GREGORYMO Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μπα οχι. Ισως λογω ΕΕ και καποιας παρατασης Φ.Δ. να βγαλει σφαλμα και οντως 3/10 να φανει οκ που λεει επομενος ελεγχος. Υπαρχει καποιο τηλ? Τι εννοείς παράταση? Εκπροθεσμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 καλημέρα. Δεν βλέπω χρήματα ακόμα. Εχω της Eurobank άυλη απο το περασμένο διάστημα market pass. Ποτε θα μπουν χρήματα και για ποσους μήνες ξέρετε? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 27 minutes ago, tzitzikas2 said: καλημέρα. Δεν βλέπω χρήματα ακόμα. Εχω της Eurobank άυλη απο το περασμένο διάστημα market pass. Ποτε θα μπουν χρήματα και για ποσους μήνες ξέρετε? Ευχαριστω! Το λέει μέσα στην πλατφόρμα, τα χρήμματα θα μπούνε μετά απο 29/9 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά, άλλαξα από iban σε άυλη. Αίτηση εγκεκριμένη απτην Παρασκευή. Αλλά ακόμα δεν έχουν στείλει μήνυμα. Πόσες μέρες θέλει? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανετε login στο site να δειτε ποια ημερομηνια αναφερει οτι θα τα παρετε και ρωτατε εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μπα εδω ακομα το ιδιο. Μαλλον θα αλλαξει 3/10 τωρα... Μου απάντησαν. Απλά καθυστέρησε σε κάποιους μάλλον η ενημέρωση των εισοδηματικών στοιχείων, οπότε πάει σε επόμενο έλεγχο τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Έιχα κάνει άυλη στην alpha τον Φεβρουάριο. Έμπαινα με τετραψήφιο στο app. Τώρα που πέρασαν 6 μήνες μου ζητά κωδικούς. Από την άλλη το κινητό που είχα βάλει το πορτοφόλι Google μου το έκλεψαν. Οπότε, υπάρχει λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 ...και επηδει στο εκλεψαν, δεν εχεις νεο κινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε ...και επηδει στο εκλεψαν, δεν εχεις νεο κινητο; Το θέμα είναι, φτιαχνω καινούργιο πορτοφόλι Google αλλά τον ΑΡΙΘΜΟ της κάρτας που θα τον βρω ? 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε ...και επηδει στο εκλεψαν, δεν εχεις νεο κινητο; Βάζοντας το πορτοφόλι Google στο νέο κινητό, θα εμφανίσει την κάρτα? Το θέμα είναι ότι πέρασε το 6μηνο από τον Φεβρουάριο που είχα φτιάξει την αυλη και μου ζητά νέους κωδικούς. Χάνοντας το κινητό, έχασα το πορτοφόλι Google app και δεν έχω τον αριθμό της κάρτας που είναι απαραίτητο για να φτιάξω κωδικόυς e-banking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έμπαινα με τετραψήφιο στο app. Τώρα που πέρασαν 6 μήνες μου ζητά κωδικούς. Το πιο πιθανό είναι ότι η alpha σου είχε ζητήσει να φτιάξεις κωδικούς ebanking και απλά το ξέχασες. Η είσοδος με πιν ή αποτύπωμα στα τραπεζικά app είναι μια διευκόλυνση που σου κανουν για να μπαίνεις γρήγορα. Αλλά και εκεί την πρώτη φορά πρεπει να βάλεις τους κωδικούς σου. Οπότε τσέκαρε τα παλιά σου μαιλ να δεις το διαδικασια σου είχαν πει να ακολουθήσεις. Αν αυτό δεν βοηθάει μπορείς να κάνεις και ανάκτηση των κωδικών σου.. τσέκαρε το σάιτ της άλφα. Αν δεν έχεις αρκετά στοιχεία μιλάς με εξυπηρέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Engimek είπε Το πιο πιθανό είναι ότι η alpha σου είχε ζητήσει να φτιάξεις κωδικούς ebanking και απλά το ξέχασες. Η είσοδος με πιν ή αποτύπωμα στα τραπεζικά app είναι μια διευκόλυνση που σου κανουν για να μπαίνεις γρήγορα. Αλλά και εκεί την πρώτη φορά πρεπει να βάλεις τους κωδικούς σου. Οπότε τσέκαρε τα παλιά σου μαιλ να δεις το διαδικασια σου είχαν πει να ακολουθήσεις. Αν αυτό δεν βοηθάει μπορείς να κάνεις και ανάκτηση των κωδικών σου.. τσέκαρε το σάιτ της άλφα. Αν δεν έχεις αρκετά στοιχεία μιλάς με εξυπηρέτηση. Για να γίνει αυτό είναι αναγκαίος ο αριθμός της κάρτας που δεν μπορώ να βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ψάξε τα παλιά σου mail/μηνύματα... σου εχουν βγάλει ένα αναγνωριστικό χρήστη (μόνο νούμερα) που είναι ουσιαστικά το username σου. Ανάκτηση password κάνεις χωρίς τον αριθμό κάρτας, μόνο με mail και κινητό (εκτός αν άλλαξε κάτι πολύ πρόσφατα) Αν έχεις σβήσει mail μηνύματα κλπ (ή δεν εχεις τα μηνυματα επειδη σου εκλεψαν την παλαιά συσκευή) άρα δεν βρισκεις το username όπως είπα πρέπει να μιλήσεις με εξυπηρέτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Engimek είπε Ψάξε τα παλιά σου mail/μηνύματα... σου εχουν βγάλει ένα αναγνωριστικό χρήστη (μόνο νούμερα) που είναι ουσιαστικά το username σου. Ανάκτηση password κάνεις χωρίς τον αριθμό κάρτας, μόνο με mail και κινητό (εκτός αν άλλαξε κάτι πολύ πρόσφατα) Αν έχεις σβήσει mail μηνύματα κλπ (ή δεν εχεις τα μηνυματα επειδη σου εκλεψαν την παλαιά συσκευή) άρα δεν βρισκεις το username όπως είπα πρέπει να μιλήσεις με εξυπηρέτηση. Έχω το username. Μπορώ να κάνω ανάκτηση του password ΧΩΡΙΣ τον αριθμό της κάρτας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 https://secure.alpha.gr/Login/forgotpassword/home?locale=el&type=All Μόνο email+κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μερικα πραγματα δεν θα τα καταλάβω ποτε, οπως πχ να φτιάχνει κάποιος λογαριασμό σε τράπεζα και μετα να μην ξέρει τους κωδικούς Τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα