Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σιμ είναι ενεργή μα δέχομαι κλήσεις sms και τα σχετικά..δεν ξέρω παιδιά ..το mail είναι το mail που είχα πάντα και δεν το δέχεται τώρα. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον..

Δημοσ.

δεν είμαι και ειδικός στο viber αλλά επειδή τυχαίνει να έχω 2 κινητά και 2 sim με τον ίδιο αριθμό και πρόσφατα κιόλας έκανα κάτι αλλαγές-μεταφορές στο κύριο κινητο.....

όταν εγκαθιστώ το viber στο κινητό και μου ζητάει αριθμό, βάζω τον αριθμό μου και μου έρχεται μήνυμα. Συνδέεεται κανονικά και μόλις ανοίξω το άλλο κινητό που είχα περασμένο το viber, έχει αποσυνδεθεί. Δε μπορείς να το έχεις σε 2 συσκευές κινητής συγχρόνως. Αυτό με χαλάει λίγο διότι όπως είπα χρησιμοποιούσα 2 κινητά.

Όταν λοιπόν κάνω αυτή την αλλαγή και πάω να ανοίξω το viber που έχω στον υπολογιστή μου, δε μπαίνει και μου ζητάει πιστοποίηση με qr code. Άρα αν κάποιος έχει κάνει κάτι τέτοιο ο ts δε μπορεί να μπει ούτε στο viber από τον υπολογιστή του γιατί θα έχει αποσυνδεθεί.

Το ότι δε μπορέι να συνδεθεί μου κάνει εντύπωση. Ίσως αν κάποιος συνδέθηκε και μετά μέσα από το viber επέλεξε την επιλογή που έχει για αλλαγή αριθμού. Αλλά και πάλι κάτι δε κολλάει..... και ίδια sim να έχει όπως εγώ, ανοίγει τη δικιά του και απενεργοποιείται του κλέφτη. οπότε κάνει ό,τι θέλει

παλιά μπορούσες να κλέψεις εύκολα το viber. το είχε κάνει ένας φίλος μου από το χωριό.... πλέον δεν είναι εύκολο

Δημοσ.

Στην πρωτη φωτο εχει κανει αναγνωριση μονο του το κινητο τον κωδικο ο οποιος ειναι 6 ψηφια οσα σου ζηταει και για κωδικο το κινητο για να μπεις στο βιμπερ. Αν στην πρωτη εικονα πατησεις χ η οτι ξεχασες τον κωδικο τη κάνει ? Επίσης το βιμπερ συνηθως τραβαει τις πληροφοριες για τα μαιλ τα οποια εχεις δηλωσει εσυ στο κινητο σου. Επίσης αν εσυ παρεις μια παλια σου συσκευη και κατεβασεις το βιμπερ πχ και βαλεις το νουμερο σου τι κανει μπαινει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλάμε για ban ή κακή χρήση του αριθμού πρέπει με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη του Viber, ίσως και στο playstore να δέχονται μηνύματα.

Επεξ/σία από KyrGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...