Ioannis_088 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Γειά σας. Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Έχω την Intel(R) UHD Graphics και από ότι έμαθα, δεν κάνει για παιχνίδια. Το παιχνίδι μου ζητάει την κάρτα γραφικών GeForce GTx 650 Ti. Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν παρόμοιες και πιο φθηνές σε πώληση? Υ.Γ. Υπάρχει κάποια λύση, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών και να την αλλάξω με εφαρμογές κάπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Να την αλλάξεις κάπως, με εφαρμογή, όχι δεν γίνεται. Η κάρτα που αναφέρεις, είναι αρκετά παλιά και μόνο σε μεταχειρισμένη υπάρχει (αν υπάρχει ακόμα) ποιο είναι το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει; θα πρέπει να δουμε και το υπόλοιπο σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Ioannis_088 είπε Γειά σας. Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. Έχω την Intel(R) UHD Graphics και από ότι έμαθα, δεν κάνει για παιχνίδια. Το παιχνίδι μου ζητάει την κάρτα γραφικών GeForce GTx 650 Ti. Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν παρόμοιες και πιο φθηνές σε πώληση? Υ.Γ. Υπάρχει κάποια λύση, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσω καινούρια κάρτα γραφικών και να την αλλάξω με εφαρμογές κάπως? Η Intel UHD είναι κάρτα γραφικών μόνο για να βλέπεις την επιφάνεια εργασίας, ίντερνετ, youtube και βίντεο, δεν κάνει για παιχνίδια. Το παιχνίδι δεν ζητάει συγκεκριμένα την GTX650 Ti, αναφέρει ότι χρειάζεται οπωσδήποτε να έχεις αυτήν ή κάποια ποιο δυνατή από αυτήν ή κάποια ποιο καινούργια που να είναι ίδια ή καλύτερη προκειμένου να μπορέσει λειτουργήσει ικανοποιητικά. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να αντικαταστήσεις την κάρτα γραφικών με εφαρμογές. . Κλείνοντας, η GTX650 είναι πλέον αρχαία κάρτα τεχνολογικά και δεν πωλείται στα καταστήματα ή ίσως βρεις καμμία ξεχασμένη ακόμα σε κάποιο αλλά δεν αξίζει τα χρήματα. Αναγκαστικά θα χρειαστεί να αγοράσεις καινούργια αλλά όχι όποια βρεις φθηνότερα διότι μπορεί τελικά να είναι χειρότερη από την 650. Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις και στις αγγελίες με τα μεταχειρισμένα αλλά αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο καλύτερα να ρωτήσεις πριν κάνεις οτιδήποτε. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Προφανώς μιλάμε για τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. (Ισως 10ης γενιάς). Αν μπορείς, γράψε μας το υπόλοιπο σύστημα σου και τι παιχνίδια σε ενδιαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αυτήν την κατηγορία για να βοηθήσω ο ίδιος αλλά φαντάζομαι ότι μιλάμε για την φθηνότερη κάρτα γραφικών που μπορεί να πάρει αφαιρουμένων καρτών που είναι τέρμα υπερτιμολογημένες για τις επιδόσεις που προσφέρουν ακόμη και αν είναι φθηνότερες ποια θα ήταν αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ούτε το υπόλοιπο σύστημα σου γράφεις, ούτε για ποια παιχνίδια αναφέρεσαι. Επίσης κανένα παιχνίδι δεν ζητάει συγκεκριμένη gpu, προφανώς αναφέρεσαι στις ελάχιστες ονομαστικές απαιτήσεις που δίνει ο κατασκευαστής του παιχνιδιού οι οποίες δεν είναι πάντα ακριβείς. Αν έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου το δοκιμάζεις και βλέπεις πως ανταποκρίνεται ο υπολογιστής σου. Τώρα όσο αφορά για τις κάρτες που κυκλοφορούν στην αγορά το μίνιμουμ που θέλεις ώστε να είναι πάνω από την αρχαία 650 ti είναι η GT 1030 (με gddr 5 μνημη) ή rx 550 από amd μεριά. Φυσικά μπορείς να κοιτάξεις και σε μεταχ. αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα