sarisn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, εδώ και περίπου 2 μήνες όποτε βλέπω οτιδήποτε στο Disney+, είτε σειρά είτε ταινία, ο ήχος που ακούω είναι PCM δικάναλος.. μέχρι τότε ο ήχος ήταν Dolby Digital μια χαρά. Δεν θυμάμαι αν αυτό συνέβη μετά από κάποιο update της εφαρμογής. Θέμα του ενισχυτή δεν είναι γιατί από Netflix ο ήχος παίζει όπως πρέπει (πολυκάναλος Dolby Digital κλπ.). Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από sarisn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Για αρχη πες μας τι συσκευη χρησιμοποιεις; tv box, και αν ναι ποιο; ενσωματωμενη εφαρμογη τηλεορασης; δωσε παραπανω ινφο γενικως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gou76 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Και εμένα με mi box το disney plus δεν μου δίνει Dolby digital ούτε dts με οπτική στον ενισχυτή. Όταν όμως κάνω cast από το tablet στην τηλεόραση μέσω του mi box τότε παίρνω κανονικά πολυκάναλο ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχετε δίκιο ξέχασα τις (σημαντικές) λεπτομέρειες! Κάνω cast από το κινητό ή το tablet σε chromecast. Έχω κι' εγώ το mi box s αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ, για τον ίδιο λόγο, δεν παίζει dolby digital ή dts μέσω της εφαρμογής. Ο ενισχυτής μου είναι ο Yamaha RX-V4A. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από sarisn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 24/1/2023 στις 5:45 ΠΜ, sarisn είπε Έχετε δίκιο ξέχασα τις (σημαντικές) λεπτομέρειες! Κάνω cast από το κινητό ή το tablet σε chromecast. Έχω κι' εγώ το mi box s αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ, για τον ίδιο λόγο, δεν παίζει dolby digital ή dts μέσω της εφαρμογής. Ο ενισχυτής μου είναι ο Yamaha RX-V4A. δεν ξερω αν με cast περναει κατι αλλο καλυτερα παιξε απ ευθειας απο την εφαρμογη της τηλεορασης η του box και ρυθμισε τα hdmi σε enhanced, και passthrough Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Ntinaras είπε δεν ξερω αν με cast περναει κατι αλλο καλυτερα παιξε απ ευθειας απο την εφαρμογη της τηλεορασης η του box και ρυθμισε τα hdmi σε enhanced, και passthrough Ναι αλλά πώς εξηγείς το γεγονός ότι στο Netflix παίζει σωστά ο ήχος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα