citylop Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα, εδώ και 4-5 ημέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Netflix, συγκεκριμένα σε 2 τηλεοράσεις ξεκίνησε να βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί κλπ. στην αρχή θεώρησα ότι μπορεί να φταίει το ρουτερ οπότε έκανα τα κλασικά restart , μετά λέω μπα θα φταίει το Netflix, μετά τα έριξα στην εφαρμογή, έκανα απεγκατάσταση, καθαρισμό, εργοστασιακή επαναφορά. Τελικά τίποτα δεν δούλευε ενώ όταν έτρεχα το fast.com για να δω ταχύτητα μου έβγαζε 50αρα κανονικά. Δοκίμασα από ταμπλετ και εκεί ξαφνικά δούλευε αλλά χωρίς να φορτώνουν όλα τα εξώφυλλα από το περιεχόμενο, και εκεί άρχισα να υποπτεύομαι ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Έκανα μια πρώτη επικοινωνία με την Vodafone και μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα «σύνδεσης με το Netflix» ότι το ξέρουν και αναμένουν να φτιαχτεί. Το πρόβλημα όμως παραμένει εδώ και 4 ή 5 ημέρες ενώ δεν βλέπω και καμία αναφορά σχετική πουθενά. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα ή είμαι μόνος μου;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Από αυτα που περιγράφεις το προβλημα ειναι αποκλειστικά του παρόχου σου. Τωρα πότε και αν θα φτιαξει δύσκολο να το μαθεις. Αλλαξε dns να δεις μήπως και παίξει
citylop Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Από αυτα που περιγράφεις το προβλημα ειναι αποκλειστικά του παρόχου σου. Τωρα πότε και αν θα φτιαξει δύσκολο να το μαθεις. Αλλαξε dns να δεις μήπως και παίξει Το πρόβλημα είναι εκεί και μου είπαν μόνοι τους ότι κάνουν δοκιμές με dns αλλά δεν έχει δουλέψει ακόμα.
prometheas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Αντιμετωπίζω και εγώ το ιδιο προβλημα σποραδικά (πάροχος : Cosmote, 100/10). Φαινεται να εχει βελτιωθεί με αλλαγή DNS (εβαλα της Cloudflare)
citylop Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα παιδιά, εμένα ως δια μαγείας και χωρίς να κάνω καμία αλλαγή σε dns (έχω από την αρχή cloudflare) φτιάχτηκε από την Vodafone. Άρα ήταν αποκλειστικά δικό τους θέμα. 1
themasternik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Καλησπερα, Εχω και εγω 100αρα vodafone και το netflix δεν εμφανιζει παρα πολλες σειρες οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi στο κινητο, ενω οταν ειμαι με δεδομενα τις δειχνει κανονικα.Τι μπορει να φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα