sdikr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, InsertCoinToJoi said: Χαζη ερωτηση που μαλλον καταλαβα την απαντηση απο τα πιο πανω post.... εχω καταχωρημενη στο wallet μου στο κινητο την αυλη απο alpha bank απο το πρωτο market pass θελει να περασω καινουρια καρτα η ισχυει το παλιο? Σας ευχαριστω Ισχύει κανονικά αυτή που πέρασες πριν τον αυγουστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά… μια ερώτηση… το market pass το έκανα σε αυλή μέσω viva wallet αφού πήρε παράταση πρέπει να την ξαναπεράσω στο Apple Pay? Το λέω γιατί άλλαξε η ημερομηνία λόγω της παράτασης στην κάρτα πάνω μην έχω κάνα θέμα όταν πάω να πληρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, mitsos125 είπε Καλησπέρα παιδιά… μια ερώτηση… το market pass το έκανα σε αυλή μέσω viva wallet αφού πήρε παράταση πρέπει να την ξαναπεράσω στο Apple Pay? Το λέω γιατί άλλαξε η ημερομηνία λόγω της παράτασης στην κάρτα πάνω μην έχω κάνα θέμα όταν πάω να πληρώσω Η απάντηση είναι ακριβώς από πάνω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtimplalex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα market pass και είμαι δικαιούχος και τώρα για Αύγουστο - Οκτώβριο. Το κινητό το προηγούμενο καταστράφηκε και δεν μπορώ να βρω το market pass στο wallet, συνεπώς δεν έχω αριθμό κάρτας. Επιπλέον, εφόσον δεν είμαι πελάτης alpha bank, δεν σημείωσα username και password για το web banking (βλακεία μου, το ξέρω αλλά υπέθεσα ότι απ' τη στιγμή που προστέθηκε η κάρτα στο wallet όλα καλά. Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση κωδικών. - Όταν πατάω ότι ξέχασα username μου ζητάει στοιχεία κάρτας τα οποία προφανώς δεν τα έχω. - Όταν πατάω ότι ξέχασα το password μου ζητάει username το οποίο επίσης δεν έχω. Το μόνο που έχω είναι τα 4 τελευταία ψηφία του market pass από μια παλιά απόδειξη. - Τηλεφωνώ εδώ και βδομάδες στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης της alpha για το market pass 2111073827 και οι γραμμές είναι διαρκώς κατειλημμένες (αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος καν εκεί). - Πήγα και από υποκατάστημα alpha bank και η - κατά τα λοιπά ευγενέστατη - υπάλληλος μου είπε ότι αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη μάνα της και δεν μπορεί να βγάλει άκρη! Μου ζήτησε βέβαια το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι θα με ενημερώσει όταν βγάλει άκρη... Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, vtimplalex είπε Είχα market pass και είμαι δικαιούχος και τώρα για Αύγουστο - Οκτώβριο. Το κινητό το προηγούμενο καταστράφηκε και δεν μπορώ να βρω το market pass στο wallet, συνεπώς δεν έχω αριθμό κάρτας. Επιπλέον, εφόσον δεν είμαι πελάτης alpha bank, δεν σημείωσα username και password για το web banking (βλακεία μου, το ξέρω αλλά υπέθεσα ότι απ' τη στιγμή που προστέθηκε η κάρτα στο wallet όλα καλά. Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση κωδικών. - Όταν πατάω ότι ξέχασα username μου ζητάει στοιχεία κάρτας τα οποία προφανώς δεν τα έχω. - Όταν πατάω ότι ξέχασα το password μου ζητάει username το οποίο επίσης δεν έχω. Το μόνο που έχω είναι τα 4 τελευταία ψηφία του market pass από μια παλιά απόδειξη. - Τηλεφωνώ εδώ και βδομάδες στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης της alpha για το market pass 2111073827 και οι γραμμές είναι διαρκώς κατειλημμένες (αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος καν εκεί). - Πήγα και από υποκατάστημα alpha bank και η - κατά τα λοιπά ευγενέστατη - υπάλληλος μου είπε ότι αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη μάνα της και δεν μπορεί να βγάλει άκρη! Μου ζήτησε βέβαια το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι θα με ενημερώσει όταν βγάλει άκρη... Καμιά ιδέα; Δεν έχεις το email που σου είχαν στείλει ΤΟΤΕ ? Έχει το username Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vtimplalex said: Είχα market pass και είμαι δικαιούχος και τώρα για Αύγουστο - Οκτώβριο. Το κινητό το προηγούμενο καταστράφηκε και δεν μπορώ να βρω το market pass στο wallet, συνεπώς δεν έχω αριθμό κάρτας. Επιπλέον, εφόσον δεν είμαι πελάτης alpha bank, δεν σημείωσα username και password για το web banking (βλακεία μου, το ξέρω αλλά υπέθεσα ότι απ' τη στιγμή που προστέθηκε η κάρτα στο wallet όλα καλά. Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση κωδικών. - Όταν πατάω ότι ξέχασα username μου ζητάει στοιχεία κάρτας τα οποία προφανώς δεν τα έχω. - Όταν πατάω ότι ξέχασα το password μου ζητάει username το οποίο επίσης δεν έχω. Το μόνο που έχω είναι τα 4 τελευταία ψηφία του market pass από μια παλιά απόδειξη. - Τηλεφωνώ εδώ και βδομάδες στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης της alpha για το market pass 2111073827 και οι γραμμές είναι διαρκώς κατειλημμένες (αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος καν εκεί). - Πήγα και από υποκατάστημα alpha bank και η - κατά τα λοιπά ευγενέστατη - υπάλληλος μου είπε ότι αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη μάνα της και δεν μπορεί να βγάλει άκρη! Μου ζήτησε βέβαια το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι θα με ενημερώσει όταν βγάλει άκρη... Καμιά ιδέα; Λιγο πιο πίσω άκυρο, θέλει Username, συγνώμη Και ξανά , δοκίμασε να δώσεις το email εκεί που λέει username Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Η απάντηση είναι ακριβώς από πάνω σου. Ευχαριστώ πολύ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, vtimplalex είπε Είχα market pass και είμαι δικαιούχος και τώρα για Αύγουστο - Οκτώβριο. Το κινητό το προηγούμενο καταστράφηκε και δεν μπορώ να βρω το market pass στο wallet, συνεπώς δεν έχω αριθμό κάρτας. Επιπλέον, εφόσον δεν είμαι πελάτης alpha bank, δεν σημείωσα username και password για το web banking (βλακεία μου, το ξέρω αλλά υπέθεσα ότι απ' τη στιγμή που προστέθηκε η κάρτα στο wallet όλα καλά. Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση κωδικών. - Όταν πατάω ότι ξέχασα username μου ζητάει στοιχεία κάρτας τα οποία προφανώς δεν τα έχω. - Όταν πατάω ότι ξέχασα το password μου ζητάει username το οποίο επίσης δεν έχω. Το μόνο που έχω είναι τα 4 τελευταία ψηφία του market pass από μια παλιά απόδειξη. - Τηλεφωνώ εδώ και βδομάδες στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης της alpha για το market pass 2111073827 και οι γραμμές είναι διαρκώς κατειλημμένες (αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος καν εκεί). - Πήγα και από υποκατάστημα alpha bank και η - κατά τα λοιπά ευγενέστατη - υπάλληλος μου είπε ότι αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη μάνα της και δεν μπορεί να βγάλει άκρη! Μου ζήτησε βέβαια το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι θα με ενημερώσει όταν βγάλει άκρη... Καμιά ιδέα; Οταν συνδεθεις ξανα στο wallet, η καρτα θα πρεπει να ειναι μεσα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoneKiller Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 22/2/2023 στις 12:38 ΜΜ, Ntinaras είπε Μα δεν ειμαι φιλοξενουμενος εγω. Ούτε και εγώ ούτε η γυναίκα μου και μας εμφανίζει και τους 2 το παρακάτω μήνυμα Ο ΑΦΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ Φ.Δ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, PhoneKiller said: Ούτε και εγώ ούτε η γυναίκα μου και μας εμφανίζει και τους 2 το παρακάτω μήνυμα Ο ΑΦΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ Φ.Δ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Κάποιος σας έχει δηλώσει σαν φιλοξενούμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, PhoneKiller είπε Ούτε και εγώ ούτε η γυναίκα μου και μας εμφανίζει και τους 2 το παρακάτω μήνυμα Ο ΑΦΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ Φ.Δ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Το προηγούμενο μάρκετ πάς το πήρατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Πιστωθηκε σε καποιον σημερα το market pass στην καρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, Γιάννης Platano said: Πιστωθηκε σε καποιον σημερα το market pass στην καρτα ? Σήμερα είπανε θα δώσουν το οκ για πληρωμή, στο περασμένο ήθελε μια εργάσιμη να φανεί, όποτε μάλλον απο δευτέρα θα φανεί στους λογαριασμούς/κάρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο προηγούμενο θυμάμαι έβλεπα τα χρήματα κατά της 22:00 της ημερομηνίας που έγραφε το vouchers.gov.gr οπότε ελπίζω: αύριο να ξεχυθώ για ψώνια με το Market pass Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas Savvidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα