Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Δεν μου το δίνει. Μου βγάζει μήνυμα πως το ΑΦΜ μου είναι φιλοξενούμενο. 

Θα κάνει αίτηση αυτός που σε φιλοξενουςε και θα σου δώσει τα 10€

1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Το δευτερο παιδάκι μας είναι 10 μηνών και δεν εμφανίζεται στην αίτηση market pass .

Ακουσα πως έχουν και αλλοι πρόβλημα με νεογέννητα που δεν εμφανίζονται.

Το επίδομα παιδιού το παίρνουμε κανονικά και γενικά είναι μια χαρά δηλωμένο σε ότι γνωρίζουμε.

Είναι στην αναμονή του τηλεφώνου η γυναικα μπας και βγάλουμε άκρη.

Αν έχει αλλος το ίδιο πρόβλημα , ας ενημερώσει εδώ. Αν βγάλω ακρη, θα ενημερώσω και εγώ.

Αφου μιλάμε για την φορολογική του 2021 .

2 ώρες πριν, alexiskara είπε

Ερώτηση  για ηλικιωμένη που δεν έχει καν αριθμό κινητού και mail…. Πως κανείς αίτηση;;

Δεν μπορεί να μην έχει !

Δεν κάνει φορολογική δήλωση?

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Ναι... Βασικο ηταν αυτο... Αφου παει με την δηλωση που εχει γινει... Δυστυχως.. Τωρα αν θα το αλλαξουν... Δυσκολο φαινεται..

Μακάβριο αλλά έχει 2 όψεις.

Αφού πάει με την δήλωση του 2021, δεν φαίνονται οι γεννημένοι αλλά ούτε και οι πεθαμένοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 minutes ago, bjj-p said:

παιζει πουθενα ρολο απο ποιο πιστ. ιδρυμα θα διαλεξεις αυλη καρτα;

Μπα ούτε καν. Προσωπικά επέλεξα eurobank για την αλλαγή μιας και στα fuel pass είχα βάλει viva τη μία και alpha την άλλη.

Επίσης έχω λογαριασμό και ebanking στη Eurobank, οπότε γλυτώνω λογικά το κατέβασμα επιπλέον εφαρμογής.

Το μόνο που κάπως αλλάζει είναι η ταχύτητα έκδοσης της κάρτας το οποίο όμως δε μπορείς να το προβλέψεις με σιγουριά. Νομίζω τη μία φορά αργούσε η Alpha και την άλλη η Viva.

• Thanks 1

32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Θα κάνει αίτηση αυτός που σε φιλοξενουςε και θα σου δώσει τα 10€

Παντρεμένος με δύο παιδιά, ενοίκιο Αθήνας.....

Δικαιούμαι 52€ τον μήνα και δεν μπορώ να τα πάρω επειδή για ένα εξάμηνο δεν βρίσκαμε σπίτι και μείναμε αναγκαστικά στην πεθερά μου. (Πριν δύο χρόνια μιλάμε).

Κάπως άδικο θα έλεγα....

• Like 1

1 λεπτό πριν, Raki-meze είπε

(Πριν δύο χρόνια μιλάμε).

Ίδια περίπτωση κι εγώ. Ήμουν φιλοξενούμενος στον πατέρα μου για τους 6 πρώτους μήνες του 2021, καθώς ανακαίνιζα το σπίτι που μένω τώρα. Από 07/2021 έπαψα να είμαι. Αλλά ναι, δε μπορώ να πάρω ένα επίδομα του 2023 (που αφορά ανατιμήσεις αγαθών μέσα στο 2022-23) επειδή ήμουν φιλοξενούμενος ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Παντρεμένος με δύο παιδιά, ενοίκιο Αθήνας.....

Δικαιούμαι 52€ τον μήνα και δεν μπορώ να τα πάρω επειδή για ένα εξάμηνο δεν βρίσκαμε σπίτι και μείναμε αναγκαστικά στην πεθερά μου. (Πριν δύο χρόνια μιλάμε).

Κάπως άδικο θα έλεγα....

Δεν δικαιούσαι τα 40€ ?

6 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ίδια περίπτωση κι εγώ. Ήμουν φιλοξενούμενος στον πατέρα μου για τους 6 πρώτους μήνες του 2021, καθώς ανακαίνιζα το σπίτι που μένω τώρα. Από 07/2021 έπαψα να είμαι. Αλλά ναι, δε μπορώ να πάρω ένα επίδομα του 2023 (που αφορά ανατιμήσεις αγαθών μέσα στο 2022-23) επειδή ήμουν φιλοξενούμενος ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Δικαιούσαι 10€

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Κανει αιτηση αυτος που σε φιλοξενουσε.

Δε δικαιούται λόγω των υπολοίπων κριτηρίων. Αλλά και να μην ήταν έτσι, πως θα 'παιρνα ΕΓΩ το οποιοδήποτε ποσό που λέει ο @GREGORYMO εφόσον κάνει άλλος την αίτηση, αφού εκείνου θα'ταν το επίδομα;

Επεξ/σία από Haldol

3 λεπτά πριν, Haldol είπε

Δε δικαιούται λόγω των υπολοίπων κριτηρίων. Αλλά και να μην ήταν έτσι, πως θα 'παιρνα ΕΓΩ το οποιοδήποτε ποσό που λέει ο @GREGORYMO εφόσον κάνει άλλος την αίτηση, αφού εκείνου θα'ταν το επίδομα;

Ειναι η χαζομαρα με τους φιλοξενουμενους, δηλαδη αν εγω ειμαι πλουσιος και σε φιλοξενω μονο και μονο για να εχεις καπου να κοιμηθεις χωρις να σου παρεχω αλλα αγαθα εσυ επειδη εχεις καπου να κοιμηθεις δεν δικαιουσαι καποιες παροχες του κρατους.

Τι ψαχνεις να βρεις; Εμενα ο πατερας μου επαιρνε ενα βοηθημα απο την προνοια και οταν πεθανε πηγα να τους πω οτι πεθανε να το κοψουν και μου ειπαν οτι πρεπει να παει ο ιδιος να το δηλωσει. 😂

• Like 2

1 ώρα πριν, ion70 είπε

Να υποθεσω ομως εισοδημα κατω απο 16 χιλιαρικα ετσι ? 

Φαντάζομαι ναι.Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες.Μπήκα με τους κωδικούς του από το taxis έβαλα τηλέφωνο και mail δικά μου για τον ξωδικό επιβεβαίωσης και έκανα κανονικά την αίτηση.

21 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειναι η χαζομαρα με τους φιλοξενουμενους, δηλαδη αν εγω ειμαι πλουσιος και σε φιλοξενω μονο και μονο για να εχεις καπου να κοιμηθεις χωρις να σου παρεχω αλλα αγαθα εσυ επειδη εχεις καπου να κοιμηθεις δεν δικαιουσαι καποιες παροχες του κρατους.

Εδω εμας το 10 μηνών παιδάκι μας, δεν φαίνεται πουθενά στην αίτηση, όπου το ποσό υπολογίζεται βάση μελών οικογένειας, γιατι το 2021 ήταν αγέννητο λες και δεν έχει ψυχή και στόμα στον πληθωρισμό του 2023.

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Eγώ δεν καταλαβαίνω το ποσοστό που λένε ότι το δικαιούται. Λένε το 85%. Προφανώς υπεραισιόδοξο. 

Τοσο ειναι. Απλα τρεχουν την ασκηση πανω στις δηλωσεις του 2022 δηλ οικονομικα στοιχεια του 2021. Το οτι δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ειναι αλλο θεμα. Αν δεις δημοσιευματα περιπου 80% φορολογουμενων δηλωναν μεχρι 20.000€ εισοδημα.

ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤ PASS ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ(Η ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 20% ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ)

ΜΑΡΚΕΤ ΡΑSS Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΛΗ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...