vasdo8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι να αγορασω μια νεα καρτα για αναβάθμιση στο πσ μου και βρήκα την geforce rtx 3050 ,αλλα δεν γνωρίζω αν κολλαει με το υπάρχων συστημα μου ή οχι και θα ήθελα την πολυτιμη βοήθεια σας.Σε κάποια σιτε που το δοκιμάσα λεει οτι κανει game bottleneck 15%,ειναι απαραιτήτως κακό αυτό; το υπάρχων λογισμικό μου είναι αυτό cpu : amd ryzen 5 2400g ram : patriot viper series ddr4 16gb(8-8) psu : cooler master 700w motherboard : asrock b450m hdv r4.0 οθόνη : lg 24ara 144hz ευχαριστώ για οποιδήποτε απαντήση θα εκτιμηθεί παρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Οχι δεν είναι κακό. Πάρε την καλύτερη καρτα που μπορείς να βρεις στα χρήματα που διαθέτεις. Ωστόσο ανέφερε budget κτλ. για να σου προτείνουν τα παιδιά εδω πέρα ανάλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Όχι 3050, δες για radeon rx 6600 / 6650 Αν θες οπωσδήποτε nvidia πάρε rtx 2060 στα ίδια χρήματα. Επίσης καλό είναι να πας σε ryzen 5600 για cpu (λογικά θα χρειαζεσαι bios update) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasdo8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα και παλι,το budget μου δεν υπερβαινει τα 250ευρω, πιο πολυ ελαφρως μεταχειρισμενες κοιταω,γιατι γενικα οι καρτες καινουργιες εχουν φτασει στο θεο όποτε βρήκα μια απο τον μαρτιο του 22 με εγγυηση πάνω, στα 210 ευρω και σκεφτόμουν οτι με αυτα τα λεφτά δεν πρόκειται να βρω καινουργια αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει σωστά το υπάρχων συστημα μου ,κυριως για ελαφρώς gaming ,το θέλω αλλά με τίμια fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vasdo8 είπε καλησπερα και παλι,το budget μου δεν υπερβαινει τα 250ευρω, πιο πολυ ελαφρως μεταχειρισμενες κοιταω,γιατι γενικα οι καρτες καινουργιες εχουν φτασει στο θεο όποτε βρήκα μια απο τον μαρτιο του 22 με εγγυηση πάνω, στα 210 ευρω και σκεφτόμουν οτι με αυτα τα λεφτά δεν πρόκειται να βρω καινουργια αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει σωστά το υπάρχων συστημα μου ,κυριως για ελαφρώς gaming ,το θέλω αλλά με τίμια fps Αν το budget είναι 250 δωσε ακόμα ένα 20αρι και πήγαινε εδώ, η συγκεκριμένη πριν λίγο καιρό έπαιζε στα 350+, νομίζω στη τιμή τώρα είναι VFM. Και καινούρια και θα σου μείνει σε μελλοντικό upgrade. https://www.skroutz.gr/s/32315907/MSI-Radeon-RX-6600-8GB-GDDR6-Mech-2X-Κάρτα-Γραφικών-V502-035R.html Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από Ronnie1985 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα