takoulou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Το δευτερο παιδάκι μας είναι 10 μηνών και δεν εμφανίζεται στην αίτηση market pass . Ακουσα πως έχουν και αλλοι πρόβλημα με νεογέννητα που δεν εμφανίζονται. Το επίδομα παιδιού το παίρνουμε κανονικά και γενικά είναι μια χαρά δηλωμένο σε ότι γνωρίζουμε. Είναι στην αναμονή του τηλεφώνου η γυναικα μπας και βγάλουμε άκρη. Αν έχει αλλος το ίδιο πρόβλημα , ας ενημερώσει εδώ. Αν βγάλω ακρη, θα ενημερώσω και εγώ. Για κοιταξε το.. Ειναι για την φορολογικη δηλωση του 2021...Αυτο βλεπουν.. https://www.odigostoupoliti.eu/market-pass-dikaiouchoi-aitiseis-prothesmia-kai-pliromes/ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Ε κάντε ενα Pin το Link μην είναι και άλλος ποντιος σαν και εμένα που αντί να το googlaro ψάχνω της σελίδες του thread 5 λεπτά... 🤪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zhentarim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Σας πεταει εξω το συστημα οταν πατατε κλικ στο ''Αποθηκευση'' η μονο σε μενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, kariolikos είπε κρατα μας ενημερους , τα ιδια εδω Το σήκωσαν μετά απο κανα μισάωρο, αφήσαμε ΑΦΜ και στοιχεία να το ελέγξουν. 17 λεπτά πριν, takoulou είπε Για κοιταξε το.. Ειναι για την φορολογικη δηλωση του 2021...Αυτο βλεπουν.. https://www.odigostoupoliti.eu/market-pass-dikaiouchoi-aitiseis-prothesmia-kai-pliromes/ Σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα παρατηρήσει.Αρα όσες οικογένειες γέννησαν μετά το 2021, εχουν παιδί (ΑΜΚΑ, επίδομα παιδιου, ασφάλιση, σχολείο) και δεν έχουν Market Pass ; Πιστευω θα το διορθώσουν, γιατι πολλές οικογένειες θα χάσουν αυτά τα λίγα που δίνουν, ειδικά όταν εχουν αποκτήσει παιδιά και τα έξοδα ειναι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε Το σήκωσαν μετά απο κανα μισάωρο, αφήσαμε ΑΦΜ και στοιχεία να το ελέγξουν. Σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα παρατηρήσει.Αρα όσες οικογένειες γέννησαν μετά το 2021, εχουν παιδί (ΑΜΚΑ, επίδομα παιδιου, ασφάλιση, σχολείο) και δεν έχουν Market Pass ; Πιστευω θα το διορθώσουν, γιατι πολλές οικογένειες θα χάσουν αυτά τα λίγα που δίνουν, ειδικά όταν εχουν αποκτήσει παιδιά και τα έξοδα ειναι πολλά. Ναι... Βασικο ηταν αυτο... Αφου παει με την δηλωση που εχει γινει... Δυστυχως.. Τωρα αν θα το αλλαξουν... Δυσκολο φαινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Το σήκωσαν μετά απο κανα μισάωρο, αφήσαμε ΑΦΜ και στοιχεία να το ελέγξουν. Σε ευχαριστώ, η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα παρατηρήσει.Αρα όσες οικογένειες γέννησαν μετά το 2021, εχουν παιδί (ΑΜΚΑ, επίδομα παιδιου, ασφάλιση, σχολείο) και δεν έχουν Market Pass ; Πιστευω θα το διορθώσουν, γιατι πολλές οικογένειες θα χάσουν αυτά τα λίγα που δίνουν, ειδικά όταν εχουν αποκτήσει παιδιά και τα έξοδα ειναι πολλά. πάει με την δήλωση. αν το αλλάξουν αυτό ανοίγουν κερκόπορτα και για άλλα οπότε μην ελπίζεις. κάνε την να τελειώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, zhentarim είπε Σας πεταει εξω το συστημα οταν πατατε κλικ στο ''Αποθηκευση'' η μονο σε μενα? Γενικά αργεί η σελίδα (προφανώς πέσαν ταυτόχρονα πολλά άτομα μαζί) αλλά ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Όσοι διάλεξαν ρευστό να πω ότι έχω μερικές βαλίτσες να δώσω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά μια ερώτηση... Εσείς κάνατε αίτηση για ψηφιακή κάρτα ή για κατάθεση στην τράπεζα; Λογικά μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την ψηφιακή κάρτα σε σούπερ μάρκετ κλπ ή υπάρχει περίπτωση να έχω θέματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lentmia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Όσοι κάνατε αίτηση σας βγάζει εγκρίθηκε ή υπο έλεγχο; Εμένα έβγαλε υπο έλεγχο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johntram Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, alexiskara είπε Ερώτηση για ηλικιωμένη που δεν έχει καν αριθμό κινητού και mail…. Πως κανείς αίτηση;; Εκανα του πεθερού μου.Αριθμό κινητού και mail έβαλα τα δικά μου.Προχώρησε κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε πάει με την δήλωση. αν το αλλάξουν αυτό ανοίγουν κερκόπορτα και για άλλα οπότε μην ελπίζεις. κάνε την να τελειώνεις. θα περιμένω και τους υπολοιπους νέους γονείς που θα μπουν αυριο και θα σπάσουν τηλέφωνα και email. Θα 'γεννήσουμε' ξανά όλοι για να δούμε τα παιδιά μας στην αίτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tounion είπε Εσύ είπες ότι βγαίνεις με το καλάθι του νοικοκυριού και έτρεξες να την κάνεις αξημερωτα να προλάβεις ??? 🤣🤣 Ο καθένας σε αυτό το φόρουμ ό,τι θέλει διαβάζει και ό,τι συμπέρασμα θέλει βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ion70 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, johntram είπε Εκανα του πεθερού μου.Αριθμό κινητού και mail έβαλα τα δικά μου.Προχώρησε κανονικά. Να υποθεσω ομως εισοδημα κατω απο 16 χιλιαρικα ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Εκανα και εγω 62 τον μηνα εβαλα Viva περιμενω κωδικους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα