Arizonazvan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα ! Εχω ενα θέμα με το Instagram account και θα ήθελα βοήθεια αν μπορεί κάποιος !!! Διέγραψα το Google 2FA και τώρα δεν μπορώ να μπώ στο instagram account μου. Μπορώ να αλλάξω κωδικό αλλα δεν μπορώ να μπώ λόγο οτι μου ζητάει κωδικό και δεν έχω την επιλογή να τον στείλει στον αριθμό τηλ μου Υπάρχει κάποια λύση ??
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Arizonazvan είπε Διέγραψα το Google 2FA Δηλαδή διέγραψες τον λογαριασμό των εμαιλ σου;
Arizonazvan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Διέγραψα την εφαρμογή που υπήρχε ο κωδικός επαλήθευσης. ( google authenticator ) Αυτό ειναι σαν ενα έξτρα επίπεδο ασφαλείας για τον λογαριασμό.. Μπορείς να βάλεις είτε να έρχεται SMS με εναν κωδικό σαν verification η να βάλεις το authenticator Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από Arizonazvan
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Αν κλικάρεις στο backup codes; Τι επιλογές σου δίνει;
Arizonazvan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Να βάλω ενα backup code αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποιον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα