kounga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Με τα διάφορα Fuell pass, Διακοπές για Ολους - τωρα έρχεται και το food pass - να "κουμπώνουν" σε διαφορετικό μέλος της οικογένειας με άλλο ΑΦΜ, τι μπορω να κανω στο κινητό για να δέχεται το MyAlpha Wallet τον διαφορετικό λογαριασμό; *Για όποιον δεν κατάλαβε: Το Fuell Pass ήταν στο ΑΦΜ μου, έβαλα το MyAlpha Wallet στο κινητο μου για την ηλεκτρονική κάρτα, όλα καλά. Στη συνέχεια ήρθε το Διακοπές για Ολους στο ονομα της γιαγιας μου που δεν εχει φυσικά smartphone. Όταν πήγα να βάλω πάλι το MyAlpha Wallet στο όνομα της γιαγιάς μου, δεν με άφησε, καθώς κάθε κινητό "κουμπώνει" με ένα λογαριασμό MyAlpha Wallet...
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Ή βάζεις την εφαρμογή σε άλλο smartphone, ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο αφού διαγράψεις και εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή και αφήσεις να περάσουν 24 ώρες. 1
sofiathereal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Εάν έχεις xiaomi έχεις και τις διπλοτυπες εφαρμογές και τον Δεύτερο χώρο. 1
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, kounga είπε Στη συνέχεια ήρθε το Διακοπές για Ολους στο ονομα της γιαγιας μου που δεν εχει φυσικά smartphone. Όταν πήγα να βάλω πάλι το MyAlpha Wallet στο όνομα της γιαγιάς μου, δεν με άφησε, καθώς κάθε κινητό "κουμπώνει" με ένα λογαριασμό MyAlpha Wallet... Κανε εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη. Γνωστο προβλημα το οποιο εχει γραφτει αρκετες φορες και στα υπολοιπα pass 2 1
SakafliaC Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Έχει και τα προβλήματα του ο κομμουνισμός με τόσα κουπόνια..
kounga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Στις 22/1/2023 στις 7:28 ΜΜ, Joshua21 είπε Ή βάζεις την εφαρμογή σε άλλο smartphone, ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο αφού διαγράψεις και εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή και αφήσεις να περάσουν 24 ώρες. Σωστά, αλλά αν ειχα κι άλλο κινητό... Στις 22/1/2023 στις 9:42 ΜΜ, sofiathereal είπε Εάν έχεις xiaomi έχεις και τις διπλοτυπες εφαρμογές και τον Δεύτερο χώρο. Δηλαδη έχω δυο AlphaWallet apps στο ιδιο κινητό, το καθε app σε διαφορετικο ονομα. Έχεις καποιο link με οδηγίες για τη φάση με τις Διπλότυπες και Δευτερο χώρο; Ειναι δυο διαφορετικά κόλπα που μπορώ να δοκιμάσω ή το ίδιο; Στις 23/1/2023 στις 1:20 ΠΜ, SabotazNic είπε Κανε εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη. Γνωστο προβλημα το οποιο εχει γραφτει αρκετες φορες και στα υπολοιπα pass Εννοείς εκκαθάριση δεδομ και μετά απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση στο νεο λογαριασμό; Το είχα κάνει, αλλά το προβλημα ειναι οτι βλέπει το Android το "δικό" μου MyAlpha Mobile με το οποίο για καποιο λογο που δεν εχω καταλάβει, συνδεεται με το Alpha Wallet, κι έτσι δεν με αφήνει. Μήπως πρεπει να απεγκαταστήσω και το MyAlpha Mobile?
aces Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, kounga είπε Εννοείς εκκαθάριση δεδομ και μετά απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση στο νεο λογαριασμό; Το είχα κάνει, αλλά το προβλημα ειναι οτι βλέπει το Android το "δικό" μου MyAlpha Mobile με το οποίο για καποιο λογο που δεν εχω καταλάβει, συνδεεται με το Alpha Wallet, κι έτσι δεν με αφήνει. Μήπως πρεπει να απεγκαταστήσω και το MyAlpha Mobile? Υπαρχει μια πιθανοτητα να το "βλεπει" το ιδανικο θα ηταν να υπηρχε και 2η συσκευη για να το κανεις σωστα. Πρεπει πρώτα να περασει και 24ωρο & ξαναδοκιμασε εκ νεου να εισαγεις τα στοιχεια μετα απο 1 μέρα.
aris7771 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Γειά σας παιδιά!! Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τη εφαρμογή myalpha wallet. επειδή η παλιά μου κάρτα της άλφα μπανκ έληξε και παρέλαβα την καινούργια και την έχω ενεργοποιήσει, χρειάζεται να κάνω κάτι στην εφαρμογή?εννοω χρειάζεται προσθήκη νέας κάρτας ή δεν παίζει ρόλο?
Titos301 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Στις 25/4/2023 στις 2:23 ΠΜ, aris7771 είπε Γειά σας παιδιά!! Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τη εφαρμογή myalpha wallet. επειδή η παλιά μου κάρτα της άλφα μπανκ έληξε και παρέλαβα την καινούργια και την έχω ενεργοποιήσει, χρειάζεται να κάνω κάτι στην εφαρμογή?εννοω χρειάζεται προσθήκη νέας κάρτας ή δεν παίζει ρόλο? αν δεν κανω λαθος, αυτη η εφαρμογη της alpha bank, my alpha wallet, εχει πλεον καταργηθει, οποτε πλεον για να πληρωσεις μεσω NFC πρεπει να προσθεσεις τις καρτες στο google pay, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel&hl=el&gl=US
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, Titos301 είπε αν δεν κανω λαθος, αυτη η εφαρμογη της alpha bank, my alpha wallet, εχει πλεον καταργηθει, οποτε πλεον για να πληρωσεις μεσω NFC πρεπει να προσθεσεις τις καρτες στο google pay, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel&hl=el&gl=US Δεν καταργήθηκε - απλά έχει να ενημερωθεί από τον Αύγουστο. Γι' αυτό και οι όποιες δυσλειτουργίες.
Titos301 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν καταργήθηκε - απλά έχει να ενημερωθεί από τον Αύγουστο. Γι' αυτό και οι όποιες δυσλειτουργίες. αχα, παντως απαραδεκτο να πρεπει να ανακαλυψεις μονος σου οτι πλεον δεν λειτουργει γαιτι δεν λειτουργει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα