Προς το περιεχόμενο

[Samsung Gaming Monitor] 25"/27'' Odyssey G4 249€/299€ αντιστοιχα @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Samsung Monitor 25" Odyssey G4 Gaming 249 ευρώ ( Skroutz Bestrprice από 280 ) - Ιστοσελίδα προϊόντος

Samsung Monitor 27" Odyssey G4 Gaming 299 ευρώ ( Skroutz Bestprice από 303 ) - Ιστοσελίδα προϊόντος

"Φουτουριστικός σχεδιασμός και ανάλυση Full HD, ρυθμό ανανέωσης στα 240Hz, χρόνο απόκρισης στο 1ms, τεχνολογία AMD FreeSync™ Premium & Nvidia G-Sync για μοναδική εμπειρία gaming!". IPS Panel.

Εγγύηση 0 καμμένων Pixel από την Πλαίσιο.

Rtings review

Reviews 25 ίντσες.

Reviews 27 ίντσες.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1
Δημοσ.

Αξίζει να πουλήσω το δικό μου (Alienware 2521 HFL) για να παρω αυτο? Ετσι γιατι εγινε και 2 χρονων πλεον το δικο μου.. 😋

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε

Αξίζει να πουλήσω το δικό μου (Alienware 2521 HFL) για να παρω αυτο? Ετσι γιατι εγινε και 2 χρονων πλεον το δικο μου.. 😋

Αυτό έχεις;

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να πάρει από αλλού το G5 με 300 ευρώ που έχει 2Κ ανάλυση. Πάντως εγώ που έχω το G5 2 χρόνια σχεδόν, δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ικανοποιημένος. Μου έχει χαλάσει ήδη μια φορά το πάνελ και μου δώσανε νέα οθόνη. Και γενικά αν δείτε reviews ( για το G5 πάντα ) δεν έχει τα καλύτερα. Δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια για g4. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Η ανάλυση 1920 x 1080 για 27 ίντσες τελικά είναι αρκετή ή μήπως είναι λίγη?

Εγώ θα έμενα σε 24-25αρι για 1080. 

Το 25αρι παντως φαινεται εξαιρετικη περιπτωση, 1080p240Hz 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, k_dinos είπε

Το θέμα ίντσες/ανάλυση πάντα έχει να κάνει και με την απόσταση και εκτός αυτού είναι και υποκειμενικό. Ρίξε μια ματιά κι εδώ https://stari.co/tv-monitor-viewing-distance-calculator

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, k_dinos είπε

Υπεραρκετή αν ρωτάς εμένα. Εδώ είμαι με 40" tv στην ίδια ανάλυση στο μισό μέτρο και δεν έχω θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...