Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα ξέρουμε όλοι όταν βγει το σχετικό φεκ, μέχρι τότε... 

Αν ήσασταν όντως φιλοξενούμενοι στην πεθερά, θα πήρε 22 για αυτήν, + 10 για κάθε μέλος (σύζυγος, παιδί (όχι δηλαδή νύφη/γαμπρός αν δεν κάνω λάθος)) 

Το ολο ζήτημα ειναι τώρα να πάρουμε τα 63 νομίζω τον μήνα που φυσικά δεν είναι οτι σε σώζουν αλλα καλα είναι αφου τα δίνουν.. για να δούμε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

53 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση: Την περασμένη φορά που έγιναν αιτήσεις market pass φάγαμε άκυρο απο το σύστημα οχι λογω εισοδηματικών αλλά διότι ήμασταν δηλωμένοι φιλοξενούμενοι στην κατοικία. Ετσι δεν πήραμε τιποτα. Τωρα στην τελευταία φορολογική δηλώθηκε η σύζυγος οτι της παραχωρείται δωρεάν η κατοικία εκ της μητρός της πράγμα που ειπε ο λογιστής οτι θα είμαστε κομπλέ σε περίπτωση που ανοίξουν και παλι οι αιτήσεις όπερ και μάλλον θα γινει. Γνωρίζει κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα ανωτέρω; Ευχαριστώ 

Εμείς φιλε μου σαν φιλοξενούμενοι φάγαμε άκυρο. Η πεθερά που μας φιλοξενεί εκεινη πήρε κάτι ψίχουλα αλλα οχι αυτα που θα δικαιουταν συν τα δικα μας οπότε να μας τα εδινε. Προσμετρώνται τα εισοδήματα, δλδ στην περίπτωση μου 4 φορολογικές οπότε κλαφτα. Τώρα αλλάξαμε το καθεστώς φιλοξενίας οπότε ελπίζουμε..

Το έχουμε ξαναπεί αμέτρητες φορές!!

Μια υπόθεση έχει γίνει, όταν και αν θα ψηφιστεί δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς από τώρα πια θα είναι τα κριτήρια...

Απλά θα περιμένεις όπως πολλοί ακόμα πότε θα ψηφιστεί και θα ανοίξουν αιτήσεις

• Like 1

2 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση: Την περασμένη φορά που έγιναν αιτήσεις market pass φάγαμε άκυρο απο το σύστημα οχι λογω εισοδηματικών αλλά διότι ήμασταν δηλωμένοι φιλοξενούμενοι στην κατοικία. Ετσι δεν πήραμε τιποτα. Τωρα στην τελευταία φορολογική δηλώθηκε η σύζυγος οτι της παραχωρείται δωρεάν η κατοικία εκ της μητρός της πράγμα που ειπε ο λογιστής οτι θα είμαστε κομπλέ σε περίπτωση που ανοίξουν και παλι οι αιτήσεις όπερ και μάλλον θα γινει. Γνωρίζει κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα ανωτέρω; Ευχαριστώ 

Εμείς φιλε μου σαν φιλοξενούμενοι φάγαμε άκυρο. Η πεθερά που μας φιλοξενεί εκεινη πήρε κάτι ψίχουλα αλλα οχι αυτα που θα δικαιουταν συν τα δικα μας οπότε να μας τα εδινε. Προσμετρώνται τα εισοδήματα, δλδ στην περίπτωση μου 4 φορολογικές οπότε κλαφτα. Τώρα αλλάξαμε το καθεστώς φιλοξενίας οπότε ελπίζουμε..

ΝΑΙ αλλά θα μπερδέψει στα τεκμήρια 

2 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Το ολο ζήτημα ειναι τώρα να πάρουμε τα 63 νομίζω τον μήνα που φυσικά δεν είναι οτι σε σώζουν αλλα καλα είναι αφου τα δίνουν.. για να δούμε 

3 παιδιά?

3 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Δ. Υπάλληλος ΠΕ και η γυναίκα αναπληρώτρια (ηια την ώρα)καθε χρονο δουλεύει και Καλοκαίρι ταμείο 

Λογικά είσαι οκ από τεκμήρια 

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Λογικά είσαι οκ από τεκμήρια 

Ναι απο εισοδήματα κομπλέ, περιουσίες οκ, αφού είμαστε παραχώρηση κατοικίας, ΑΝ ανοίξουν αιτήσεις νομίζω θα πάρουμε τα ψιχουλακια ;)

3 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Ναι απο εισοδήματα κομπλέ, περιουσίες οκ, αφού είμαστε παραχώρηση κατοικίας, ΑΝ ανοίξουν αιτήσεις νομίζω θα πάρουμε τα ψιχουλακια ;)

Με 3 παιδιά, θα πάρεις 62€

Στις 7/7/2023 στις 2:29 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Έχει ειπωθεί 100 φορές.

Ο φιλοξενούμενος δικαιούται . Απλά, την αίτηση την κάνει ΑΥΤΟΣ που τον φιλοξενεί και του τα δίνει 

Η διατυπωση ειναι λαθος. Ο φιλοξενουμενος ΟΧΙ δεν δικαιουται. ΑΝ δικαιουται αυτος που τον φιλοξενει , τοτε ο φιλοξενουμενος του ανεβαζει απλα το "κασερι" που θα παρει κατα 10€.

10 ώρες πριν, runner69 είπε

Η διατυπωση ειναι λαθος. Ο φιλοξενουμενος ΟΧΙ δεν δικαιουται. ΑΝ δικαιουται αυτος που τον φιλοξενει , τοτε ο φιλοξενουμενος του ανεβαζει απλα το "κασερι" που θα παρει κατα 10€.

Ακριβώς.

Το ΙΔΙΟ λέμε με αλλά λόγια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...