποιούν 7 δισεκατομύρια κόσμος, το πολύ πολύ να προσπαθήσουν να με προσομοιώσουν με χριστιανό ταλιμπάν, όπως εσύ εντέχνως προσπαθείς να υπονοήσεις. Έξυπνος μπορεί να μην είμαι, να θεωρώ όμως ότι είμαι έξυπνος, τρέντι, μέσα σε όλα ενώ το μόνο που κάνω είναι να είμαι ο χρήσιμος ηλίθιος του συστήματος, αποκλείεται. Boomer; Ελληνική λέξη δεν υπάρχει για αυτό; Είναι της μοδός και αυτό; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα