Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Το δευτερο παιδάκι μας είναι 10 μηνών και δεν εμφανίζεται στην αίτηση market pass .

Ακουσα πως έχουν και αλλοι πρόβλημα με νεογέννητα που δεν εμφανίζονται.

Το επίδομα παιδιού το παίρνουμε κανονικά και γενικά είναι μια χαρά δηλωμένο σε ότι γνωρίζουμε.

Είναι στην αναμονή του τηλεφώνου η γυναικα μπας και βγάλουμε άκρη.

Αν έχει αλλος το ίδιο πρόβλημα , ας ενημερώσει εδώ. Αν βγάλω ακρη, θα ενημερώσω και εγώ.

Για κοιταξε το..

Ειναι για την φορολογικη δηλωση του 2021...Αυτο βλεπουν..

https://www.odigostoupoliti.eu/market-pass-dikaiouchoi-aitiseis-prothesmia-kai-pliromes/

Επεξ/σία από takoulou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε κάντε ενα Pin το Link μην είναι και άλλος ποντιος σαν και εμένα που αντί να το googlaro ψάχνω της σελίδες του thread 5 λεπτά... 🤪

• Like 1

17 λεπτά πριν, kariolikos είπε

κρατα μας ενημερους , τα ιδια εδω

Το σήκωσαν μετά απο κανα μισάωρο, αφήσαμε ΑΦΜ και στοιχεία να το ελέγξουν.

17 λεπτά πριν, takoulou είπε

Για κοιταξε το..

Ειναι για την φορολογικη δηλωση του 2021...Αυτο βλεπουν..

https://www.odigostoupoliti.eu/market-pass-dikaiouchoi-aitiseis-prothesmia-kai-pliromes/

Σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα παρατηρήσει.Αρα όσες οικογένειες γέννησαν μετά το 2021, εχουν παιδί (ΑΜΚΑ, επίδομα παιδιου, ασφάλιση, σχολείο) και δεν έχουν Market Pass ; 

Πιστευω θα το διορθώσουν, γιατι πολλές οικογένειες θα χάσουν αυτά τα λίγα που δίνουν, ειδικά όταν εχουν αποκτήσει παιδιά και τα έξοδα ειναι πολλά.

1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε

Σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα παρατηρήσει.Αρα όσες οικογένειες γέννησαν μετά το 2021, εχουν παιδί (ΑΜΚΑ, επίδομα παιδιου, ασφάλιση, σχολείο) και δεν έχουν Market Pass ; 

Πιστευω θα το διορθώσουν, γιατι πολλές οικογένειες θα χάσουν αυτά τα λίγα που δίνουν, ειδικά όταν εχουν αποκτήσει παιδιά και τα έξοδα ειναι πολλά.

Ναι... Βασικο ηταν αυτο... Αφου παει με την δηλωση που εχει γινει... Δυστυχως.. Τωρα αν θα το αλλαξουν... Δυσκολο φαινεται..

5 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

πάει με την δήλωση.

αν το αλλάξουν αυτό ανοίγουν κερκόπορτα και για άλλα οπότε μην ελπίζεις.

κάνε την να τελειώνεις.

12 λεπτά πριν, zhentarim είπε

Σας πεταει εξω το συστημα οταν πατατε κλικ στο ''Αποθηκευση'' η μονο σε μενα?

Γενικά αργεί η σελίδα (προφανώς πέσαν ταυτόχρονα πολλά άτομα μαζί) αλλά ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωρίς πρόβλημα.

Παιδιά μια ερώτηση... Εσείς κάνατε αίτηση για ψηφιακή κάρτα ή για κατάθεση στην τράπεζα; Λογικά μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την ψηφιακή κάρτα σε σούπερ μάρκετ κλπ ή υπάρχει περίπτωση να έχω θέματα;

1 ώρα πριν, alexiskara είπε

Ερώτηση  για ηλικιωμένη που δεν έχει καν αριθμό κινητού και mail…. Πως κανείς αίτηση;;

Εκανα του πεθερού μου.Αριθμό κινητού και mail έβαλα τα δικά μου.Προχώρησε κανονικά.

• Like 1

30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

πάει με την δήλωση.

αν το αλλάξουν αυτό ανοίγουν κερκόπορτα και για άλλα οπότε μην ελπίζεις.

κάνε την να τελειώνεις.

θα περιμένω και τους υπολοιπους νέους γονείς που θα μπουν αυριο και θα σπάσουν τηλέφωνα και email.

Θα 'γεννήσουμε' ξανά όλοι για να δούμε τα παιδιά μας στην αίτηση!

2 ώρες πριν, tounion είπε

Εσύ είπες ότι βγαίνεις με το καλάθι του νοικοκυριού και έτρεξες να την κάνεις αξημερωτα να προλάβεις ??? 🤣🤣

Ο καθένας σε αυτό το φόρουμ ό,τι θέλει διαβάζει και ό,τι συμπέρασμα θέλει βγάζει. 

13 λεπτά πριν, johntram είπε

Εκανα του πεθερού μου.Αριθμό κινητού και mail έβαλα τα δικά μου.Προχώρησε κανονικά.

Να υποθεσω ομως εισοδημα κατω απο 16 χιλιαρικα ετσι ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...