Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ρωτησα λογιστη. Ειχες παρει και εσυ τα προηγουμενα? Ισως βγαζει το μηνυμα αυτο σε οσους εχουν ηδη παλια αιτηση 49 λεπτά πριν, Charismo είπε Ναι, τα είχα πάρει. Μου πέρασε από το μυαλό. Εμένα εγκρίθηκαν τα τριμηνιαία. Όλα κανονικά. Ας ρωτήσει κι ο Charismo τον λογιστή του, να δει μήπως του πει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Εμένα εγκρίθηκαν τα τριμηνιαία. Όλα κανονικά. Ας ρωτήσει κι ο Charismo τον λογιστή του, να δει μήπως του πει κάτι. Οχι, και εμείς είμαστε οκ. Αφού πληρώσαμε και ότι ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Η δική μου είναι για τον πατέρα μου και ο λογιστής με ενημέρωσε πως ευθύνεται το γεγονός πως είναι μέλος ΕΕ, άσχετα που η φορολογική υποβλήθηκε νωρίς. Δεν κατάλαβα γιατί, αλλά αυτή την απάντηση πήρα και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karoumpalo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση χωρίς να γνωρίζω αν έχει ρωτήσει κανένας άλλος εδώ μέσα (δεν γίνεται να διαβάσω 94 σελίδες 😅). Εδώ και 6 μήνες γίναμε γονείς με την γυναίκα μου και το παιδί μας δεν φαίνεται στην φορολογική δήλωση που κάναμε φέτος για το 2022.. Οπότε φαινόμαστε σαν ζευγάρι χωρίς εξαρτώμενο μέλος και χάνουμε έξτρα λεφτά από το μαρκετ πας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποδείξουμε ή έχει βγάλει κάποιος άκρη με αυτό το θέμα; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Karoumpalo είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση χωρίς να γνωρίζω αν έχει ρωτήσει κανένας άλλος εδώ μέσα (δεν γίνεται να διαβάσω 94 σελίδες 😅). Εδώ και 6 μήνες γίναμε γονείς με την γυναίκα μου και το παιδί μας δεν φαίνεται στην φορολογική δήλωση που κάναμε φέτος για το 2022.. Οπότε φαινόμαστε σαν ζευγάρι χωρίς εξαρτώμενο μέλος και χάνουμε έξτρα λεφτά από το μαρκετ πας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποδείξουμε ή έχει βγάλει κάποιος άκρη με αυτό το θέμα; 🤔 Με τα στοιχεία του 22 γίνεται η δήλωση. Και κάποιος (δυστυχώς πεθάνε προ 6 μήνες) αλλά η οικογένεια θα πληρωθεί κανονικά. 8 λεπτά πριν, Karoumpalo είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση χωρίς να γνωρίζω αν έχει ρωτήσει κανένας άλλος εδώ μέσα (δεν γίνεται να διαβάσω 94 σελίδες 😅). Εδώ και 6 μήνες γίναμε γονείς με την γυναίκα μου και το παιδί μας δεν φαίνεται στην φορολογική δήλωση που κάναμε φέτος για το 2022.. Οπότε φαινόμαστε σαν ζευγάρι χωρίς εξαρτώμενο μέλος και χάνουμε έξτρα λεφτά από το μαρκετ πας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποδείξουμε ή έχει βγάλει κάποιος άκρη με αυτό το θέμα; 🤔 Μια γνωστή μου γεννάει αύριο μεθαύριο και μου λέει να περιμένει να γεννήσει με το καλό και ΚΑΠΑΚΙ να κάνει αίτηση Σκέφτεται δηλαδή αν το παιδί γεννηθεί 09.00 το πρωί, 10.00 να κάνει την αίτηση Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Με τα στοιχεία του 22 γίνεται η δήλωση. Και κάποιος (δυστυχώς πεθάνε προ 6 μήνες) αλλά η οικογένεια θα πληρωθεί κανονικά. Μια γνωστή μου γεννάει αύριο μεθαύριο και μου λέει να περιμένει να γεννήσει με το καλό και ΚΑΠΑΚΙ να κάνει αίτηση Σκέφτεται δηλαδή αν το παιδί γεννηθεί 09.00 το πρωί, 10.00 να κάνει την αίτηση 1ον δεν θα το δεχτει το συστημα γιατι το παιδι δεν ειναι δηλωμενο. 2ον γαμω τα μυαλα η φιλη σου, θα γεννησει και το πρωτο πραγμα στο μυαλο της να παρει τα 100-150 ευρω του market pass... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Σε αιτηση που ειχαν παρει τα χρηματα στο προηγουμενο pass, την βγαζει αυτοματα σωστα οτι θα προχωησει η διαδικασια πληρωμης 29/9. 26 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε 1ον δεν θα το δεχτει το συστημα γιατι το παιδι δεν ειναι δηλωμενο. 2ον γαμω τα μυαλα η φιλη σου, θα γεννησει και το πρωτο πραγμα στο μυαλο της να παρει τα 100-150 ευρω του market pass... stories λεει , δεν ρωταει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2023 στις 1:01 ΜΜ, Charismo είπε Κι εμείς ενώ έχουμε κάνει δήλωση από τον Ιούλιο, βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα. Ακόμα το ίδιο, ίσως λόγω ΣΚ Ίσως 3/10 τώρα να αλλάξει? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maotag Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ακόμα το ίδιο, ίσως λόγω ΣΚ Ίσως 3/10 τώρα να αλλάξει? K σε έμενα το ίδιο βγάζει τι σημαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, maotag είπε K σε έμενα το ίδιο βγάζει τι σημαίνει? Τι μπήκες να κάνεις ? Εγώ μπήκα κανονικά και άλλα από άυλη σε ΙΒΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 παιδια ενω δεν αλλαξαμε δουλεια εισοδημα περιουσια κτλ και πηραμε το 1ο market pass τωρα βγαζει αυτο: γιατι;;; το κανει σε κανεναν αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Θεσσαλία και Εβρος θα πάρουν Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, favou2000 είπε Θεσσαλία και Εβρος θα πάρουν Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Ειδικά για τον Έβρο θα είναι έξτρα ζεστό χρήμα για την Τουρκία… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε παιδια ενω δεν αλλαξαμε δουλεια εισοδημα περιουσια κτλ και πηραμε το 1ο market pass τωρα βγαζει αυτο: γιατι;;; το κανει σε κανεναν αλλο; Κάποια εξήγηση δεν μπορείς να σκεφτείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, andreas1gr είπε Ειδικά για τον Έβρο θα είναι έξτρα ζεστό χρήμα για την Τουρκία… Γιατι δεν ερχεσαι να μεινεις Εβρο,και μετα να πετας τις εξυπναδες σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα