Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Πλημμύρισαν και την Λάρισα Καρδίτσα για να έχουν άλλοθι 

Εκείνο είναι άλλη ιστορία με τη φύση δεν τα βάζουμε. 

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Με την κινηση στους δρομους με αυξηση απο περσι, τα 2 ευρω βενζινη ειναι πολυ χαμηλη τιμη......

Δεν είναι χαμηλή. Μετακινούμε με ibizaki 1200 tdi που καίει 4.5 λίτρα και ας πούμε έχω ησυχάσει λίγο στο θέμα βενζίνης. Το αγροτικό lovato αέριο ήθελα 130 τη βδομάδα τώρα τη βγάζω με 50 και το 1800αρι γκαράζ δεν είναι να το βγάλεις ούτε για το περίπτερο. Και αν δεις στους δρόμους τα περισσότερα καλά αμάξια είναι με ξένες πινακίδες. Ο Έλληνας κυκλοφορεί με 20ετιας και βάλε. Θυμάμαι 2002 δούλευα σε βενζινάδικο 69 λεπτά η βενζίνη 35 το θέρμανσης εκείνες ήταν σωστές τιμές. Τώρα έχει μπει 1 ευρώ φόρος από πάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, μιας και είχε γίνει κουβέντα περί κοροϊδίας εταιρειών που μείωσαν τις ποσότητες στις συσκευασίες κάποιων προϊόντων τους, πήρε το μάτι μου κάποιους κωδικούς που πλέον έχουν μεγαλύτερη ποσότητα και από πριν.

Τώρα ποιος εξαπατάται;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Εν τω μεταξύ, μιας και είχε γίνει κουβέντα περί κοροϊδίας εταιρειών που μείωσαν τις ποσότητες στις συσκευασίες κάποιων προϊόντων τους, πήρε το μάτι μου κάποιους κωδικούς που πλέον έχουν μεγαλύτερη ποσότητα και από πριν.

Τώρα ποιος εξαπατάται;

Σε πια προϊόντα αναφέρεσε? Και αν ισχύει θα έχουν πολύ παραπάνω τιμή από πριν. 

Βούτυρο γιαούρτι έχουν ίδιες συσκευασίες ανέβασαν τιμές και το κουπακι ίδιο το ανοίγεις και λείπει το μισό. 

Δημοσ.
4 minutes ago, phanispal said:

Τώρα ποιος εξαπατάται;

προφανώς κάνεις πλάκα. Ποια προϊόντα είδες; Γιατί κι εμένα έχει πάρει το μάτι μου μερικά ΑΛΛΑ με μεγάλα γράμματα γράφουν... 20% περισσότερο προϊόν. Όταν όμως κάνανε τη μείωση γράψανε με μεγάλα γράμματα... 20% λιγότερο προϊόν στην ίδια τιμή;

Δημοσ.

Π.χ. αρακάς Μπαρμπαστάθη, αρχικά υπήρχε συσκευασία 1.000 γραμμαρίων, τότε με την αναμπουμπούλα την έκαναν 900 γραμμάρια, πλέον είναι 1.100 γραμμάρια.

Προφανώς και αύξησαν ανάλογα (ή και ακόμα περισσότερο) την τιμή, εγώ το αντιλαμβάνομαι, την κοροϊδία και την εξαπάτηση εξακολουθώ να μη βλέπω αναφορικά με τις ποσότητες.

Απλά μάλλον κάποιοι νόμιζαν τότε ότι τους έκλεβαν 100 γραμμάρια. Ε τώρα θα νομίζουν ότι τους χαρίζουν 100 γραμμάρια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σημερα δεν ηταν να ανοιξει ?

Η υπηρεσία δε δέχεται νέες αιτήσεις 

Το "ζουμί":

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ανοίγει ο κύκλος των τελευταίων αιτήσεων του Market Pass με στόχο την ελάφρυνση των νοικοκυριών από το αυξημένο κόστος αγορών, ιδίως ειδών διατροφής, σύμφωνα με όσα ορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Ο Κωστής Χατζηδάκης είπε πώς ο ίδιος πιστεύει δεν θα πάρει παράταση το Market Pass, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, ενώ δήλωσε ότι θα δοθεί η ενίσχυση για την προσωπική διαφορά στους συνταξιούχους τον Δεκέμβριο ή Ιανουάριο. 

Δημοσ.
24 minutes ago, phanispal said:

Π.χ. αρακάς Μπαρμπαστάθη, αρχικά υπήρχε συσκευασία 1.000 γραμμαρίων, τότε με την αναμπουμπούλα την έκαναν 900 γραμμάρια, πλέον είναι 1.100 γραμμάρια.

Προφανώς και αύξησαν ανάλογα (ή και ακόμα περισσότερο) την τιμή, εγώ το αντιλαμβάνομαι, την κοροϊδία και την εξαπάτηση εξακολουθώ να μη βλέπω αναφορικά με τις ποσότητες.

Απλά μάλλον κάποιοι νόμιζαν τότε ότι τους έκλεβαν 100 γραμμάρια. Ε τώρα θα νομίζουν ότι τους χαρίζουν 100 γραμμάρια.

Δεν είναι εξαπάτηση ούτε κλοπή. Κουτοπονηριά είναι και το έχουμε αναλύσει. Αλλά εντάξει όπως το βλέπει κανείς. Το αποτέλεσμα πρακτικά είναι το ίδιο, οι τιμές έχουν αυξηθεί το θέμα είναι πως στο πλασάρει ο άλλος.

Εγώ προτιμώ να μου πουν ότι η τιμή του προϊόντος ανέβηκε παρά να μείνει σταθερή και μετά να πάρω χαμπάρι ότι μειώθηκε η ποσότητα. Που πολλές φορές αυτό δε το προσέχεις με την πρώτη. Μπορεί πχ μια σοκολάτα από 100γρ να πάει στα 90γρ, να φας 2-3 σοκολάτες και μετά να προσέξεις την αλλαγή. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι εσκεμμένα επιλέχθηκε η μείωση της ποσότητας. Εγώ θεωρώ ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου με αυτό τον τρόπο. Που αυτό κάνουν ξεκάθαρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Υπό την έννοια ότι γενικά το marketing σε μεγάλο βαθμό υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου, θα συμφωνήσω.

Αυτό. Περνεις βούτυρο η συσκευασία ίδια με πριν και πόσα γραμμάρια λιγότερο. Και αυξημένη η τιμή. Ξεκάθαρη κοροϊδία είναι αυτό δεν θα κοιτάξεις γραμμάρια σε συσκευασία που επερνες χρόνια. Όταν πας σπίτι έρχεται το δούλεμα όμως και βλέπεις τα χάλια τους. 

Προσωπικά αγοράζω πολλά πια από skroutz. Σε μισή τιμή από super. Στην πόρτα μου έτσι γιατί θέλω και 15 ευρώ βενζίνη πήγαινε έλα στο σούπερ. 

Απορρυπαντικο σαμπουάν αφρόλουτρα fairy βαφές για τη γυναίκα μέχρι και πατατάκια. Έδινα 1.80 για 150γρ ruffles τώρα με 2.40 περνω 400γρ τα ίδια και στα doritos. Δεν βγαίνει αλλιώς. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, NikosKallithea said:

Δεν θα δοθεί για τους 2 τελευταίους μήνες, θα δοθεί για 8,9 και 10.

13 hours ago, basilis_k6 said:

λογικο. εδωσε fuel pass, το εκοψε, ειναι παλι στα 2 ευρω. εδωσε market pass,το εκοψε, ειναι ακομη πιο ακριβα τα τροφιμα. εδωσε energy pass, θα το κοψει και θα πληρωνουμε 20λεπτα την kwh. ολα τελεια. 

Το energy pass έχει κοπεί εδώ και αρκετό καιρό,   αυτή την στιγμή έχουμε αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής,  φυσικά και αυτό θα κοπεί, αλλά πλέον οι τιμές έχουν φτάσει σε λογικά επίπεδα,  πάροχοι δίνουν 0,09 την kWh  χωρίς επιδοτήσεις κλπ παλιότερα είχαμε ΟΤΣ, πλέον θα έχουμε ρήτρα αναπροσαρμογής

Επεξ/σία από sdikr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...