korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Ο καθένας σκέφτεται την παρτη του αλλά το κράτος όλες τις παραμέτρους. αυτό ξαναπέστο , είναι το μόνο σίγουρο 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Αν δεν ολοκληρώθουν οι φορολογικές δηλώσεις μην περιμένετε market pass εγώ έχω πηγές , εσύ πως το υποθέτεις έτσι αυθαίρετα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε εγώ έχω πηγές , εσύ πως το υποθέτεις έτσι αυθαίρετα ? Αν δεν ολοκληρωθουν οι φορολογικες δηωσεις με τι κρητηρια θα δοθει το market pas αφου μετρανε τα εισοδηματα του 2022? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν ολοκληρωθουν οι φορολογικες δηωσεις με τι κρητηρια θα δοθει το market pas αφου μετρανε τα εισοδηματα του 2022? με τα ίδια , για τους ξεχασιάριδες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, korakios είπε με τα ίδια , για τους ξεχασιάριδες .... Τι εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Τι εννοεις ? ότι κριτήρια έπαιζαν για το προηγούμενο market pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, korakios είπε ότι κριτήρια έπαιζαν για το προηγούμενο market pass Αρα αν καποιος δεν κανει δηλωση θα κριθει με τα εισδηματα του 2021 ? Οι φετινες δηλωσεις ενδεχεται να παρταθουν μεχρι τελος Αυγουστου με πληρωμη δυο δοσεων για τις χρεωστικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αρα αν καποιος δεν κανει δηλωση θα κριθει με τα εισδηματα του 2021 ? ναι , δεν ξέρω γιατί σου κάνει εντύπωση αν γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , δεν ξέρω γιατί σου κάνει εντύπωση αν γίνει Άκουσα ότι τα κριτήρια θα είναι τα ίδια αλλά με τα δεδομένα των τελευταίων δηλώσεω χρήσης 2022 Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Άκουσα ότι τα κριτήρια θα είναι τα ίδια αλλά με τα δεδομένα των τελευταίων δηλώσεω χρήσης 2022 πηγή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 29 minutes ago, korakios said: με τα ίδια , για τους ξεχασιάριδες .... Το έχουν πει, όσοι πήρανε δεν κάνουν αίτηση, θα πάρουν, όσοι δεν πήρανε γιατί είχαν άλλο στατους εφορίας θα κάνουνε με τις φορολογικές του 2022, όποτε μετά τις 31/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Τα λέει αναλυτικά σήμερα ο υφυπουργός https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/market-pass-parateinetai-mexri-ton-oktobrio---ti-prepei-na-kanoun-oi-dikaiouxoi-gia-na-laboun-kai-pali-ta-posa/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, favou2000 είπε Τα λέει αναλυτικά σήμερα ο υφυπουργός https://www.thetoc.gr/oikonomia/article/market-pass-parateinetai-mexri-ton-oktobrio---ti-prepei-na-kanoun-oi-dikaiouxoi-gia-na-laboun-kai-pali-ta-posa/ μου το χάλασες τώρα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άρα όσοι για κάποιο λόγο δεν κάνουν τη δήλωση μέχρι 31 Ιουλίου γιοκ Pass Αν κατάλαβα καλά Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 44 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Άρα όσοι για κάποιο λόγο δεν κάνουν τη δήλωση μέχρι 31 Ιουλίου γιοκ Pass Αν κατάλαβα καλά Προφανώς, θα τα πάρουν αλλά ΑΡΓΟΤΕΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε πηγή ? Capital.gr Market pass Σε ότι αφορά το market pass δίνεται παράταση τριών μηνών και συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Ωστόσο, το οικονομικό επιτελεί θα λάβει υπόψη τα εισοδηματικά στοιχεία των δηλώσεων που υποβάλλουν φέτος οι φορολογούμενοι, κάτι που σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους. Τα εισοδηματικά όρια παραμένουν τα ίδια. H πληρωμή υπολογίζεται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το κόστος του μέτρου είναι 251 εκατομμύρια και ωφελούνται 2,8 εκατομμύρια νοικοκυριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα