Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε όνομα σε παλιά μπουτονιέρα Elvox (φωτό); Μάλλον πρέπει να βγει η πρόσοψη, δεν πρέπει να βγαίνει απλά το διαφανές πλαστικό. Δεν βλέπω κάποια βίδα, μόνο από κάτω (φωτό) βλέπω ένα μικρό στρογγυλό. 🤔 Φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από Phobetor
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ξεβιδώνεις από κάτω τη βίδα και θα μπορέσεις να τραβήξεις την πρόσοψη μετά (ίσως έχει και στην επάνω μεριά βίδα) Και εσωτερικά μετά θα αλλάξεις τα χαρτάκια
DrLo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Νομίζω ξεβιδώνοντας την βίδα αυτή από κάτω (και από πάνω) βγάνουν τα μαυρα αυτά πλασικά. από κάτω από το πλαστικό πρέπει να έχει ή βίδα που κρατά τη πρόσοψη ή κάτι σαν "γατζάκι" που πιάνει η πρόσοψη πάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις (και για τα pm). Δεν έχει βίδα από πάνω, μόνο αυτό το στρογγυλό από κάτω. Θα έρθει τεχνικός γιατί δεν μου δουλεύει καλά η εικόνα στη δική μου θυροτηλεόραση (η εικόνα κυλάει κατακόρυφα χωρίς σταματημό, μακάρι να φτιάχνεται, άλλοι ένοικοι μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα) και έχει ένα κλειδί για τη βίδα για να αλλάξω και τα ονόματα. Μου είπε ότι για να παραγγείλω αυτό το κλειδί, κοστίζει 15 ευρώ. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από Phobetor
ekrepali Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Κολλάς πάνω στο κουμπί μια ετικέτα, και δε κάθεσαι να μαλώσεις με τη πολυκατοικία αν το χαλάσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα