Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να δωρησω,έστω να χαρίσω το υποθηκευμένο σπίτι μου εξ'αδιαιρετου με γη.Το δάνειο το έχω παγώσει με το νόμο Κατσέλη κ δεν είναι πολλά 30.000€,αλλά δε θέλω να φαίνομαι στην τράπεζα με χρέος,ούτε να βγάλω κερδος.Ο μεσίτης θέλει μεσιτεία,εγώ μιλάω για παραχωρηση αλλά να πάρει το βάρος,χωρίς να απαιτείται να πληρωθεί όλο το ποσό επιτοπου.Γνωριζετε που ν'απευθυνθω γι'αυτό,κάποιο site,κάτι γι'αυτό?Η τράπεζα δεν το παίρνει Εγώ θέλω απλώς να φύγει από τα χέρια μου.Εχετε κάποια ιδέα?τι να κάνω?

Δημοσ.

Όποιος κι αν είναι αυτός που θα του πουλήσεις, δωρίσεις/χαρίσεις το ακίνητο, θα πρέπει να εξοφληθει το χρέος προς την τράπεζα. Οπότε, πρέπει να βρεις ενδιαφερόμενο που να συμφωνεί να του πουλήσεις/χαρίσεις και παράλληλα να καταβάλει το ποσον για να εξοφλήσεις το χρέος και να κλείσει η οφειλή σου προς την τράπεζα, μετά ολοκληρώνεται και η μεταβίβαση του ακινήτου. Για περισσότερα, ρώτα δικηγόρο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Elli1979 είπε

Θέλω να δωρησω,έστω να χαρίσω το υποθηκευμένο σπίτι μου εξ'αδιαιρετου με γη.Το δάνειο το έχω παγώσει με το νόμο Κατσέλη κ δεν είναι πολλά 30.000€,αλλά δε θέλω να φαίνομαι στην τράπεζα με χρέος,ούτε να βγάλω κερδος.Ο μεσίτης θέλει μεσιτεία,εγώ μιλάω για παραχωρηση αλλά να πάρει το βάρος,χωρίς να απαιτείται να πληρωθεί όλο το ποσό επιτοπου.Γνωριζετε που ν'απευθυνθω γι'αυτό,κάποιο site,κάτι γι'αυτό?Η τράπεζα δεν το παίρνει Εγώ θέλω απλώς να φύγει από τα χέρια μου.Εχετε κάποια ιδέα?τι να κάνω?

Αφού είναι εξ αδιαιρέτου γιατί δεν το δίνεις στον άλλο?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αφού είναι εξ αδιαιρέτου γιατί δεν το δίνεις στον άλλο?

Eξ'αδιαιρετου εννοώ το οικόπεδο μαζί με το σπίτι δε διαμοιράζεται πάει πακέτο με το σπίτι.

19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Εκκλησία,μοναστήρι......Θα βρουν αυτοί την άκρη.

Μου βάζεις ιδέες!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Elli1979 είπε

Eξ'αδιαιρετου εννοώ το οικόπεδο μαζί με το σπίτι δε διαμοιράζεται πάει πακέτο με το σπίτι.

Μου βάζεις ιδέες!

Δεν κατάλαβες!!!

Να το δώσεις σε αυτόν που το έχετε μαζί εξ αδιαιρέτου 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Elli1979 είπε

Μου βάζεις ιδέες!

Οταν λεμε εξ αδιαιρέτου εννοούμε οτι εχουμε το ακίνητο με κάποιον η κάποιους αλλους και δεν μας ανήκει το 100%

• Like 4
Δημοσ.

Από τη στιγμή που είσαι σε νόμο Κατσέλη και δεν ακολουθείς τις πληρωμές δεν μπορείς να κάνεις τπτ πριν στο πει ρητά το δικαστήριο. Η τράπεζα δεν το μπορεί να το πάρει και να θέλει ,αυτό ήταν το νόημα του νόμου Κατσέλη. Πρακτικά πρέπει να γίνει δικαστήριο και εκεί θα αποφασίσει τι θα μπορείς να κάνεις με το ακίνητο, αν ακολουθούσες τις πληρωμές πάλι θα έκανες δικαστήριο απλά θα ήταν πιο εύκολες οι διαδικασίες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cumulus είπε

Το ωραιο ειναι οτι καποιος θελει να δωρισει κατι που δεν ειναι δικο του.

Ε καλα, εδω οι τραπεζες μεσω των πλειστηριασμων πουλανε σπιτια που δεν ειναι δικα τους 🤡

• Like 2
  • Confused 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lector είπε

Ε καλα, εδω οι τραπεζες μεσω των πλειστηριασμων πουλανε σπιτια που δεν ειναι δικα τους 🤡

Και ποίου είναι ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 22/1/2023 στις 3:24 ΠΜ, Elli1979 είπε

.Ο μεσίτης θέλει μεσιτεία,εγώ μιλάω για παραχωρηση αλλά να πάρει το βάρος,χωρίς να απαιτείται να πληρωθεί όλο το ποσό επιτοπου.

Η τράπεζα θα το δεχτεί εξωδικαστικά μόνο αν πληρωθεί ολόκληρο το ποσό συν τους τόκους που χρωστούσες πριν μπεις στο Ν. Κατσέλη.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...