aitolos21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, παρακολουθώ το Facebook μιας κοπέλα που με ενδιαφέρει για να δω ποιοι την ακολουθούν...εγραφε 64 ακόλουθοι και με τελευταίο ακόλουθο ένα άτομο πχ Γιάννης....τώρα οι ακόλουθοι έγιναν 65 αλλά ακόμα σαν τελευταίο ακόλουθο βλέπω αυτόν τον Γιάννη...γτ συμβαίνει αυτό? Υ.Γ μη με κραξετε
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 κρά κρα Αυτό που κάνεις λεγεται stalking Μιλα της .
aitolos21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Το ξέρω αλλά όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει....βασικά τα είχαμε και χωρίσαμε οπότε δεν θέλω να της μιλήσω...γτ γίνεται αυτό με τους ακόλουθους?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, aitolos21 είπε Το ξέρω αλλά όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει....βασικά τα είχαμε και χωρίσαμε οπότε δεν θέλω να της μιλήσω...γτ γίνεται αυτό με τους ακόλουθους? Σοβαρεψου και προχώρα στην ζωή σου 1
chriskourou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Είχες 2 κακές ιδέα. Η λιγότερο κακή ήταν πως άνοιξες αυτό το θέμα.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, chriskourou είπε Είχες 2 κακές ιδέα. Η λιγότερο κακή ήταν πως άνοιξες αυτό το θέμα. Είναι γενική ερώτηση περί ακολούθων
aitolos21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Βασικά ναι είναι γενική ερώτηση περί ακόλουθων και επιπλέον μην με πυροβολείτε παιδιά μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων είτε άνδρες είτε γυναίκες έχουν κάνει stalking στα social media..στην ουσία του ερωτήματος μπορώ να λάβω μια απάντηση?
andreas1gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, aitolos21 είπε Το ξέρω αλλά όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει....βασικά τα είχαμε και χωρίσαμε οπότε δεν θέλω να της μιλήσω...γτ γίνεται αυτό με τους ακόλουθους? Η κοπελιά σε έχει «γραμμένο» (με το συμπάθιο) στα παλιά της 12ποντα και προχωρά – ζει την ζωή της μαζεύοντας «ακολούθους»… Εσύ έχεις κολλήσει στο να την κατασκοπεύεις… Ξεκόλλα όσο είναι νωρίς (εντελώς φιλικά)… 2
valadsk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aitolos21 είπε Το ξέρω αλλά όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει....βασικά τα είχαμε και χωρίσαμε οπότε δεν θέλω να της μιλήσω...γτ γίνεται αυτό με τους ακόλουθους? ρε φίλε έχει καταπιεί το βόσπορο και εσένα σε νοιάζουν οι ακόλουθοι? ξεκόλλα και προχώρα. βασικά ξέχνα την με επαγγελματίες του χώρου. για να απαντήσω στην ερώτησή σου το fb είναι το πιο δυσλειτουργικό social media, μην δίνεις σημασία σε τέτοια. μπο@@ελα.κομ το καναμε ελεος Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από valadsk 1
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, aitolos21 είπε Καλησπέρα, παρακολουθώ το Facebook μιας κοπέλα που με ενδιαφέρει για να δω ποιοι την ακολουθούν...εγραφε 64 ακόλουθοι και με τελευταίο ακόλουθο ένα άτομο πχ Γιάννης....τώρα οι ακόλουθοι έγιναν 65 αλλά ακόμα σαν τελευταίο ακόλουθο βλέπω αυτόν τον Γιάννη...γτ συμβαίνει αυτό? Υ.Γ μη με κραξετε Αντι να σε απασχολουν οι φιλοι,ασχολεισαι με τους ακολουθους; Θα μου πεις,δε βλεπεις τα κοπαδια νεους φιλους γιατι ειναι κλειδωμενοι,βλεπεις μονο τους ακολουθους. Θα σου απαντησω λοιπον,ακολουθος μπορει να μπει καποιος ακομα και αν δεν τον δεχθηκε. Επισης,ο +1 που εμφανιστηκε καπου αναμεσα,ισως ηταν χρηστης που ειχε απενεργοποιησει το λογαριασμο του,ή απλα κολλησε το fb και δειχνει παλι το Γιανναρο. Λυπαμαι που εχεις μπει σε τετοιο τριπακι και ευχομαι να ξεκολλησεις συντομα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, aitolos21 είπε Καλησπέρα, παρακολουθώ το Facebook μιας κοπέλα που με ενδιαφέρει για να δω ποιοι την ακολουθούν...εγραφε 64 ακόλουθοι και με τελευταίο ακόλουθο ένα άτομο πχ Γιάννης....τώρα οι ακόλουθοι έγιναν 65 αλλά ακόμα σαν τελευταίο ακόλουθο βλέπω αυτόν τον Γιάννη...γτ συμβαίνει αυτό? Υ.Γ μη με κραξετε Να πω ότι παρακολουθείς τι ανεβάζει κλπ να πω μάλιστα. Πάει, χάλασε και το αγνό, πατροπαράδοτο stalking. Πφφφ.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Οι ακόλουθοι είναι το πιο άχρηστο πραγμα να κοιτάς. Επειδή πολλοί έχουν απενεργοποιησει την δυνατότητα να τους κάνεις φίλους το fb έβαλε το following ως κάτι σαν "φίλος" Νο.2 από μακριά κοκ. Πολλοί / πολλες γυναίκες ειδικα έκοψαν και την δυνατότητα following μεχρι και τα μηνύματα αφού μόνο ως μέσον παρενόχλησης καταντουν. Γενικά τζαμπα ασχολείσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις