motion75 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 καλησπερα. εχω ενα παλιο ipad air mini. δεν ειναι στην λιστα αυτων που δεχονται την πιο προσφατη ios ενημερωση. Υπαρχει περιπτωση να το hackαρω ωστε να δεχθει την ενημερωση? ή τι κανω σε αυτην την περιπτωση. ευχαριστω
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, motion75 είπε καλησπερα. εχω ενα παλιο ipad air mini. δεν ειναι στην λιστα αυτων που δεχονται την πιο προσφατη ios ενημερωση. Υπαρχει περιπτωση να το hackαρω ωστε να δεχθει την ενημερωση? ή τι κανω σε αυτην την περιπτωση. ευχαριστω Το αφήνεις όπως είναι.
motion75 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Το αφήνεις όπως είναι. δεν γινεται τιποτα?? και χρειαζομαι να εγκαταστησω το viber και δεν με αφηνει.
Dinos1973 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, motion75 είπε καλησπερα. εχω ενα παλιο ipad air mini. δεν ειναι στην λιστα αυτων που δεχονται την πιο προσφατη ios ενημερωση. Υπαρχει περιπτωση να το hackαρω ωστε να δεχθει την ενημερωση? ή τι κανω σε αυτην την περιπτωση. ευχαριστω Δυστυχώς λόγο ηλικίας είναι άχρηστα !!! 1
flyer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, motion75 είπε καλησπερα. εχω ενα παλιο ipad air mini. δεν ειναι στην λιστα αυτων που δεχονται την πιο προσφατη ios ενημερωση. Υπαρχει περιπτωση να το hackαρω ωστε να δεχθει την ενημερωση? ή τι κανω σε αυτην την περιπτωση. ευχαριστω Για δοκίμασε…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα