czarjuly Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Παραγγειλα έναν υπολογιστή από eshop με i3δεκατης γενιάς επεξεργαστή ,8gb ram και 256 ssd ,αυτή τη βδομάδα είδα ότι έβγαλε ένα σύστημα με i3 δώδεκατης γενιάς 50 ευρώ πιο πάνω από αυτόν που παραγγειλα,δεδομένου ότι θέλω να κρατήσω τον υπολογιστή για αρκετό καιρό μήπως να ακυρωνα την παραγγελία μου και να έπαιρνα τον καινούργιο;είναι δραματικές οι διαφορές στον επεξεργαστή δεκάτης και δώδεκατης γενιάς; Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι απλή,λίγο multimidia και casual gaming
Λύση nickol-us Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Ναί είναι αρκετά αισθητές οι διαφορές συν το θέμα της αναβαθμισημότητας, αν και λογικά με αυτά που έχει μέσα δε θα αξίζει να ασχοληθείς. Εγώ να ρωτήσω, πως και δεν κοίταξες να κάνεις σύνθεση; Συνήθως βγαίνει αρκετά πιο συμφέρουσα αγορά εκτός και αν σε ενδιαφέρουν τα γνήσια προεγκατεστημένα windows 1
czarjuly Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Ναί είναι αρκετά αισθητές οι διαφορές συν το θέμα της αναβαθμισημότητας, αν και λογικά με αυτά που έχει μέσα δε θα αξίζει να ασχοληθείς. Εγώ να ρωτήσω, πως και δεν κοίταξες να κάνεις σύνθεση; Συνήθως βγαίνει αρκετά πιο συμφέρουσα αγορά εκτός και αν σε ενδιαφέρουν τα γνήσια προεγκατεστημένα windows Για λόγους ευκολίας το παραγγειλα έτοιμο και τα windows προεγκατεστημένα με βολεύουν από μια άποψη γιατί δεν σκαμπαζω να περάσω μόνος μου λειτουργικό τώρα που καταργήθηκαν τα cd
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Να πάρεις τον νεότερο ναι. Παραπάνω δύναμη πυρήνα σίγουρα. Προσοχή μόνο μην έχει χαμηλου χρονισμού πχ μνήμες η καμιά τέρμα φτηνή μητρική για να έχουν κοντινή τιμη. Ο 10ης γενιάς επεξεργαστής αν πχ χρειαστεί σε 4 χρόνια μητρική, μόνο μεταχειρισμένη θα βρίσκεις. 1
nickol-us Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να αξίζει το pre-built εφόσον δε θες να ασχοληθείς. Στο διαταύτα. Διαφορές υπάρχουν και σε κάποια σενάρια σημαντικότατες. Μιλάμε για 2 γενιές μετά (αν και πρακτικά i3 11ης δεν έβγαλε), οπότε καταλαβαίνεις πως δε μπορούν να είναι ίσα. Αν αξίζει το 50ρικο είναι καθαρά θέμα προοπτικής
Tol1as Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, czarjuly είπε μήπως να ακυρωνα την παραγγελία μου και να έπαιρνα τον καινούργιο;είναι δραματικές οι διαφορές στον επεξεργαστή δεκάτης και δώδεκατης γενιάς; Ναι. Και αν κάνεις εδώ ενα ποστ με το budget που διαθέτεις τα παιδιά θα σου δώσουν πολύ καλύτερες συνθέσεις στα ίδια λεφτά.
czarjuly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δυστυχως μου εβγαλε ζημια το αυτοκινητο και δεν εχω τα περιθωρια να κινηθω σε καλυτερη συνθεση ,θα παραμεινω στην αρχικη παραγγελια ,σας ευχαριστω για τις προτασεις σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα