Rebirth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους! Προσπαθώντας να αποφύγω το... έμφραγμα ξεκίνησα ξανά τρέξιμο στα 42+. Είχα ένα Huawei Band 4, το οποίο είναι εξαιρετικό (αν και χωρίς GPS), αλλά δεν συνεργάζεται με το Google Fit ούτε το myfitnesspal (κάτι που χρειάζομαι). Προφανώς ξεχνάμε Huawei/Honor. Για τα Amazfit διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα σε ό,τι αφορά το accuracy του heart monitor, λίγο καλύτερα -αλλά και πάλι όχι καλά- για το Mi Watch. Υπάρχει smart watch (το προτιμώ από band) με αξιόπιστο heart monitor και GPS έως 120 ευρώ, που να κάνει sync με Google Fit / myfitnesspal; Ευχαριστώ πολύ!
lneam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 ολοι θελουν .... αυτα που κανει μια ferrari στην τιμη ενος Kia. εγω προτεινω Garmin. Οσο πιο ακριβο, τοσο καλυτερο garmin - suunto - polar για review εδω https://www.navigation-professionell.de/ https://www.dcrainmaker.com/ 1
Rebirth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Προφανώς δεν περιμένω κορυφαίες επιδόσεις από ένα tracker "watch" των 100-120 ευρώ. Απλά δεν θέλω να είναι τελείως... οφσάιντ σε ό,τι αφορά τους παλμούς. Η χρήση θα είναι καθαρά ερασιτεχνική. Ευχαριστώ 1
lneam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 αφου εχεις επιγνωση της καταστασης, τοτε οτι φθηνο αγορασεις θα εχει αποκλιση στις μετρησεις οπως παλμοι, βηματα, στιγμα, ...... πιθανον και bugs στο sw αγορασε οτι καλυπτει τις αναγκες σου σε μετρησεις και ξεχνα την πιστοτητα σε αυτα που κανει .... λογο τιμης προσωπικα θα αγοραζα σε χαμηλο κοστος μια συσκευη που μετραει πολλα πραγματα και ας εχει σφαλμα. Τουλαχιστον θα ειχα μια σφαιρικη εικονα σε αυτες τις μετρησεις για το σωμα μου 1
kostasbm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 είμαι 65 και τρέχω αρκετά χρονια ... ότι πάρεις να έχει ζώνη στήθους....αυτό είναι το ποιο σωσστο και ακριβές σε μετρήσεις να μπορείς να βάλεις κάποιο όριο στο ρολόι να σου χτυπάει καμπανάκι όταν το περνάς έτσι κανονίζεις το ρυθμό σου όταν τρέχεις...... αυτά μπορείς να τα έχεις χωρίς να χρειαστεί να πτωχεύσεις αγοράζοντας πανακριβα smartwatch ..... 1
lneam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, kostasbm είπε είμαι 65 και τρέχω αρκετά χρονια ... ότι πάρεις να έχει ζώνη στήθους....αυτό είναι το ποιο σωσστο και ακριβές σε μετρήσεις να μπορείς να βάλεις κάποιο όριο στο ρολόι να σου χτυπάει καμπανάκι όταν το περνάς έτσι κανονίζεις το ρυθμό σου όταν τρέχεις...... αυτά μπορείς να τα έχεις χωρίς να χρειαστεί να πτωχεύσεις αγοράζοντας πανακριβα smartwatch ..... και μετα να τηλεφωνει στο ... 166
Rebirth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, lneam είπε προσωπικα θα αγοραζα σε χαμηλο κοστος μια συσκευη που μετραει πολλα πραγματα και ας εχει σφαλμα. Τουλαχιστον θα ειχα μια σφαιρικη εικονα σε αυτες τις μετρησεις για το σωμα μου Νομίζω κάπως έτσι θα κινηθώ. Κυρίως για το κίνητρο βασικά. 3 ώρες πριν, kostasbm είπε είμαι 65 και τρέχω αρκετά χρονια ... ότι πάρεις να έχει ζώνη στήθους....αυτό είναι το ποιο σωσστο και ακριβές σε μετρήσεις να μπορείς να βάλεις κάποιο όριο στο ρολόι να σου χτυπάει καμπανάκι όταν το περνάς έτσι κανονίζεις το ρυθμό σου όταν τρέχεις...... αυτά μπορείς να τα έχεις χωρίς να χρειαστεί να πτωχεύσεις αγοράζοντας πανακριβα smartwatch ..... Καλημέρα και ευχαριστώ. Ναι νομίζω αυτό το «καμπανάκι» για τους σφυγμούς το έχουν ακόμη και τα απλά bands. Τώρα με ζώνη στήθους νομίζω ότι πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής. 1 ώρα πριν, lneam είπε
kostasbm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Rebirth είπε Νομίζω κάπως έτσι θα κινηθώ. Κυρίως για το κίνητρο βασικά. Καλημέρα και ευχαριστώ. Ναι νομίζω αυτό το «καμπανάκι» για τους σφυγμούς το έχουν ακόμη και τα απλά bands. Τώρα με ζώνη στήθους νομίζω ότι πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής. όχι μπορείς να πας σε πολύ φτηνότερη επιλογή...παλιά είχε και το λιδλ βγάλει ένα ρολογακι με ζώνη στήθους κάπου στα 30 ευρώ....κάτι σαν αυτό...https://www.chiotisgroup.gr/p/metritis-kardiakon-palmon-ins-8123
Rebirth Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, kostasbm είπε όχι μπορείς να πας σε πολύ φτηνότερη επιλογή...παλιά είχε και το λιδλ βγάλει ένα ρολογακι με ζώνη στήθους κάπου στα 30 ευρώ....κάτι σαν αυτό...https://www.chiotisgroup.gr/p/metritis-kardiakon-palmon-ins-8123 Κατάλαβα. Ναι. Απλά δεν έχει "smart" επιλογές, δλδ να φορτώνει τις... επιδόσεις στο τηλέφωνο. Είμαι σίγουρος ωστόσο ότι θα είναι πιο αξιόπιστο στις μετρήσεις.
lneam Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 με αυτη την φωτογραφια .... ολοι θα το αγορασουν ..... χα χα χα 39 λεπτά πριν, kostasbm είπε όχι μπορείς να πας σε πολύ φτηνότερη επιλογή...παλιά είχε και το λιδλ βγάλει ένα ρολογακι με ζώνη στήθους κάπου στα 30 ευρώ....κάτι σαν αυτό...https://www.chiotisgroup.gr/p/metritis-kardiakon-palmon-ins-8123
Rebirth Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Εν τέλει (επειδή πρόσφατα «κάηκα» από αγορά μεταχειρισμένου, δήθεν ανέγγιχτου band -η μπαταρία δεν κράταγε ούτε 8 ώρες) παρήγγειλα το Mi Watch. Έχοντας δει 100 κριτικές, γνωρίζω τις αρκετές αδυναμίες του και τα καλά του. Θεωρώ ότι θα είναι εντάξει για τη χρήση που το θέλω.
lneam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Rebirth είπε Εν τέλει (επειδή πρόσφατα «κάηκα» από αγορά μεταχειρισμένου, δήθεν ανέγγιχτου band -η μπαταρία δεν κράταγε ούτε 8 ώρες) παρήγγειλα το Mi Watch. Έχοντας δει 100 κριτικές, γνωρίζω τις αρκετές αδυναμίες του και τα καλά του. Θεωρώ ότι θα είναι εντάξει για τη χρήση που το θέλω. με γεια σου και περιμενουμε τις εντυπωσεις σου .... 1
Rebirth Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω πλέον περίπου μια βδομάδα το Mi Watch. Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι κανένα... μαχίμι. Πάω για τρέξιμο 2-3 φορές τη βδομάδα και πεζοπορία μια δυο φορές τον μήνα. Τα αρνητικά: Σημαντικό για πολλούς: Δεν υποστηρίζει Google Fit ούτε MyFitnessPal. Επομένως όσοι περιμένουν ότι θα κάνουν sync τα βήματα αυτόματα σε αυτές τις εφαρμογές ας επιλέξουν κάτι άλλο. Ακόμα και τα Mi Bands, που δουλεύουν το Zepp και όχι το Mi Fitness (το οποίο είναι για τα Mi Watch, S1, S1 Active), έχουν τη δυνατότητα συγχρονισμού με Google Fit. Το Μi Fitness δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα. Είναι λίγο ενοχλητικό ότι το κουμπί Home κατά τη διάρκεια της άσκησης λειτουργεί σαν Pause (π.χ. στην πεζοπορία ήθελα να δω το βαρόμετρο και δεν με άφηνε όσο έτρεχε η άσκηση, έπρεπε να τη σταματήσω παρότι συνέχιζα) Έφαγε bug το ξυπνητήρι. Το είχα αρχικά ενεργοποιήσει, μετά το απενεργοποίησα, όμως συνέχιζε να χτυπά τις επόμενες μέρες. Είναι γνωστό bug, επανέρχεται με unpair του ρολογιού (όμως δεν θα ξαναβάλω ξυπνητήρι στο Watch). Τα θετικά: Το έχω πάει δυο φορές για τρέξιμο και 13 χιλιόμετρα πεζοπορία με GPS ανοιχτό και τα έβγαλε με μια φόρτιση και είχε ακόμα! Γενικά η μπαταρία του νομίζω είναι καταπληκτική για τα χρήματα. Βγάζει άνετα 10ήμερο με 24ωρη παρακολούθηση παλμών, αρκετές ειδοποιήσεις και 2-3 προπονήσεις. Πολύ ακριβές GPS (τσεκαρίστηκε με Huawei GT2) Το GPS κλειδώνει πολύ γρήγορα, σε 3-5 δευτερόλεπτα Τσεκαρισμένα πολύ ακριβές και στα βήματα (αυτό το είχε παρατηρήσει και ο Αυστριακός που κάνει τα Scientific Reviews) Το altimeter έδινε 10-15 μέτρα διαφορά με το Huawei GT2, επομένως μια χαρά για μένα Εξαιρετική οθόνη για τα χρήματα Έχει καλό auto-detect για τρέξιμο και περπάτημα Το app δίνει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία και το VO2 max του δίνει ίδιες μετρήσεις με τα Garmin Κάποια faces (όπως αυτό στη φωτό) είναι όμορφα, ή έστω, αρέσουν σε μένα πολύ. Γενικά δείχνει πιο ακριβό απ' ό,τι είναι. Γενικά, για κάποιον που πάει απλά για τρέξιμο ή πεζοπορία είναι μια πολύ καλή λύση. Μου αρέσει ότι εμφανίζει ειδοποιήσεις και μπορώ να βλέπω πχ τι μου γράφουν στο whatsapp χωρίς να ανοίξω κινητό. Κατά τα άλλα, δεν μπορείς να απαντήσεις μέσω του watch. Αυτά πάνω κάτω παιδιά, πολύ ικανοποιημένος γι' αυτό που το ήθελα και χαίρομαι που δεν έδωσα ούτε τα +30-35 ευρώ για S1 Active. Να σημειώσω ότι πήγα σε Xiaomi για να «βλέπει» Google Fit, κάτι που δεν κατέστη δυνατό. Αλλά και πάλι, όλα ΟΚ. Τα workouts (όχι τα βήματα!) συγχρονίζουν με MyFitnessPal μέσω Strava. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από Rebirth 1
lneam Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 ευχαριστουμε για την αναλυτικη παρουσιαση της συσκευης. Οσοι το διαβασουν θα τους βοηθησει στην αγορα της. θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης. Εχεις δει αναλυτικα την ποιοτητα καταγραφης του GPS ? Εξαγει την καταγραφη σε γνωστα φορματ οπως gpx ή kml ? Εαν ναι, τοτε δοκιμασε να εισαγεις αυτο το αρχειο εδω https://brouter.de/brouter-web με drag and drop στην οθονη και κανε ζουμ στον χαρτη να δεις κατα ποσο εκει που περπατησες - εκει εχει καταγραψει. Μπορεις να εχεις απο τις ρυθμισεις της σελιδας και δορυφορικους χαρτες. Στην επιλογη more εχει και αλλους χαρτες Δοκιμασε εκτος απο την καταγραφη στην φυση - ανοικτο χωρο - , να κανεις και μεσα στην πολη σε ψηλα κτηρια. Εαν μπορεις στειλε μου αυτα τα 2 αρχεια με pm για να δω ποσο καλο ειναι το αποτελεσμα.
Rebirth Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Να είσαι καλά. Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω (αν και δεν έχω δει κάτι για extract μέχρι στιγμής). Αυτό που είπα για το GPS έχει να κάνει α) με άμεση σύγκριση με GT2 και β) μετά από τρέξιμο που έκανα σε γνωστή διαδρομή, όπου είδα ότι «έγραψε» εκεί που πάτησα όντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα