Julianno Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 καλησπέρα. Επεσα θύμα απάτης από άτομα υποτίθεται τις Δεδδηε ,ζητούσαν καρτες ,κωδικούς κι τα σχετικά, ευτυχώς πρόλαβα την χοντρη ζημιά παρ όλα αυτά όμως μου έχουν χακαρει το viber ,έχουν τον πληρη έλεγχο, τι μπορώ να κάνω?προσπαθώ να εγκαταστήσω το viber αλλά δεν μου το επιτρέπει η εφαρμογή προφανώς επειδή χρησιμοποιούν τον αριθμό μου.Μια βοήθεια παιδιά.. ευχαριστώ 1
soteras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Κάτσε χτυπάει το τηλ σου και σου λενε καλησπέρα είμαστε από το ΔΕΔΔΗΕ δώστε μας τον κωδικό για το ταδε και τον έδωσες έτσι απλά έτσι απλά ?
koutsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Julianno είπε καλησπέρα. Επεσα θύμα απάτης από άτομα υποτίθεται τις Δεδδηε ,ζητούσαν καρτες ,κωδικούς κι τα σχετικά, ευτυχώς πρόλαβα την χοντρη ζημιά παρ όλα αυτά όμως μου έχουν χακαρει το viber ,έχουν τον πληρη έλεγχο, τι μπορώ να κάνω?προσπαθώ να εγκαταστήσω το viber αλλά δεν μου το επιτρέπει η εφαρμογή προφανώς επειδή χρησιμοποιούν τον αριθμό μου.Μια βοήθεια παιδιά.. ευχαριστώ Δεν κατάλαβα. με ποιό τρόπο επικοινώνισαν μαζί σου? Και τι σχέση έχει ο αριθμός τηλεφώνου σου και το viber με τους αριθμούς κάρτας που σου πήραν ??
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή τους έδωσες τους κωδικούς; 1 ώρα πριν, soteras είπε Κάτσε χτυπάει το τηλ σου και σου λενε καλησπέρα είμαστε από το ΔΕΔΔΗΕ δώστε μας τον κωδικό για το ταδε και τον έδωσες έτσι απλά έτσι απλά ? 55 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν κατάλαβα. με ποιό τρόπο επικοινώνισαν μαζί σου? Και τι σχέση έχει ο αριθμός τηλεφώνου σου και το viber με τους αριθμούς κάρτας που σου πήραν ?? Κλασικα, ερωτησεις που δεν θα βοηθησουν τον op. Το viber για τα 2fa των ebanking λογικα. 2 ώρες πριν, Julianno είπε προσπαθώ να εγκαταστήσω το viber αλλά δεν μου το επιτρέπει η εφαρμογή προφανώς επειδή χρησιμοποιούν τον αριθμό μου.Μια βοήθεια παιδιά.. ευχαριστώ Ενα screenshot για το τι σου βγαζει? Δεν σου δινει καμια επιλογη?
Bitbit Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κλασικα, ερωτησεις που δεν θα βοηθησουν τον op. Το viber για τα 2fa των ebanking λογικα. καλά και αυτά που γράφει ο χρήστης δε βοηθάνε και πουθενά για να τον βοηθήσουν 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Julianno είπε καλησπέρα. Επεσα θύμα απάτης από άτομα υποτίθεται τις Δεδδηε ,ζητούσαν καρτες ,κωδικούς κι τα σχετικά, ευτυχώς πρόλαβα την χοντρη ζημιά παρ όλα αυτά όμως μου έχουν χακαρει το viber ,έχουν τον πληρη έλεγχο, τι μπορώ να κάνω?προσπαθώ να εγκαταστήσω το viber αλλά δεν μου το επιτρέπει η εφαρμογή προφανώς επειδή χρησιμοποιούν τον αριθμό μου.Μια βοήθεια παιδιά.. ευχαριστώ Πως χρησιμοποιούν τον αριθμό σου αφού εσύ εχεις την σιμ; Σε εσένα θα έρχεται ο κωδικός για ενεργοποίηση. Ενδιαφέρον θα έχει να μας πεις με τι σκεπτικό έδωσες όλα τα στοιχεία σου στον "ΔΕΔΗΕ" . 1
Julianno Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 καλημέρα. ΜΗΝ κολλάτε στο πως δόθηκαν οι κωδικοί, θες από βιασύνη, θες λάθος υπαλλήλου, θες από άγνοια είναι πολλά.Γενικα να είστε προσεκτικοί γιατί έχει συμβεί σε πολλούς.Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής ότι δεν έχω εγώ την εφαρμογή viber, έκανα απεγκατασταση κι προσπάθησα για εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει να ολοκληρωθεί η διαδικασία διότι χρησιμοποιεί ο απατεώνας το viber με τον δικό μου αριθμό μην με ρωτάτε πως γίνεται κτλ .
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Julianno είπε καλημέρα. ΜΗΝ κολλάτε στο πως δόθηκαν οι κωδικοί, θες από βιασύνη, θες λάθος υπαλλήλου, θες από άγνοια είναι πολλά.Γενικα να είστε προσεκτικοί γιατί έχει συμβεί σε πολλούς.Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής ότι δεν έχω εγώ την εφαρμογή viber, έκανα απεγκατασταση κι προσπάθησα για εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει να ολοκληρωθεί η διαδικασία διότι χρησιμοποιεί ο απατεώνας το viber με τον δικό μου αριθμό μην με ρωτάτε πως γίνεται κτλ . Εσύ δεν έχεις την σιμ με τον αριθμό που θες να ενεργοποιήσεις το viber?Σε ποιο σημείο κολλάει;Δεν έρχεται ο κωδικός;Η σιμ είναι ενεργή; 1
koutsis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Julianno είπε καλημέρα. ΜΗΝ κολλάτε στο πως δόθηκαν οι κωδικοί, θες από βιασύνη, θες λάθος υπαλλήλου, θες από άγνοια είναι πολλά.Γενικα να είστε προσεκτικοί γιατί έχει συμβεί σε πολλούς.Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής ότι δεν έχω εγώ την εφαρμογή viber, έκανα απεγκατασταση κι προσπάθησα για εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει να ολοκληρωθεί η διαδικασία διότι χρησιμοποιεί ο απατεώνας το viber με τον δικό μου αριθμό μην με ρωτάτε πως γίνεται κτλ . Το viber δουλεύει με τη sim που έχεις μέσα. Αν έχεις εσύ τη sim στο τηλέφωνό σου δεν μπορούν να έχουν αυτοί πρόσβαση νομίζω. Μήπως κολλάει κάπου αλλού και εσύ νομίζεις ότι σε χακαραν;; 🤔 πες σε κάποιον να στείλει ένα μήνυμα στο viber σου να δεις τι λέει. Παραδίδονται τα μηνύματα; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από koutsis
Julianno Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 καλημέρα. το έχω δοκιμάσει έχουν αλλάξει και την εικόνα προφίλ .Στην δίωξη ηλεκτρονικού μου είπαν να καταργήσω την sim να κανω καινούργια με τον ίδιο αριθμό κι να ξαναπροσπαθησω να εγκαταστήσω το viber.
soteras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 To viber στις ρυθμισεις αν το ειχες σε υπολογιστη εχει πχ επιλογες να κανεις αποσυνδεση απο οτι ειναι συνδεδεμενο
Julianno Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Ναι κρίμα που δεν το είχα. τώρα τι κάνω είναι το θεμα
Julianno Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 καλησπέρα αυτά μου εμφανίζει και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα