NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 πασπαρτου-βύζμα μέσα για να μην χτυπάει σε περίπτωση που κάτσει κάποιος και δεν θέλει να την φορέσει. Κι δέχεσαι τετοιο πραγμα σαν οδηγός ?? Απαράδεκτο. Προσωπικά, για να βαλω μπρος το αμάξι οταν οδηγάω εγω , απαραιτήτως ολοι ζώνη! Και στους πίσω υποχρεωτικά και αμετάκλητα ! Νομίζω οτι ο TS ανέφερε καπου πως η ταχύτητα προ φρεναρισματος ηταν περιπου 20 χαω . Ειναι αρκετά χαμηλή στα ορια του σέρνομαι, που ακομα και με ενα φρενάρισμα πανικού σε συνδιασμό με το abs το αμαξι δεν παθαίνει τέτοια ζημιά, ούτε και καβαλαει το κράσπεδο. Εκτος και αν τα λάστιχα του ηταν semi και εντελώς παγωμένα. Υποθέτω πως ή η ταχύτητα ηταν 3πλασια , ή ο οδηγός τρομαξε απο το φρενάρισμα πανικού με το abs να του κλωτσαει το πεταλ και σηκωσε το πόδι απο το φρένο. Επίσης οι αισθητήρες των αερόσακων δεν βρισκονται μπροστα στον προφυλακτήρα. Αλλα καπου πιο πίσω και ανοίγουν σε συγκεκριμένες τιμές G και κλίσεων. Ολα αυτα που ειπα με τα 20χαω που διάβασα απέχουν μίλια μακριά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε πασπαρτου-βύζμα μέσα για να μην χτυπάει σε περίπτωση που κάτσει κάποιος και δεν θέλει να την φορέσει. Κι δέχεσαι τετοιο πραγμα σαν οδηγός ?? Απαράδεκτο. Προσωπικά, για να βαλω μπρος το αμάξι οταν οδηγάω εγω , απαραιτήτως ολοι ζώνη! Και στους πίσω υποχρεωτικά και αμετάκλητα ! Νομίζω οτι ο TS ανέφερε καπου πως η ταχύτητα προ φρεναρισματος ηταν περιπου 20 χαω . Ειναι αρκετά χαμηλή στα ορια του σέρνομαι, που ακομα και με ενα φρενάρισμα πανικού σε συνδιασμό με το abs το αμαξι δεν παθαίνει τέτοια ζημιά, ούτε και καβαλαει το κράσπεδο. Εκτος και αν τα λάστιχα του ηταν semi και εντελώς παγωμένα. Υποθέτω πως ή η ταχύτητα ηταν 3πλασια , ή ο οδηγός τρομαξε απο το φρενάρισμα πανικού με το abs να του κλωτσαει το πεταλ και σηκωσε το πόδι απο το φρένο. Επίσης οι αισθητήρες των αερόσακων δεν βρισκονται μπροστα στον προφυλακτήρα. Αλλα καπου πιο πίσω και ανοίγουν σε συγκεκριμένες τιμές G και κλίσεων. Ολα αυτα που ειπα με τα 20χαω που διάβασα απέχουν μίλια μακριά! Μπορεί και να είχα παραπάνω εννοείται. Προφανώς δεν κοίταξα το κοντέρ. Αυτή είναι η εντύπωση μου Όταν πάτησα το φρένο ήταν αργά και από το φρενάρισμα πιστεύω ότι έπεσα στα 20. Ο λόγος που έκανε τέτοια ζημιά είναι επειδή η ρόδα βρήκε πλαγίως με την ζάντα και όχι με το λάστιχο ώστε απλά να ανεβω το πεζοδρόμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, vaggelisthesgr είπε Πιστεύω επίσης ότι έσπασε ψαλίδι , μπιλιοφόρο , ακραξόνιο και ενδεχομένως να πήρε και η κρεμαριέρα. Το αμορτισέρ φαίνεται σε νορμαλ κατάσταση. αυτά + ζάντα +λάστιχο + φρένα + τιμόνι είναι στάνταρ. Μετά θες και ταμπλό για τους αερόσακους. Φαίνεται ότι το χιλιαρικάκι θα το πάρεις από την ασφάλεια. https://www.nextdeal.gr/asfalistiki-agora/diamesolavisi/84863/pos-kalyptontai-oi-ylikes-zimies-stoys-aerosakoys-mesa-apo-ta Πιο μεγάλη πρεμούρα θα είχα να το πάω σε έμπιστο συνεργείο όμως που να χει καλά κονέ με μάντρες για ανταλλακτικά και να εμπιστευτώ την τιμή που θα μου πει και την δουλειά που θα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε πασπαρτου-βύζμα μέσα για να μην χτυπάει σε περίπτωση που κάτσει κάποιος και δεν θέλει να την φορέσει. Κι δέχεσαι τετοιο πραγμα σαν οδηγός ?? Απαράδεκτο. Προσωπικά, για να βαλω μπρος το αμάξι οταν οδηγάω εγω , απαραιτήτως ολοι ζώνη! Και στους πίσω υποχρεωτικά και αμετάκλητα ! Κι έλεγα, μόλις είδα για βύσμα στη ζώνη, πότε θα σκασουν οι νομοταγείς πολίτες του insomnia Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από GodzillaCover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Κι έλεγα, μόλις είδα για βύσμα στη ζώνη, πότε θα σκάσουν οι νομοταγείς πολίτες του insomnia Δεν είναι θέμα νομοταγούς. Είναι θέμα μη - βλαμμένου και μη - αυτοκτονικού. Όταν έλεγα για βαθιά Βαλκάνια στο πρώτο-δεύτερο ποστ μου, ήξερα τι έλεγα, ως φαίνεται... Εγώ απορώ με τους Βαλκάνιους του "δε φοράω ζώνη" και του "βάζω βύσμα για να μην κουδουνάει το μπλιμπλικόνι" πάντως. Όποτε μπαίνω σε ταξί, δοκιμάζω ζώνη και δε δουλεύει, ζητάω αποβίβαση και παίρνω άλλο. Μια φορά περίμενα να ανοίξει η πόρτα του γκαράζ μου και οδήγησα εντός του οικοπέδου χωρίς ζώνη, είπα να τη βάλω μόλις βγω στο δρόμο. Λοιπόν, το συναίσθημα αυτό ότι αιωρείσαι και ότι ανά πάσα στιγμή γέρνεις απροστάτευτος, μπορείς να εκτοξευτείς, ή μπορείς να κουτουλήσεις όπου να'ναι με όποια ταχύτητα να'ναι, απορώ πώς το αντέχουν αυτοί που δε φορούν ζώνη. Πραγματικά αισθάνεσαι ανίσχυρος, ξεκρέμαστος, ευάλωτος χωρίς ζώνη. Δεν καταλαβαίνω με τίποτα γιατί και ποιος βαριέται να κάνει μία κίνηση 1 δευτερόλεπτο, ή τον πιέζει ένα μαλακό ύφασμα που ίσα - ίσα σε ακουμπάει και παραμετροποιείται ελεύθερα με την κίνησή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Όσοι δυσανασχετουν και δεν θέλουν να βάζουν ζώνη είναι κυρίως όσοι δεν έχουν τρακάρει με ένα μέτριο ως σοβαρό τρακάρισμα για να τους αφήσει τραυματισμό η αν όχι τότε να τους τρομάξει σοβαρά. Όταν δεις την γλυκα και τον παραλίγο κίνδυνο στα παραπάνω συμμορφωνεσαι και παίρνεις μέτρα ασφαλείας. Αν δεν έχεις αντιμετωπίσει τα παραπάνω τότε απλά μένεις στην αφελεια και την δήθεν σιγουριά σου ότι "σιγά μωρέ εγώ οδηγαω Χ χρονια και δεν τρακαρα ποτέ, δεν έπαθα τίποτα, η ζώνη ενοχλεί και δεν την χρειάζομαι γιατί είναι υπερβολή, να την φορέσουν οι γέροι οι τάδε οι δεινά" και μπλα μπλα. Το ίδιο και για λάστιχα και ένα σωρό. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να έχεις τρακάρει απλά να επιμένεις στην μη αλλαγή νοοτροπίας, οπότε εκεί μιλάμε για άτομο με καλο στον εγκέφαλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Άλλο ένα θέμα που πλακώνουν οι γνωστοί άγνωστοι τέλειοι σε όλα στη ζωή τους να βγάλουν τα εσώψυχά τους και να πέσουν για ύπνο χορτασμένοι κι ευχαριστημένοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Αυτό που σε κάθε θέμα αυτοκινήτου μπαίνετε κάμποσοι και αρχιζεται και λέτε για παραμέληση οχήματος, δεν άλλαξες λάστιχα, δεν έκανες σέρβις , λες και εσείς τα κάνετε όλα καλά και σωστά και στην ώρα τους. Όταν κατεβαίνω Ελλάδα με πιάνουνε τα κλάμματα με την κατάσταση των οχημάτων στον δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις