Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

τι να κάνουμε, δεν είμαστε Βόρεια Κορέα για να κυβερνάει το 17%.

Με αυτη τη λογικη, αφου δεν πεθαινουμε και απο ασιτια στην ακρη του δρομου οπως σε χωρες του τριτου κοσμου, ολα κομπλε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 minutes ago, Arkin said:

Ignorance is bliss που λενε. Και ισχύει. Όσο πιο χαζός κάποιος δεν τον νοιάζει τίποτα πέρα από μαμ κακά νάνι έχει και μια δουλειά χωρίς προοπτικές απλά για να ζει είναι πολύ πιο ευτυχισμένος από κάποιον που σκέφτεται κάθε λογής προβληματισμό όχι μόνο για τον βιοπορισμο αλλά γενικά και για την ίδια τη ζωή το νόημα της κτλ. Σαν χώρα έχουμε από πολύ χαζούς μέχρι μέτρια χαζούς μέχρι πονηρούς μέχρι λογικούς και λίγους παρα πολυ έξυπνους. Με μέσο όρο iq 90 είμαστε αρκετά κάτω στην εξυπνάδα ως χώρα και είναι και ένας από τους λόγους που τον Έλληνα επί το πλείστον τον νοιάζει η καφεδαρα του και τίποτα άλλο. Όσοι έχουμε 120+ iq στην Ελλάδα του 2023 περνάμε δύσκολα με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και γενικά στο παγκόσμιο σύνολο. 

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι είμαι ιδιαίτερα έξυπνος ή εξυπνότερος από το μέσο όρο, όμως αυτό που σίγουρα κάνω είναι να «την ψάχνω» την όλη φάση λίγο μόνος μου χωρίς να καταπίνω αμάσητο ότι μου λένε. 

Δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που δεν το κάνει, όπως επίσης υπάρχει κόσμος που απλά από default υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας για το παραμικρό, έτσι απλά επειδή θέλει να νομίζει ότι πάει κόντρα στο ρεύμα, νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος, απλά και μόνο επειδή επιλέγει το διαφορετικό. 

Από κοινή λογική πάσχουμε πολύ, και από γενικότερη αναζητηση. Εξού και οι καφεδαρες, όπως πολύ σωστα είπες. Η όλη έννοια της «καφεδουμπας» συνοψίζει το όλο “no effort” και κουτοπόνηρο mentality που δυστυχώς έχουμε σαν λαός. 

• Like 1

14 ώρες πριν, apostolosl είπε

μαρκετ pass... και βενζίνη 2,023/ lt....

41% είναι αυτό. Τι να κανουμε..

Και σας έλεγα να βγει το 17τακατό να καταργήσει την ακρίβεια με έναν Νόμο κσι σε ένα άρθρο αλλά δεν με ακούγατε...

Παλεύω σε μια φίλη να κάνω από τραπεζικό λογαριασμό σε άυλη κάρτα, μου ζητάει επιβεβαίωση email το έχω κάνει 3 φορές σε 1 ώρα αλλά βγάζει αποτυχία επαλήθευσης.

Αν κάνω διαγραφή της αίτησης μπορώ να την ξανά κάνω απο την αρχή?

21 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Παλεύω σε μια φίλη να κάνω από τραπεζικό λογαριασμό σε άυλη κάρτα, μου ζητάει επιβεβαίωση email το έχω κάνει 3 φορές σε 1 ώρα αλλά βγάζει αποτυχία επαλήθευσης.

Αν κάνω διαγραφή της αίτησης μπορώ να την ξανά κάνω απο την αρχή?

Δουλεύει μια χαρά!

Screenshot_20230915_114917_Chrome.jpg

• Thanks 1

Δεν καταλαβα, τελικα θα δωσουν τα χρηματα? Σε αιτηση που πηραμε για Φεβρουαριο-Ιουλιο, προσπαθω να συνδεθω και για καποιο λογο με πεταει πισω στο μενου με ολα τα pass. Κανεις αλλος?

Τελικα μπηκα απο chrome και βγαζει αυτο. 

image.png.d900217c74471a68ecf106fc5303665e.png

Να επιβεβαιωσω απο τον λογιστη οτι εγινε η Φ.Δ. ή ειναι γνωστο σφαλμα?

35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κάνε καλού κακού μια επιβεβαίωση γιατί θα επρεπε να σου βγαινει κανονικά, χωρίς σφάλμα με εκτιμώμενη ημερομηνία καταβολής 29/9

45 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν καταλαβα, τελικα θα δωσουν τα χρηματα? Σε αιτηση που πηραμε για Φεβρουαριο-Ιουλιο, προσπαθω να συνδεθω και για καποιο λογο με πεταει πισω στο μενου με ολα τα pass. Κανεις αλλος?

Να τον ρωτησείς

Εγώ που μπήκα για τους δικούς μου έχει γίνει ήδη ενεργό το αποστολή σε τράπεζα 29/9  την δήλωση την κάνανε απο Τον Ιούλιο

54 minutes ago, SabotazNic said:

Κι εμείς ενώ έχουμε κάνει δήλωση από τον Ιούλιο, βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα.

23 λεπτά πριν, Engimek είπε

Κάνε καλού κακού μια επιβεβαίωση γιατί θα επρεπε να σου βγαινει κανονικά, χωρίς σφάλμα με εκτιμώμενη ημερομηνία καταβολής 29/9

12 λεπτά πριν, sdikr είπε

Να τον ρωτησείς

Εγώ που μπήκα για τους δικούς μου έχει γίνει ήδη ενεργό το αποστολή σε τράπεζα 29/9  την δήλωση την κάνανε απο Τον Ιούλιο

4 λεπτά πριν, Charismo είπε

Κι εμείς ενώ έχουμε κάνει δήλωση από τον Ιούλιο, βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα.

Για επιβεβαιωση πιο πολυ, αλλα νομιζω ειμαι οκ με την Φ.Δ.

image.png.c034400c60102180ebbfa66f8c2412a9.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Κρίμα που χρειάστηκε καταστροφή για να κοπεί η επιδότηση του... πληθωρισμού με τα 20ρικα του μαρκετπαςς.

Μη γκρινιάζετε όσοι το δικαιούσασταν, θα βγει σε καλό. Το όφελος που θα έχετε από τη διακοπή του, θα είναι πολλαπλάσιο από το 20ρικο, απλά δε θα το καταλαβαίνετε τόσο έντονα, γιατί θα μοιραστεί σε πολλές - πολλές μειώσεις (ή μη αυξήσεις) των λίγων σεντς.

Το ότι παίρνατε 20ρικο, οφειλόταν στο ότι κάποιος ήθελε να βλέπετε ότι παίρνετε "κάτι" (και να το αποδώσετε σε αυτόν).

Όπου έχει εφαρμοστεί η πολιτική του επιδόματος, εκτίναξε τις τιμές δυσανάλογα.

Αλλαγή συσκευών; Διπλασιασμός τιμών ψυγείων και κλιματιστικών, εκεί που η Κίνα άρχισε να παράγει και να στέλνει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από πριν. Ποιος πήρε το κέρδος; Οι αλυσίδες. Εσείς γλιτώσατε κάνα 50άρι - 100άρι μαξ στο ταμείο, ενώ από πίσω δώσατε άλλο ένα 30άρι - 60άρι φόρο.

Επιδότηση καυσίμων; Από το 2.05 στο 2.25 η βενζίνη. Τη διαφορά την πήραν οι μεσάζοντες και οι διυλιστές, όχι εσείς.

Επιδότηση ηλιακών; Από τα 650 ευρώ στα 1000 οι ηλιακοί. Εσείς θα τους αγοράσετε 500-550, θα πληρώσετε κι εγκατάσταση. Ποιος παίρνει τα λοιπά; Μεσάζοντες και κατασκευαστές ηλιακών.

Επιδότηση τουρισμού; Να τα άθλια δωμάτια του 70', από τα 80 ευρώ στα 120.

Και η λίστα πάει λέγοντας. Έβαλαν τον κόσμο να μισο-επιδοτεί τις αυξήσεις τιμών και να λέει κι ευχαριστώ (έμπρακτα, στην κάλπη) μετά.

Οι ακριβές τιμές στα προϊοντα συμφέρει το κράτος γιατί με υψηλές τιμές έχει και περισσότερα έσοδα απο τον ΦΠΑ.

Επεξ/σία από ptriv1

1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Κι εμένα έχει υποβληθεί από τις 4/7.

Ρωτησα λογιστη. Ειχες παρει και εσυ τα προηγουμενα? Ισως βγαζει το μηνυμα αυτο σε οσους εχουν ηδη παλια αιτηση

12 minutes ago, SabotazNic said:

Ρωτησα λογιστη. Ειχες παρει και εσυ τα προηγουμενα? Ισως βγαζει το μηνυμα αυτο σε οσους εχουν ηδη παλια αιτηση

Ναι, τα είχα πάρει. Μου πέρασε από το μυαλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου βγάζει ένα παρόμοιο...

image.png.1847882dfa260f3b0175195dd69c5f73.png

Φυσικά έχω κάνει δήλωση εδώ κ καιρό..

Δεν είχα ξανα κάνει αίτηση πέρυσι

Επεξ/σία από kontow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...